reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

Ale wczoraj mielismy zamułe cały dzien, dzisiaj to samo. Od rana pochmurno i popaduje

My dzisiaj na rajd się już wybieramy , wiec muszę co nie co popakować.

Vi zdrówka dla Ciebie i lepszego humoru

KasiaF i jak tam po lekarzu???

Kasiek i jak nocka???, fajne butki :-), ja mam na wysokim koturnie i szkoda mi ich na codzien bym musiała sobie coś na takim na codzien poszukać

Liza Wszystkiego Najlepszego dla Mikołaja!!!

reklama
Vi na tym filmiku jest pokazane centrum Bydzi stąd ten ruch...Bydgoszcz nie jest wielkim miastem ,ja 20 lat miszkałam na koncu Bydzi mozna powiedziec ze poza Bydgoszczą w Fordonie tam był spokój mozna powiedziec ze w górach ta dzielnica lezy..Ja w sumie mieszkam prawie w centrum i przy ruchliwej ulicy,ale to kwestia przyzwyczajenia wiadomo ze te małe miasteczka sa przytulniejsze i maja swój urok ale dla mnie Bydzia jest magiczna;)...mam dzielke za miastem i mam nadzieje ze kiedys tam bede mieszkac piekna okolica wsród drzew nad samą Brda.

U nas dzisiaj zabiegany dzien...zakupy na uroddzinki i na meczyk;)
Pogoda srednia 18 st.i mżawka;/Najlepsze ze na niedziele piękna zapowiadaja wrrr.Na słonce to juz nie licze ale zeby chociaz nie padało;(

Mikus buziaki od e-cioci;***

Ostatnia edycja:
Liza wszystkiego najlepszego dla Mikołajka :)

Chlopcy w placówkach, drugie pranie sie robi, zupka sie gotuje, a ja zre chipsy. Mialam nie jesc nie zdrowych rzeczy, no ale one tak patrzyły na mnie :D

Za to nie jadlam ciasta. tzn tylko dwa kawaleczki. na wczoraj upieklam..i do 14 bylo cale zjedzone. moi panowie pochloneli.. bo jedzeniem tego nie moge nazwac. Taką wielką blache w ok 2 godziny wsuneli..

Vi zdróweczka
Liza najlepszego dla Mikołaja

dziewczyny ale nadrukowałyście. wczoraj wchodziłam przez tel bo transfer się skończył dziś w pracy 12h.
przeczytałam wszystko ale dziś jakoś nie mam nastroju. strasznie senna jestem ostatnio. bym spałą całe dnie. to chyba przez tą pogodę. Poproszę trochę słońca...

milego dzionka

Przypomnialo mi sie. Oskar sie wczoraj wygadał ze ma dziewczyne. Na procesji nagle mi sie wyrwał i leci przed siebie. No i tlumaczy mi ze tam z przodu jego dziewczyna idzie. Pytam ktora, no i mowi ze Nikola. Ok. ladna dziewczynka, milutka, znam jej rodzicow.. dobra partia :D po poludniu na spcerze mi mowi ze on jeszcze ma inną dziewczyne, Kasie, Potem ze ma jeszcze tez inne oprocz Nikoli i Kasi. Julianka, Amelka.Pytam go co tak duzo. ?? A on ramieniem wzruszył i mowi

" niewiem, one mnie wszystkie chcą i juz" . Ł az sie osmarkał.. a potem/./.. idziemy dalej. mijamy moją znajomą z corką. corka to dziewczyna Filipa, No i ten szczery usmiech wszystkie zeby widac,
" czesc Zuzia
-czesc Filip"

usmiech nadal trwa.. Oskar wyskakuje z tekstem " to tez moja dziewcyna", Filip jak spojrzal na niego..myslalm ze mu przywali... i zaczela sie klutnia na chodniku, ze Oskar jest za mały, ze Zuzia jest Filipa i oni slub wezmą, ze on jej laurki rysuje i musi z nim byc.. F az sie rozplakał, bo Oskar mu panne chce odebrac.. no nie wyrobilam.. poryczalam sie ze smiechu..

A dziś rano chcial moj pierscionek wziąść. Bo ja mam 3... a on dla Mai chce dac jeden. Maja to jego poprzednia panna.. albo i aktualna.Pogubilam sie juz. Bo on przeplata 3 dziewoje.Z jedną chodzi, innej pierscionki daje a z 3 rodzine zaklada..

Ostatnia edycja:
Renata pffffffffffffff aż opluła monitor heheheheh ale masz kochasiów!!!!

Malwina udanego wyjazdu:)

C z kolegą szykują strefę kibica hahah ale podjarani są:)

Witam.
w imieniu Mareczka dziękuję za życzonka.
U nas wczoraj ładnie było. poszliśmy na mszę i na procesję, tylko potem odczułam skutki tego chodzenia:cool:. bo od kilku dni znów staw biodrowy daje znać
bez pomocy S już wstać nie mogę, jedynie rano z łózka wstać jest jakoś łatwiej. a jak położyłam się się żeby odpocząć to jak S próbował pomóc mi wstać to tak mnie zabolało ze spadłam z łóżka.:no:. gin powiedział że w wczesnej ciąży nie powinno tego jeszcze być( mam to od 2 miesiąca) a co będzie potem:szok:. chyba będę o kulach chodzić. zobaczymy co w poniedziałek powie bo na kontrolę z wynikami idę.
Liza Sto latek dla Mikiego. jej czerwiec to lawina urodzin.:-D.
Kamcia Współczuję nerwów i bólu ucha. jak sie dzisiaj czujesz?
Patrycja No na ronienie testu to i tak jeszcze za wcześnie bo jak widzę po suwaczku jeszcze dni płodnych nie miałaś nawet.
wyluzujcie ze staraniami a na pewno zaskoczy.
renata no twoi chłopcy to naprawdę świetni są. już za młodu o dziewczyny się kłócą. z z Filipa to kasanowa widzę. Justynka póki co ma dwóch na oku chłopaków i wczoraj na mszy uśmiechała się do jednego cały czas. ech słodkie są te pierwsze "miłostki" naszych dzieci.

reklama
Patrycja No na ronienie testu to i tak jeszcze za wcześnie bo jak widzę po suwaczku jeszcze dni płodnych nie miałaś nawet.
wyluzujcie ze staraniami a na pewno zaskoczy.
.

zgadza się. jak to się mówi- że Ci co się starają mają problem a Ci co nie to wpadka.
wyluzujcie trochę nie skupiajcie się na tym by się udało i by było maleństwo ale na samym akcie seksualnym może to coś pomoże.

Do góry