reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sali Bydgoszcz też ładna .. zwłaszcza poczatki filmu ...i końcówka (gdzie juz musyka była wolna i ludzie spacerowali)
ale ja nie chciałabym mieszkać w tak wielkim mieście właśnie ze względu ten ruch i te wielkie ulice które pokazuja na filmiku....
ja lubię miasta ale małe :-)

Vegas to się Martynka wyhasała:)

Patrycja
no właśnie spinacie się żeby za wszelką cenę zrobić dzidziusia włączcie na luz i zobaczysz samo wyjdzie;) Moja przyjaciółka w tamte rejony jeździ bo jej tata stamtąd pochodzi (w Kaliszu ma chyba mieszkanie gdzie jego chrześnica mieszka) a ona ma swoją działkę no dalej bo bliżej Konina ale do Kalisza też jeździ:)

Vegas Sali ja na swoich chrzestnych nie mogę narzekać z siostrą taty co tydzień się widziałyśmy a z bratem mamy też raz na dwa miesiące. Moje siostry bo jednym z chrzestnych mają fajnych( ojców) matki chrzestne nie utrzymują kontaktów Dominiki chrzestni to moja siostra i szwagier C więc z nim non stop a z moją siostrą rzadziej bo ona w Warszawie ale też nieba by jej uchyliła
Dziewczyny bardzo śliczne Wasze miasta:)
Ja mogę Wam Radzyń ewentualnie Lublin i Kozienice zareklamować:p

A ja karmiłam kurczaki chipsami kurczakowymi:p

Dobra idę do C bo dzisiaj DZIEŃ SEX-U kochane:p:p Idźcie do mężów:p

Ostatnia edycja:
a ja idę spać bo już 2 noce nie przespałam przez to ucho i te nerwy :-( n
o i jeszcze co.. jutro ide na urodzinyh z dziewczynkami na 10 , na 13 Vi do przedszkola .. na 14 idę dać zaległy prezent na dzień dziecka siostry dzieciakom.. na 16 do okulisty :sorry: na jedno oko znów źle widze :/ chyba będę potrzebować różne szkła !
i cały dzień zajęcie..
aha i o 8 ide do lekarza .. przyjmuje od 9 ale już właśnie od 2 dni szłam o 8.30 i kjuż pełna poczekalnia a nie miałam czasu bo dziś miałam na 11 przegląd auta i bym nie zdążyła a wczoraj też nie miałam czasu zeby iść....
no więc jutro już o 8 będe stała pod przychodnią .. o ile sie tam jeszcze bardziej nie rozchoruję !

VI widze że ciężkie dni masz... Współczuje i życze szybkiego powrotu do formy

VEGAS właśnie zapalenie jakby miał to by ciągle go bolało, a nie tylko przy mierzeniu temp (czyli jak się coś lekko włoży do uszka). Jutro ie z nim do lekarza, i się obawiam że na krew da...

PATRYCJA ja wiem że to jest zupełnie co innego... Ale mi od wielu lat w głowie siedzi że na świecie jest tyle nieszczęśliwych dzieci które szukają domu, a świat dalej się rozmnaża... Ja wiem że to jest obawa przy adopcji, często ludzie boją się o geny, ale czasem rozone dziecko może gorzej zaskoczyc... A co do was, to ja też myśle że powinnas przestac się spinac z ciążą... Organizm kobiety potrafi się w takiej sytuacji zablokowac, przestań o tym myślec.

Mi młody znosi kamienie do domu... Tzn on zbiera, a my mielibyśmy mu je nosic... No i jesienią lubi listki zbierac, a mamie zawsze kwiatki zbiera... Ja zawsze z siostrą kokony motyli chodowałyśmy... Efekt nie zawsze był taki jak trzeba ale często motylko wychodziły

Co do chrzestnych... Chrzestna- ciotka mojego taty... Eh, szkoda słów... Przed listopadem zeszłego roku to ostatni raz ją widziałam na komunii chyba... A nie, przepraszam, przelotem na pogrzebie babci i potem dziadka... Na ślub powiedziała że przyjedzie, a w dzień ślubu się nie pojawiła... Z chrzestnym też praktycznie zero kontaktu (mieszka w tej samej wiosce co ja mieszkałam przez 15lat a kontaktu nie było) jak był nasz ślub to zaproszony był, miejsce było dla niego i ciotki, ale on ciężko chory więc nie było wiadome czy będą... A tak to nie wiem jak on rodzina moja, ale jakaś jest :-p.

Wczoraj na grillu jak deszcz padał to prosiłam M żeby tel schował. Oczywiście mnie olał (deszcz mocno nie padał ale stoliki mokre były) no i już wczoraj telefonu odblokowac nie mógł, dziś dalej to samo, wyłączył blokade w ustawieniach, to telefon sam wchodzi i wychodzi z menu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I świeci się w sypialni cały czas :no::no::no:. Już M bąkac zaczął o nowym... Choleka nie mógł schowac do kieszeni? teraz problem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

hej bab :)

Vi wspołczuje. Z tym uchem to katorga. wiem bo sama dosyc czesto przechodze. Kilka razy zapaenie. wtedy to chocbym se w tylek glowe wepchnela to i tak nie pomoze. A co do nerwow bo @. witaj.. tez wlasnie tak mam. Ł juz mi z drogi schodzi.. ale i to mnie wkurza ;/

Vi ja tak jak ty, lubie miasta, ale mniejsze. Juz Białystok dla mnie za wielki jest. Niewiem czy dlugo bym wytrzymala.. no chyba ze w swoim domu z podworkiem. nie zaden blok, bo ja musze miec ogrod, do dlubania, i sadzenia flołerków.

A moja wiocha slynie z niedawno odnowionego zamku, Kiermus i jarmarków comiesiecznych, stada pijaków i porąbanego dyrektora szkoły :) oooo :D

Co do pieknych miast jeszcze..Ełk mi sie podoba. Niewiem czemu, nic w nim takiego nadzwyczajnego niema.. no ale lubie tam jezdzić. nawet tylko na chwile. I Kołobrzeg. Bylam w tamtym roku.. zakochalam sie na maksa..

Hej
Kurcze tych filmików nie pooglądam, bo mam słaby transfer;P no ale wierze wam ze macie piekne miasta :tak:
Vi Kurcze ZDRÓWKA!!! ale sie doczepiło Ciebie :no: :*
Kasiek i jak "noc sexu" :-D heheh

Ja spadam robić śniadanko dzieciakom, i jakos na dworze cieplutko :-)
Milego dnia!

reklama
KAsiaF no to tak z moim praniem C oooo nie będzie padać tylko że pranie to wyschnie i już a tu się wydatek szykuje eh Ci mężczyźni nawet myśleć trzeba za nich:p

Liza a no wiesz:p:p:p Wszystkiego najlepszego dla Mikusia 100 buziaczków!!!!

Eh biorę się za coś w ogóle myślę że dzisiaj poniedziałek heheh

Do góry