reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Baska a no martwiłam sie martwiłam... ja już nie wiem w takim razie gdzie co on ma... a te twoje wywody to słodkie takie... sie rozmażyłam jak je czytałam... widze że twój A szybciej przyjedzie?
Famme no ja bym z kotami nie wytrzymała... kota bym dostała :-p No i bardzo fajnie że udało ci sie w PUPie załatwic bez problemu...

Ja tam tymi cyferkami jakoś sie niemartwie tylko ciekawa jestem o co z nimi chodzi... a jutro znowu KTG... Wogóle mam rodzić niby później a czuje sie coraz dziwniej... jakieś takie samopoczucie dziwne, bóle głowy, czyści mnie, wieczorne mdłości... wcziraj skurcze, eh mogłoby już być to...

Aco do tych pedofili to ja sie nie wypowiadam... Dla mnie to jest poprostu niepojęte

reklama
.KASIA No widzisz...? Niepotrzebnie się martwiłaś.
Galerciu dużo wytrwałości... No i udanych przygotowań do ślubu.
MIKUSIA A nie mówiłam że pieski same wracają.

Hej dziewczynki:-)
Femme to fajnie, ze trafilas na w miare normlanego urzednika..:tak:a co do tych pedofilow i tym podobnych typow to takim tylko jaja obcinach.. serio.. nic innego im sie nie nalezy.. matko jak mozna tak krzywidzic dzieci.. a do tego wlasnie swoje dzieci:angry:dla mnie to nie do pojecia..
Kasiu tak Adam przylatuje 23 wrzesnia:tak::tak:taka jestem szczesliwa.. fakt to tylko 4 dni wczesniej ale dla nas to az 4 dni.. A chcial sobie bilet przebukowac teraz na 13 w sobote ale wyszloby nas to okolo 100 funtow wiec strasznie duzo pieniazkow:szok:
Co do pomiarow z USG to mojha Lenka byla duza i z USG mialam termin na 2 kwietnia.. niunia jednak urodzila sie tak jak z OM wynikalo..
Mika fajnie, ze sobie wypoczelas.. nalezy Ci sie.. kozystac trzeba puki mozna z tak pieknej pogody:tak:

KASKA - ubezpieczenie pod mame masz tylko jak się uczysz ... jak się nie uczysz to szybko to załatwiaj bo inaczej za pobyt w szpitalu będziesz sporo płacić ... ;/

MIKA - ja mam nawet ciuszki na 54 :-p

BASKA - no szkoda gadać ...

Ja już po śniadanku Kubę wyprawiłam do pracy i teraz idę spać dalej :-p

MIKUSA - ta kastrować ... tyle że chemicznie ...pfff powinni obcinać im kutasy na żywca a nie tabletki dawać jeszcze takie że jak nie wezmą to po prostu nie działają ...

FEMME Masz rację. Obcinac im ptaszki i tyle. W tv mówili też coś o jakichś bransoletkach że jak się taki typ zbliży do szkoły czy innego miejsca gdzie przebywają dzieci to ma go paraliżować.
Ta chemiczna kastracja nic nie da, bo nie ma nadzoru nad przyjmowaniem tych pigułek. Nawet mechaniczna mało da, jak i tak po wyjściu z kicia facet może molestowac dzieci.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ona_mika no nie wiem czy tak najlepszy okres.. ciągle się kłócimy z moim G.. i to o Adasia.. bo on by zrobil tak a ja inaczej.. choć bardzo się kochamy i kochamy naszego synka to wcale nie jest tak kolorowo jak mogłoby się wydawać.. A jeszcze moja mama na dodatek się wtrąca (wzięła sobie akurat 10dni urlopu po naszym ślubie wtedy kiedy i mój G. Głupia baba, jakby nie wiedziała że chcemy trochę prywatności po ślubie..) i wogóle sytuacja jest napięta i nie do wytrzymania.. A wyprowadzić się póki co nie mamy gdzie.. Myślałam nad tym jego urlopem i zaproponowałam żeby pomyślał nad jakimś wyjazdem z małym.. No bo nie mielibyśmy go z kim zostawić.. Bo moja mama nawet się go boi na ręce wziąść.. No a wiem że mój G w domu by nieusiedział jak i ona będzie. Zobaczymy czy się uda z tym wyjazdem. Trzymajcie kciuki.

A mam jeszcze pytanie odnośnie laktatorów.. Polećcie mi jakiś niedrogi i dobry.. Bo ja się kompletnie nie znam a muszę coś kupić tylko że mam mało funduszy na to.. Będę wdzięczna.. Zajrzę póżniej..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry