reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl u nas wlasnie to tak wygladalow szpitalu:baffled:tak mi zal tej dziewczyny bylo.. miala poprzedniego dnia cc o godz9 rano a tego dnia, co przewiezli ja na sale do nas to bylo klo 12 a ona dalej z tymi rurkami:no:straszne.. mnie tez strasznie to wkurzalo, ba ja przy porodzie stracilam duzo krwi(hemoglobina nie przekraczala 9,a przed porodem mialam ponad 12) bylam blada jak sciana, w glowie mi sie krecilo, roploke mialam podlaczona a do tego dziecko na reku, ktorego za chiny nie wiedizalam jak przystawaiac - Lena nie chciala chwytac.. mwoei wam koszmar..
teraz doszlma do wniosku, ze zmienie lekarza i co za tym idzie szputal - nie chce tam wiecej rodzic - jakis ksozmar normlanie byl..
a wiecie co tam bylo najsmiesznejsze jeden prysznic i do tego popsuty byl:crazy::szok::szok::szok:ntrzeba bylo ta glowke odkrecac,zeby mozna bylo sie umyc.. potem jakis maz pacjetnki przyniosl nowy i zamontowal.. masakra tezn szpital poprostu..:wściekła/y:

reklama
Wlasnie, duzo zalezy od szpitala, jacy sa lekarze i jakie sa warunki, ale mimo wszystko gdybym miala wybierac miedzy cesarka a naturalnym porodem to w zyciu cesarki bym nie wybrala, no chyba ze mnie sytuacja do tego zmusi, to dla zdrowia dzidzi zrobie wszystko

Ja to sie właśnie modleżeby cesarki nie mieć... jutro zobaczymy jak mały leży to może odetchne...

Ciężka noc zamną... co pół godziny siku i na dodatek mdliło mnie strasznie... M. sie śmiał że za poźno na mdłości chyba... ciekawe co mi zaszkodziło...:confused:

Madzik jejku, to faktycznie powodu nie widze... mi mój lekarz sie strasznie ostrożny wydawał ale twój to już szok... ja to niekiedy miałam nogi spuchnięte że japonki było ciężko założyć (w deszczu w japonkach biegałam bo inne buty w gre nie wchodziły) ale jak ty normalnie buty ubierasz to nie rozumiem... próbuj sobie nogi w wodzie z solą wieczorem moczyć albo robić okłady z kwaśnego mleka i nogi trzymaj do góry to może całkiem przejdzie...

W moim szpitalu znieczulenie zewnątrzoponowe jest za darmo ale rzadko której udaje sie je dostać dlatego że właśnie anestezjologów brakuje... Ale jeżeli bede rodziła w jakiś czwartek tomam większe szanse bo wtety jest mój gin prowadzący a on umie załatwić... Ale ja i tak chcem całkowicie naturalnie, chyba że juz sił nie będe miała...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

wlasnie zauwazylam jakie mam straszne rozstepy na tylku, fioetowe na dodatek:szok::szok::szok: a tak sie cieszylam ze jak narazie nic nie mam:-(

Asiowo rodzilam w Zabrzu na Janika.. masakra jednym slowem.. tak zaluje, ze moj lekarz tam pracuje.. gosciu fajny a szpital do dupy.. powiedzialam - drugiego dziecka nie rodze tam..
Kasiu mi tez bylo strasznie niedobrze pod koniec ciazy.. wiesz maluch uciska Ci juz na wszystko, co mozliwe.. ja mialam strasznego pecha, bo ja na mecie bylam jak byly swieta Wielkanocne:-Dnic zjesc nie moglam:-D

mi sie czasami wydaje ze te cc na zadanie wynikaja z niewiedzy "pokazaniem"ile to sie nie ma kasy no i z glupoty oczywiscie...ostatnio jak zona prezesa moojego W.wypowiedzila sie na ten temat to wyslalam ze sie zleje.powiedziala mojemy W.ze ona ma dwoje dzieci i oba urodzila przez cc.dlaczego??
powiedzila ze jak sie rodzi naturalnie to zostaje dziura na 6 cm albo wiecej i facet wali potem jak w wiadro:)i nie ma z tego zadnej przyjemnosci.kobieta tez nie ma bo jej sie nerwy przerywaja i juz niegdy nie bedzie miala....czujecie??a kobieta ma naprawde kupe kasy wyksztalacona jest i takie rzeczy wygaduje??kto jej tego nakladl do glowy?MASAKRA. a wystarczy troszke poczytac ..nawet w necie.gina zapytac...ale coz niektorzy wiedza swoje i nie przetlumaczysz.
moja ciocia pracuje na oddziale noworodkow i bedzie przy miom porodzie...a rodze w oblesnym szpitly w zg.opieka jest najwaznijesza:)a znieczulenia bym chciala ale sie boje bo potem sie nog nie czuje czy cos....nie wiem tylko jak dlugo:)

netgirl jestem jestem i podczytuje Was ciagle :happy::tak:
ale z racji ze zbliza sie wyjazd P to spedzam wiecej czasu z Nim niz z Wami :-p i jeszcze samopoczucie troszke beznadziejne :sorry2:jednak obiecuje ze w piatek wroce na dobre do udzielania sie na forum :-)

Nadodatek zalatwiamy z P kolektory na dom,deski do salonu i fachowcow ktorzy Nam to zamontuja :nerd: Tak wiec mnostwo pracy a czasu malo :sorry2: a teraz znikam z Ala na pole do P bo biedak sprzata na budoiwe po tynkowaniu od rana :rofl2: Trzymajcie sie Mamusie ;-):happy:

Netgirl wiem że to mogą być oznaki ale jakoś tak mi sie nie wydaje... One wszystkie nie mogą sie jakoś zgrać... i jestem jakoś przekonana że urodze po 20...
Polnano rozumiemy, rozumiemy, pomęcz tam jeszcze męża później poopowiadasz :-p:laugh2:
Kaska to że ma wykształcenie nie znaczy że sie na wszystkim zna :laugh2::laugh2: No bo właśnie kaske ma i może dlatego wykształcona jest :sorry2:
Oleńka nie martw sie mi zaczynają wyłazić na sam koniec wszędzie gdzie sie da... Oby tobie na tych sie zakończyło...

reklama
kasia no mam taka nadzieje ale i tak sie pewnie nie uchronie przed nimi...

ona mika to prawda, jak maja wyjsc to i tak wyjda, te kremy to pewnie i tak nic nie daja. zalezy od tego jaka kto ma skore podatną na rozciąganie.

kaska 19 a ta typiara to faktycznie jakas tępa....takich glupot to jeszcze nigdy nie slyszalam

a ja wlansie wrocilam z zakupow, tzn z poszukiwan. znalazlam taka kanape z ftelami co mi wpadla w oko..... za 2tysiace. kiedys pojade ja kupic, tylko narazie mam 1500 musze reszte skombinowac. przy okazji kupilam wanienke dla dziecka, i wlasnie przyjechal moj bracki z wozkiem. dostal od znajomego. uzywany ale wprawdzie fajny, tylko wyprac musze no i hamulce nie dzialaja. taka bylam szczesliwa.....niewiem tak jakos wszystko fajnie idzie ale poklucilam sie z S i to diabelnie, nawet nie chce mi sie pisac o co. i juz dzien do dupy...tylko plakac:zawstydzona/y:

Do góry