reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mój nie jest szczypiorkiem ani gruby mam się do czego przytulić.
ma ok 180 nie pamiętam dokładnie. a teraz ile waży wam nie powiem ale bmi ma prawidlowe. chociaz czasem spojrzec to mozna szczypiorkiem nazwac

reklama
Ola no meza to masz szczypiora :) Moj taki zwykły. ok 175 cm i 80 kg wazy. dupsko ma okrągle i widoczne :) a reszta to w normie.A no i miesnie posiada. Ale on ze wsi, to musiał miec miesnie :) wiesniaka przygarnelam :D bo ladny był hahahaha :D

Kasiek, no z Dominisi prawdziwy kibić.Sliczna dziewczynka :)

Filip dziś wytapetowany przyszedł ze szkoly. jakies przedstawienie + malowanie twarzy mieli :)

KASIEK CZYLI TWÓJ TAK JAK MÓJ ALE WIDZE ZE wygląda na grubszego od D.:tak:
Moze dawno sie nie wazył hehe.
Kasiek a Ty ile masz wzrostu?bo albo mega szpile mialas albo on jakos tak stanał na ty zdjeciu w kiecce red;) bo duzej róznicy ni ma hhih chyba ze ty wysoka jestes;)

Sali bo mi na tym zdjęciu musisz dodać +10 cm a mam 170cm i aż sprawdziłam mu w dowodzie ma 185cm a Twój może na chudszego się wydaje bo ma taką pociągłą twarz i ta bródka też mu buzię wydłuża:)

Kasiek ja patrze na rece a nie na buzie;P

Mój ma 187 i 73 sorki .to moze i by sie zgadzało...bródke ma i bedzie mial bo bez niej wyglada jak gówniarz hehe.W ogóle chcialabym zeby mial wiekszy zarost wtedy tez na grubszego by wygladał...taka broda krzaczasta!!;P:-DŻART OCZYWISCIE;p

Sali ooo no to widzisz jednak 5 kg różnicy To masz szczypiora ja tyle co Twój to do porodu ważyłam śmieliśmy się z C że ja tyłam on chudł i prawie się zrównaliśmy ze 2 kg różnicy:p

pomoże mi któraś rozwinąć te skróty wyniku USG. nie znam sie na nich:
fhr 146ud/min,
bpd 53,2mm
hc 208,9mm
ac 165,9mm
fl- 40,7 mm
hum 40,1mm
swc 22,6
efw 492 g

chodzi mi w sensie rozwiniecie skrotow na chlopski rozum. co jest dlugoscia czego. niektore sie domyslam.

Maleństwo
fhr 146ud/min bicie serduszka
bpd 53,2mm szerokość główki od ciemienia do ciemienia
hc 208,9mm obwód główki
ac 165,9mm obwód brzuszka
fl- 40,7 mm długość kości udowej
hum 40,1mm ??
swc 22,6 ??
efw 492 g
przybliożona waga

Ola oj chudzinka:p:p

Ostatnia edycja:
Kasiek ja wazyłam tez 71 do porodu hehe z Kają ;)
Ola ale twój zle nie wygląda jak na taka wage i wzrot...wiadomo moze mój ma kosci ciezsze albo gdzie indziej mu sie kg zbieraja ,teraz to ewidentnie na brzuchu hehe.U mojego tez rodzinne tata siostra i u mnie tez ja zawsze chuda jak patyk,brat do dzisiaj no wiec za kim Tymek ma byc grubszy??

reklama
Martynka się usypia, więc mam chwilę dla siebie nim J. wróci z roboty. Mała mnie dziś rozwaliła na łopatki:-D Pełzała glista po ziemi na ogrodzie, Mała się cieszyła jak wariatka, podchodzi do niej i mówi ''cześć, nazywam Maltynka, a to mama'' - i na mnie pokazała:-D Mamy więc nową kumpelę:-D Potem ciągle Mała podchodziła do miejsca gdzie była glista i patrzała co ten okaz porabia:-)

Sali kiedy wyprawiasz córci urodzinki?

Do góry