reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali o widzisz, to u Ciebie się udało z Chrzestną. Ale ona po polsku pewnie gada, co? Może u nas byłoby lepiej jakby moja gadała po polsku właśnie, któż to wie.. A tak to ani ja jej nie rozumiałam, ani ona mnie:no: Bez sensu.

Patrycja o kurcze, wiesz, ja tylko ulicę znam i wiem mniej więcej jak dojechać do nich hehe:D No ale ostatnio to tam byliśmy jak po doga jechaliśmy, który już ma 9 lat:p Więc widać jak się ''kochamy''.

Ostatnia edycja:
reklama
VEGAS u mnie Mela lajtowo ząbkowanie przechodziła, widać Kacper będzie miał gorzej.
A krostki tak ma na twarzy a bardziej czole i pod oczami. A pierwsze objawy skazy na początku też miał na buzi, więc od jutra znowu bez nabiału.

PATRYCJA ja też nie myślałam o adopcji bo na szczęście Bozia nam dała nasze dzieci a gdzybym nie mogła mieć dzieci to nie wiem co bym zrobiła.
Mój najbliższy kuzyn, chrzestny mojej córki Adoptował z żoną chłopca bo nie mogą mieć swoich dzieci.
Ich synek ma już 4,5 roku a Adoptowali go jak miał 1,5 roczku.

RENATA raczej bym wykluczyła truskawki, bo jem je od 2 tygodni i nic do tej pory nie miał, a jak zaczełam z powrotem jeść nabiał od piątku troszkę ale ostatnie dni trochę więcej i wczoraj go wysypało a dziś rano to takie czerwone, że szok.

Dzieci śpią a ja muszę K z podwórka zaciągnąć, troszkę sobie wypił na grillu i wiadomo co takiemu odwali.

UMI sołtys nie sama decydowała co zrobić z funduszami tylko było głosowanie bo nie tylko jej pieniądze tylko cała wieś dostała. Myślę, że bym nie szła bo było by mi za daleko a poza tym tak iść obca osoba w miejsce gdzie wszyscy się znają.

Vegas huhu !! jak 9 lat temu to teraz Kalisz wygląda napewno zupełnie innaczej :) mamy dwie Galerie i 3 w budowie :D Uniwerystet :) prawie jak metropolia hahaha:D zartuje oczywiscie :)

ok, zbieram się bo I mi marudzi !! yhh , czasami mam go ochote wysłac na wycieczkę po orbicie ! :D :-):-)

Patrycja no na pewno się zmienił Kalisz bo i skoro nasza mieścina mała się zmienia, to takie wielkie miasto też zapewne:-) Ja tam mam ciotkę, wujka i kuzyna. Była też kuzynka i kuzyn starszy, ale oboje od lat studiują we Wrocławiu;-) Wiesz co ja najbardziej pamiętam z Kalisza? Fontanny przy dawnej kamienicy gdzie kiedyś mieszkali bo teraz mieszkają ciut dalej, i pamiętam był niedaleko ich obecnego domu sklep duży HIT:-D Dobre lody tam mieli:-D Więc pamiętam iście dużo:-D

Patrycja ja w Kaliszu byłam 12 lat temu hehe...jest jeszcze u Was fabryka BIG STARA?Pamietam ze tanie ciuchy tam mieli nakupowałam troche wtedy;) Ogólnie to byłam na kursie fryzjerskim w Gabrielu;)Chodziło sie na rynek na browca...Pamietam ze Kalisz to miasto banków...co kawałek bank;)Jezdzilismy z nazym "mentorem"(zreszta Maciek Wróblewski czesto jest w telewizji)nad jezioro kawałek za Kalisz ale miejscowosci nie pamietam.

Vegas tak mówi po polsku bo jest polka;)

Bydgoszcz ostatnio tez bardzo popularna ..teledysk Mroza tu krecili Prawo Agaty i jeszcze klika przykładów;)

Ostatnia edycja:
Dorota, to odstaw znowu nabiał. Jak Kacperkowi zacznął znikac krosty bedziesz wiedziala ze one od tego.A moze dcoś nowego do jego jadlospisu wprowadzalas??Sali, Vegas, u nas np Filip niema chrzestnych. Tzn chrzestny nie zyje, a chrzestna mieszka 30 km o nas, swego czasu czesto bywala u moich rodziców, ktorzy mieszkają w tej samej miescinie co ja i nas nie odwiedzila, nie zadzwonila. Filipa ostatni raz widziala...hmmmm... nie pamietam.. ok 3 lat temu.. Oskar byl taki maciupenki... Na komunie zapraszac bedziemy. czy przyjedzie?? napewno tak. Bo jej mąż jest chrzestnym swego siostrzenca, ktory z Filipem sie uczy. Wiec dwie komunie.. a ze ona swojej bratowej i tesciowej nie trawi, to wiadomo ze u nas bedzie..Patrycja mrówki to ja zbieralam :) nawet rozmawialam z nimi. i jeszcze papierki poo cukierkach :D hahahahahahahahaha.. A moi chlopcy ostatnio lubią znosić do domu kamienie.Dzis na porocesji nawet Oskar w kieszenie marynaki pakował taką drobnice z drogi bo on takich niema jeszcze. Myslalam ze padne tam przy ludziach :Dide kuchenne rewolucje oglądac i spac :) dobranoc :)dam dla Ł za kolano potrzymac, niech poczuje mą bliskosc i dobroc w dzien seksu :D

Renata Tymek tez wiecznie kamienie znosi...ostatnio biore spodnie do prania mówe co takie ciezkie a tu 5 kamieni wylatuje hehe.

No to jutro emocje "OJRO" juz sie nie moge doczekac .... strefe kibica czas przygotowac;)

Sali a moje miasto słynie z zamku, z ładnego parku i z Alicji Janosz, która ma tu swój rodzinny domek:-)
Renata a moja córa ma Chrzestnych całkiem w porządku. Szwagierkę i szwagra /małżeństwo/, widujemy się kilka razy w tygodniu. A my jesteśmy z J. Chrzestnymi dla ich córki:-) Hehe, mam nadzieję, że moja córa nie będzie mi znosiła kamyków z podwórka:-) Mi wystarczy jak znosi piach z piaskownicy w butach:-p

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny.. zapomniałam dopisac że mąż też mnie wkur**a ..

sali to nie ciekawie z tymi znajomymi ...
Patrycja Kalisz popularny haha pod jakim względem??
sali to jeziorko to "Szałe " :-)

weźcie mnie zabijcie ...:sorry:

Do góry