reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

U nas był kuzyn M, wsięli łóżeczko, bujaczek, huśtawke, niech im służy :-). Jadą w poniedziałek spowrotem za granice... Szkoda, lubię ich, Kacper ich uwielbia, mimo że rzadko się widujemy... Ale młody boi się dotknąc brzuszka... Wydaje mi się że nie potrafi sobie tego poukładac, że tam dzizia jest i wogóle... Jak był młodszy, miał 2 latka, to mojej ciotki brzuch głaskał a teraz nie chce...

MALWINA nie było naszej dokturki, ale inny lekarz zrobił mu przegląd i powiedział że to może byc nawet alergicznie :eek: Uszko może go bolec o katarku (zalegającego, bo nie smarka), a temperatura jak będzie wyższa to poprostu zbijac, na spacery wychodzic ale nie szalec, no i w poniedziałek do przedszkola może iśc... Kazał podawac wapno, rutinacee, i do uszka otinum zeby zapalenie się nie zrobiło...

LIZA STO LAT dla MIKOŁAJA!!!

EWI ojej to nieobrze że już tak mocno cię tam męczy... Może jakies rozgrzewanie, bo przeciwbólowe odpadają, ale czerwoną lampą grzac albo okłady ciepłe robic (albo chłodzące bo czasami naodwrót działa)

KASIEK a no facet facet:sorry: powieziałam mu że na nowy kasy brak, i wziął od kolegi sprzęt do czyszczenia telefonu, rozkręcił go i teraz leży i się suszy... Ale wogóle masakra, bo nie działa akurat przycisk który słóży jako włącznik menu, wyłącznik budzików, do rozłączania rozmów... I się zwarcie jakieś robi i rozłącza rozmowy kiedy chce...:angry:

M śpi, o 15 ma wstac i będzie trawe kosic żeby przed meczem skończyc...

Ja jutro do pracy, już mi się nie chce, bo tylko środa i piątek wolne... No ale w tym tyg tylko 3dni byłam to trzeba odrobic:-p.

reklama
Hejka
Ja jutro do pracy, już mi się nie chce, bo tylko środa i piątek wolne... No ale w tym tyg tylko 3dni byłam to trzeba odrobic:-p

rozumiem Cię. dziś mam 12h.
wczoraj sobie leniuchowałam. spałam aż do 11. pierwszy raz od dawna. chyba ostatnio tak spałam długo w poprzednio przed wakacjami tzn rok temu.
i się ciut wczoraj rozleniwiłam

maleństwo a ty nie masz żadnych dolegliwości stawowych?
Kasia mecze ach te mecze, mój to tylko czeka bo za każdy strzelony gol dostaje iles tam sms-ów. a jeśli polska strzela to więcej.

no to pozbyłaś się kolejnych rzeczy. dobrze że jest komu podarować.:tak:.

maleństwo a ty nie masz żadnych dolegliwości stawowych?
Kasia mecze ach te mecze, mój to tylko czeka bo za każdy strzelony gol dostaje iles tam sms-ów. a jeśli polska strzela to więcej.

no to pozbyłaś się kolejnych rzeczy. dobrze że jest komu podarować.:tak:.

jedynie skurcze łydki i tylko prawej. stawy nic, zdrowe. czasem przed ciążą mi prawe biodro pstrykało. ale nic więcej. a czemu pytasz??

RENATA no jasne, że znowu nabiał odstawiam.

UMI sorki za pomyłkę, mój wczorajszy komentarz był do VI, ja to sklerotyczka jestem:-D

SALI ja tam nie jestem fanką piłki nożnej i całe to EURO mnie nie rusza. Jak dziś po mieście chodziłam to aż śmieszni Ci ludzie co z flagami jeżdżą, co na biało czerwono chodzą ubrani.

Witajcie uf pół dnia w mieście z dzieci przy duszącej pogodzie, szok, dobrze, że mama ze mną była.
K w pracy ale chyba focha na mnie ma. A w nosie to mam.
Kupiłam dzieciom basenik na dwór i małemu takie radyjko http://krakow.gumtre...QAdIdZ385983871 tylko nowe.

Wszystkiego najlepszego dla Mikusia.

