reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak mysle ze cesarskie ciecie to czasem naprawde dobre a czasem jedyne rozwiazanie....ale najwazniejsze jest przygotowanie psychiczne----ja naprzyklad na miejscu mikusi a wpadlabym w panike.przeciez przez 9 miesiecy nastawiasz sie psychicznie a na porod naturalny a tu nic z tego.potem kobieta czuje sie rozbita i zagubiona ..tak slyszalam:)
tak dziekuje za liste rzeczy niepotrzebych:)widze ze juz mam niepotrzene rzeczy---posciel i mianowicie.i taka wielka koldre do lozeczka...
i termometru do wody na pewno nie kupie:)za to ze 20 tetrowych pieluszek bo widze ze maja szeroki zakres zastosowania;))kazda ma inny pomysl:p hehe
ja dalej sie martwie moim malym brzuszkiem...jak leze to nic nie widac i nikt by nie pomyslal ze ja w ciazy--i to w 8 miesiacu...

reklama
witam z ranka:-)

jestem pierwsza:-D

kasiu brzuszkiem sie nie przejmuj, kazda z nas ma inny , ja caly czas mialam prawie niewidoczny teraz tak mu ostatnio strzelilo i jakis ruszyl do przodu, niestety razem z tylkom i udami....czasem chcialabym miec mniejszy, bo jak sobie pomysle ze rosnie w takim tempie to jak bedzie wygladal za 2 miesiace...

femme radze ubrac szeroką bluzke zeby widac nie bylo, bo inaczej uznaja ze nie jestes zdolna do pracy i cie nie ubezpiecza. akurat to w tymsamym urzedzie pracy wiec napewno sie przysapia, sama przez t przechodzilam. to troszke sobie tam posiedzisz...ja dzis akurat tez jade do kartuz, musze odwiedzic kumpele tylko ze konczy prace o 3 eh....

Ojejku czy wszystkie oprócz Oleńki jeszcze spią? No dosłownie nie wierze że ja jako druga...

Za 3godziny ide na wizyte... jakoś sie dziwnie boje tej wizyty...

Ojejku czy wszystkie oprócz Oleńki jeszcze spią? No dosłownie nie wierze że ja jako druga...

Za 3godziny ide na wizyte... jakoś sie dziwnie boje tej wizyty...

Ja tez juz jestem:tak: Marzy mi sie, ze kiedys pospie do 10:-D ja mam pobudki najpozniej o 6:-p
Podczytuje was, ale nie mam weny by cos napisać:tak:

Powodzenia na wizycie!!!

Witam moje drogie koleżanki.
Ostatnio nie mogę zbytnio pisać. Jedynie podczytuję Was,
KASIA A czego tu się bać. Jesteś już na mecie to jedyne co możesz dziś usłyszeć to bicie serducha Twojego dziecka. No chyba że bardzo źle się czujesz.
KAŚKA Ją nie kupywałam ani termometru ani wanienki tylko taka gąbkę na której kładzie się dziecko. Bo my kąpiemy nasze dzieci pod prysznicem.
Ostatnio mam duże problemy z pamięcią i wogóle tak jakoś dziwnie mi jest, ale ciężko to opisać. Jeśli przed chwilą ktoś coś mi powiedział to za moment zapominam co to było.
W mojej okolicy w końcu zaczyna cos się dziać. Tylko że to nie jest przyjemna sprawa. W pobliskiej wiosce jest taka patologiczna rodzina. Ojciec pije i bije dzieci i żonę. Mają nastoletnią córkę, która trochę się buntuje. Okazało się że jest w ciąży, oskarżyła ojca że ją molestował. Mój S jest w tej sprawie świadkiem. Bo raz w nocy ten facet przyszedł z nią do nas żeby wyciągnąć ich samochód z błota na łące, która jest niedaleko nas. Byłoby ok gdyby to nie było aż po 22. Podobno tam ją zgwałcił. Okazuje się że miesiące ciąży pasują do tamtego dnia. Mąż zeznał to co wiedział, a ten facet najechał nas i próbował namówić S na zmianę zeznań na jego korzyść.

Wogóle wczoraj miałam skurcze co 12min ale sobie poszły... A wizyty sie boje bo sie dowiem jak mały leży i takie tam... eh, tak sie tej wizyty doczekać nie mogłam a teraz panikuje... Ide jeszcze poleżec może zasne :-)

Cześć dziewczyny wczoraj byłam u mego lekarza i nawet nic zlego nie mówił wyniuki mam dobra nawet na glukozę wyszedl bardzo dobrze aż lekarz się zdziwił bo sporo pacjętek w młodym wieku miało troche podwyszone a tak to dobrze:-) ale się ciesze , pani doktur mówiła że super mocno kopie malęństwo aż słuchać się chce hihi:-Dno i że wszystko z nim dobrze rany jak się ciesze że wszystko jest ok i nia mam czym sie martwić:-):-):-) pozdrawiam.

reklama
Czesc dziewczynki:-)ja tez juz od 6 nie spie.. tylko dzis jakos czasu nie mam zeby usiasc:baffled:Lena wlasnie turla sie po podlodze wiec mam chwile dla siebie:tak:

Kasiu spokojnie.. malyu napewno lezy glowka w dol..a co do skurczy to super, ze juz jakies sa..:tak:dobry znak..:-)
Ewi to widze, ze troche nieciekawie u Ciebie.. ciekawe jak ta sprawa sie zakonczy..

Do góry