Olenka a ja Ci powiem ze ja sie zarejestrowalam przed urodzeniem Ali ale ksiazeczke ubezpieczeniowa wyrobilam dopiero po urodzeniu !!waty miala tylko ..dlaczego Pani maz nie moze ubezpieczac.. wiec odp ze maz skonczyl szkole i chwilowo nie pracuje ale dostal juz kontrakt w niemczech i wtedy wydala mi swistek do ubezpieczenia !!
Jak chodze podpisywac co 2-3miesiace to mi mowi jak znajde jakas oferte pracy to ebym im zglosila ze pojde tam pracowac a tak to sie nie czepiaja mimo ze odsamego poczatq nie pracowalam ani nawet na kusry nie chodzilam
Moze u Ciebie babka jest jakas zrtyta i sie czepia wszystkiego
sulwunia myslelismy
ale sa 3 powody dlaczego nie pojade do Niego ....
po 1 On mieszka i pracuje w restauracji w gorach wiec odludzie kompletne
po 2 wynajecie mieszkania w pobliskim miasteczku sie nie oplaca ( jakies 40km od pracy)
po 3 mam problemy zdrowotne
i mimo ze w niemczech jest lepsza opieka lekarska wole zostac tutaj bo dobrze niemieckiego nie znam a z lekarzami jakos rozmawiac trzeba a ja jestem taka osoba ze musze wszystko wiedzec i wypytac sie o najdrobniejszy drobiazg !!
Femme no widzisz kazdy jest inny !! Ty bys nie wytrzymala a ja jakos wytrzymuje
Jestesmy na dobre i na zle - teraz sa te zle chwile ale One kiedys mina a perspektywa ze zaniedlugo zamiekszmay w Naszym domq tylko Nas mobilizuje i pozwala to wytrwac
Madzik,Ewi teraz chyba na 2 miesiace wyjechal bo podkoniec pazdziernika robia 2tygodniowa przerwe miedzy letnim a zimowym sezonem !!
Basia no to fajnie ze juz jutro bedziesz sie tulila do Adama :-);-)
nietak dawno ja bylam taka naladowana a teraz Twoja kolej
ale sama wiesz by czegos sie dorobic gdy sie ma rodzine trzeba sie poswiecic i wyjechac z Polski
zaraz P bedzie dzwonil bo juz dojechal do lotniska wiec troszke pogadamy przed wylotem
netgirl duzoooo zdrowka dla Despi