Vegas to naprawde baardzo dawno tam byłaś.. HIT'u już nie ma sporo czasu .. Jest tam Tesco :D Fontanna owszem jest ale w centrum i tam niedaleko park jest ;D a lody ? może pod ratuszem.. chociaż z kolei tam fontanny nie ma ;D
sali big star jest nadal a jaki rozbudowany i zadbany.. ale ceny jak z kosmosu.. banków na samym rynku jest z 6 chyba.. od koloru do wyboru :D a mogliście jechać na Szałe (gdzie na obecną chwile panuej bakteria coli , syf kiła i mogiła - dosłownie) albo do Gołuchowa gdzie nadal jest bardzo ślicznie :D Bydgoszcz? mozliwe dzisiaj oglądałam przypadek z Bydgoszczy w Trudnych Sprawach ;D hehe , nie wiem co mnie naszło?
Renata oo! o kamieniach jeszcze nie słyszałam, ale to bardzo twórcze hobby ! :D synków pozazdrościć :D
ViKamcia to była taka pół ironia pół serio z tym Kaliszem :D
kasiek rozmawialiśmy o tym dzisiaj troszkę w drodze na zakupy i stwierdziliśmy, że na jakiś czas odpoczniemy :)
KasiaF adopcja to trudny temat.. trzeba na spokojnie wsyztskie za i przeciw.. a z telefonem miałam podobne problemy , moj I sie zdenerwowal i oddal go mlodszemu bratu i wiesz co? samoistnie się naprawił ! :D
Ewi skończyły się bodajże 30 teraz..
malenstwo cięzko wyluzować ale myslę ze bedzie ok.. stwierdziłam ze musze troche przystopowac.. wkoncu predzej czy pozniej wkoncu zostane ta mamuska :D

ale się rozpisałam.. i zdenerwowałam się dzisiaj - wkoncu kiedys bylo trzeba.. pojechałam na 8 do lekarza , cała przychodnia pełna.. ledwo gdzie się wcisnąć i czekałam tak chyba z dobre 2 godziny (oczywiscie głupia ja bo nie podeszlam odrazu do recepcji) i co się okazało po dwóch godzinach stania? wchodzę do gabinetu gdzie przyjmuje moj ginekolog a tam lekarka oswiadcza mi ze moj ginekolog jest na zwolnieniu !! niech to szlak !
w dodatku I przygotowywuje sie na mecz z kolegami i podstepem wygania mnie z domu.. tutaj ze jakis fajny film, za chwile ze dawno w Galerii mnie nie bylo ! uhh .. normalnie Euro się nie zaczelo a ja już mam chyba dosyć ! :D no i ten upał :( wysiedzieć nie mogę w jednym miejscu ! :D

Cześć Wam:-) Wreszcie weekend, chwila odpoczynku, jak miło:-) Z Małą niedawno z ogrodu wróciłyśmy bo szalałyśmy równo, śliczna pogoda. Jak będzie ładnie w weekend to się będę opalać, ciekawe, ciekawe, bo pogoda to taka nieprzewidywalna.

Patrycja no właśnie fontanny są w Centrum, koło parku, a obok parku jest kamienica, w której pewien ksiądz mieszka - ewangelicki, z rodziną, a przynajmniej mieszkał, jak właśnie moja rodzina jeszcze tam mieszkała. Taka kamienica dwurodzinna. Park super i tam w głębi był plac zabaw, pewnie nadal jest bo tłum ludzi tam zawsze to pewnie istnieje.
To się nastałaś w kolejce, współczuję.

Ewi
wspólczuję dolegliwości, kurcze, ale może zelży a nie będzie gorzej..

Liza najlepszego dla Mikusia, niech rośnie zdrowo i szczęśliwie!:-)

KasiaF alergiczne powiadasz.. aż dziwne, no ale od katarku to już możliwe.. Oby wydobrzał do końca po lekach;*

ViKamcia i jak, humorek lepszy? Jak ucho?

Paatrycjaa dacie radę 3mam kciuki

ja dostałam dziś strasznego KICHAJCA. ciagle kicham. nie mam pojęcia co teraz pyli. ale mysle że to alergiczny ze się alergia uaktywniła. miałam lekką przed ciążą ale bez kichania sam katar. a teraz w ciąży ciągle kichanie. a dziś to już na maksa. od ok miesiaca miałam ze z dwa trzy razy dziennie a dziś chyba z 30 razy już "a-psik" dobrze ze chusteczki kupiłam

VEGAS ja też nie wierze jakoś w innych lekarzy... Mojej lekarce ufam, i ona zawsze trafną diagnoze stawia, a tutaj jakoś nie potrafię się przełamac... Gorączka alergiczna... Nie wiem, nie słyszałam o takiej... Jak dalej tak będzie i nie będzie mu przechodzic to na IP się przejade z nim...

Teraz już śpi, zasnął kibicując na meczu... Pokopaliśmy troche piłke przed meczem, potem pobawił się w piaskownicy, ja trawe grabiłam bo M kosił, no i padł...

Troche się stresuję, bo byłam na naszej budowie i nam droga zarosła dojazdowa, byłam z młodym, niosłam go na rękach bo pokrzywy były, i kurcze zabiłam potem na sobie 3 kleszcze, obejrzałam go nic nie miał... M też jeszcze sprawdził, mam nadzieje że nic nie ma...

reklama
Do góry