reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek nie do konca inny styl bo np Twoja czerwona sukienka mi sie podoba;P
W łasnie sie usmiałam z Kai ...całe nogi porysowała sobie długopisem mówie do niej i co zrobiłas jak w urodziny bedziesz wyglądac?? a Kaja:no fantastycznie;DDD

Wczoraj wchodzi do kuchni gdzie siedzialam ja i Darek i mówi:no i co moje panieństwo??;D

Ostatnia edycja:
reklama
Sali heheh no to jednak coś:) Moja też kiedyś sobie tak zrobiła bo jej chrzestny ma tatuaż na nodze i ona też jak wujek calutkie nogi!!!!

Miralbelka
grtaki ząbka:)

Renata
też nie lubię kapuśniaku;/

Ewi sto lat dla mareczka

Renatka zdrówka

kasiek88kasiek sliczne butki

kasiaF87 jak z tą stroną są jakieś opłaty członkowskie lub coś?? możesz wytłumaczyć. kiedyś już taki link dostałam ale nie skorzystałam

będę miała chłopca. :-D:-D
byłam na USG połówkowym ale u genetyka. i te ognisko jest na serduszku ale mam się nie martwic. kontrolnie wizyta i usg za miesiąc (4.07)

tym kapuśniakiem apetytu narobiliście. zjadłabym sobie mniam :-p

MAALEŃSTWO gratuluje chłopca... A z tą stroną to nic nie płacisz musisz tylko rozreklamowywac stronke żeby znajomi się rejestrowali z twojego linka i zbierasz punkty... Jak 20 osób zbierzesz to paczke ostaniesz

SALI panieństwo! Ale się uśmiałam

Maleństwo ja świętuje:p:p

A tutaj mój mały kibic:) 201206062225.jpg

reklama
ja nie świętuje. na odległość nie ma jak... :no:

chyba mi odbija od kilku dni ale zajadam się herbatką rozpuszczalną owocową.
(mama zawsze w dzieciństwie krzyczała jak podjadaliśmy - aż w końcu przestała ją kupować) hehehe:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry