reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sulwusia a ja niestety nie dam rady wyjechac do P :-:)sorry2: ale jeszcze rok moze dwa i wroci na stale do Polski !! !!

Olenka wiesz ze nie wiem .... moze Maly ma czkawke albo sobie popierduje-chodziaz nie wiem czy tak akurat moze :confused:

reklama
ojj... Olenka nie mam pojecia... moze Ci po prostu w brzuszku burczy??:-D jelitka pracują albo cos:tak: Pamietaj, ze narzady wewnetrzne teraz masz w nieco innym miejscu niz zawsze:tak:

Mężuś poszedł z młodą na spacer wiec mamusia idzie odpoczac:tak: heh... odkad odkrylismy spacerówkę mała nie ryczy na spacerkach nawet jak nie spi!!! Raj!:-p
Dała mi dzis w nocy w kość... wiec mi sie nalezy troszke relaksu za dnia:-D

I miałam dodać, ze mężusiowi wysypka ładnie zaschła, teraz nieładna blizna została, ale tzn, ze juz nie zaraza i z checia znów mi pomaga!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KASIA - 3mam kciuki żeby wszystko ok było :-*

OLENKA - to ta 2 babka jakaś walnięta ;-) bo się dowiadywałam później już nie tylko tam i do 26 roku życia jak się uczysz gdziekolwiek zaocznie wieczorowo dziennie to jesteś ubezpieczona przez mamę i do tego dzidzia też może być ubezpieczona pod babcie ;-) już się dowiadywałam i to są pewne informacje :-)

POLNA - ja nie pojmuje takiego związku ... bez sensu :/ ja bym nie dała tak na pewno rady zresztą Kuba by nawet na tydzień mnie nie zostawił :-p

Ale ja dzisiaj wcześnie wstałam : | nawet już w sklepie byłam jakoś nie mogę spać ;/ ... a kociaki dzisiaj takie grzeczne były i nic w nocy nawet nie wariowały :-p ... może po prostu się wyspałam ;-p

EWI44 ja mam takie samo klucie, nawet lezalam na to w szpitalu, bo lekarze mysleli ze to cos z sercem, i w szpitalu stwierdzili ze to sa nerwobole, i nie da sie tego wyleczyc
Asiowo ta blizna to juz zostanie, nie wchlonie sie, wiem bo moj tato to mial, i teraz nosi taka blizne
Polna nio nie dziwie sie ze plakalas, ja to bym chyba sie lzami zalala, a na dlugo teraz wyjechal??

POLNA Wypłacz się, wyszum a żal będzie słabszy. Też w takiej sytuacji bym płakała. A na jak długo wyjechał?
MADZIK No u mnie to może być i to, ale parę lat temu miałam taki wypadek że spadłam na beton z wysokości 4 metrów i być może to miało na to jakiś wpływ. po niedzieli pojadę na rtg tak dla świętego spokoju.

Polna kochana glowa do góry (wiem wiem to wcale nie takie latwe jest) wiem co czujesz..
ja w takiej chwili sie tylko pochwale, ze moj Adam przylatuje juz jutro:-)juz nie mogl dluzej tam wytrzymac - przebukowal bilet i jutro o 21 wyladuje w Pyrzowicach:tak:normlnaie dalej nie moge w to uwierzyc.. szczerze to podziwiam Twojego Przemka, ze daje rade tam sam.. naprawde.. My chyba za slabi jestesmy do tego.. Adam powiedzial, ze juz nigdy bez nas nie wyjedzie nigdzie..
a kiedy Przemke przyjedzie znowu??

kurcze t ja teraz niewiem. bo mam przyjsc 17 stego na podpis i teraz napewno zauwaza ze jestem w ciazy i niewiem co zrobic czy potwierdzic??? a jesli to zrobie, czy maja prawo mnie wyrejestrowac? kurde. bo boje sie ze jak mnie wyrejestruja a jednak nie bede ubezpieczona na mame(tak jak mi mowili) i zostane bez niczego. a doba w szpitalu to droga jest.

reklama
asiowo mi sie wydaje ze tryb studiow jest podany w legitymacji... przynajmniej ja mialam.. "stacjonarne/niestacjonarne dzienne/wieczorowe/zaoczne/ a do tego w indeksie, no i trzeba zlozyc papier z uczelni na ktorej sie studiuje w ktorym jest podany dokladny tryb studiow ...nie? poza tym gdyby sie udalo zataic a pozniej by sie wydalo to musialaby zwrocic cala kase, jesli oczywiscie ubezpieczenie nie obejmuje zaocznych studiow, nie wiem jakto jest w takiej sytuacji, wiem np ze kiedy sama bralam co miesiac z urzedu pracy zasilek z tytulu bezrobotnej a kontynuujacej nauke to nie mial znaczenia tryb studiow, i ubezpieczenie mialam, natomiast wiem ze np sprawach o alimenty, alimenty rodzic placi do 26 roku zycia tylko jesli dziecko studiuje dziennie wiec oze sie im tam cos pomieszalo w tym urzedzie.. ale to chyba mozna sprawdzic w necie....

ja w tym roku konczyłam studia i w legitymacji nie ma info o trybie studiow..., uczelnia przesyła info do zusu, ze jestes ich studentem i juz.:tak: w indeksie owszem jest zaznaczone zaoczne, ale indeks jest dla Ciebie, nikt oprocz Ciebie i wykładowcow nie ma prawa sie do niego wpierniczac:tak: nie ma znaczenia tryb studiow, a jedynie to, ze jestes studentka i nie pracujesz:tak:

współczuje tej goraczki... oby szybko przeszło. My za ponad tydzien znów na szczepienie:baffled:

Do góry