reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam laseczki
Kasiu napewno wszystko bedzie dobrze, mozliwe ze wrocisz juz do nas ze swoim malenstwem
Asiowo ja mam chyba to samo, dzis totalna chrypka, gardlo mnie boli, ale coz sie dziwic, jak takie zmiany temperatur. Twoja malutka to widze ze juz coraz bardziej ciekawa swiata, a jak tam choroba mezusia?? lepiej juz??
Ja dzis zaczne zakupy na allegro, musze w koncu zaczac pakowac torbe do szpitala, zeby bylo juz wczesniej wszystko naszykowane

reklama
Nie wiem jeszcze czy na dobre strony wchodze bo niedawno sie tutaj u was zalogowalam...
Ja tez dzis miala straszna noc budzilam sie co chwilke i moja niunia wstala po 7...juz bym poszla znowu spac i jeszcze brzuchol mnie boli...heh:-(

Witam Spowrotem :happy:;-)i znowu zostalam slomiana wdowa :sorry2:
Przemek przed 8 pojechal do Rzeszowa a stamtad do Warszawy na lotnisko :-(
Myslalam ze bede silna a i tak plakalam ,zreszta P tez sie rozplakal a jak zaczol zegnac sie z zAla to plakalam jak bobr :sad::sad::sad:

Teraz pasuje nadrobic troszke na forum bo jestem zacofana ,
ale i tak nie bede wracala do rozmow sprzed paru dni bo nie ma sensu :nerd:
Poki Ala spi to posprzatam w pokoju i pozniej do Was lukne :happy:

Kasia Trzymam kciuki zeby z Kacperkiem bylowszystko wporzadq :tak::happy:

Asiowo teraz to tak bedzie ciagle pod gorke z Paulinka :tak: ale sama zobaczysz ze kolo 8 miesiaca wpadniesz juz w taki rytm ze nawet 3 godzinki snu Ci wystarcza by normalnie funkcjonowac :rofl2:

MIKUSIA No być może i wygląda na taka dużą, a może biskup za bardzo nie "zna się" na dzieciach:-) bo nie ma zbytnio z nimi styczności.?
A ją wyspałam się. Mareczek jest dla mnie bardzo wyrozumiały.
Ale dzisiaj zimno... I pomyśleć że w niedzielę jeszcze upał był,
ją ostatnio mam powody do martwienia się. Ostatnio Często czuję kłócie w klatce piersiowej przy wdechu, aż czasami ciężko mi się ruszyć. Tylko że jest taki problem że ją to mam od dzieciństwa i niby wszystko ok.

Aha... No i witam nową mamusie.
SYLWUNIA Sorki ale nie pamiętam czy przypadkiem wcześniej się nie udzielałaś. No ale dobrze że w końcu się odezwałaś.

EWI44 ja nigdy na tym forum nie bylam...teraz tak mi sie nudzi troszke w domciu i jakos tak was znalazlam...
Polna wiem dobrze co czujesz tez to przezywalam..teraz jestesmy juz razem za granica i jest super

reklama
dziewczyny wiecie co to moze byc??? od 3 dni bulgocze mi w brzuchu.... tak jak z zolądka gdy jest glodny tylko ze glosniej i prosto od malego. czuje sie jakby mi sie wodu gotowaly...

Do góry