reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek ale Domka ma słodka ta buzke...do wycałowania;))

Ja mam Kai zjdecie na euro ale to jutro wieczorem wstawie;P

reklama
Sali to dopiero przygotowania C z wujkiem Domiki strefę kibica w piwnicy zrobili tam gdzie cały majowy weekend C remontował już sofa VIP zniesiona stoły ławki dzisiaj sprawdzali cyfre czy im będzie odbierać więc mi ją zabiorą telewizor już stoi flagi są nawet szalik kibica wpisowe krata piwa i w piątek o 18 minimum 20 chłopa w piwnicy a w zamrażalce dużo miejsca:) Domka też będzie stosownie w barwach ubrana:)

A więc dziewczyny tak plac zabaw wsi X jest własnością tylko mieszkańców tej wsi, ponieważ każda wieś dostawała fundusze a tylko nasza wykorzystała je w ten sposób, robiliśmy jeszcze składki, rodzice dziadkowie wspólnymi siłami to zrobili i jednak dobrze wiemy kto jest z naszej wsi a kto nie.
I to nie tylko moje zdanie bo wszyscy się nie zgadzają na dodatek na ten plac zabaw jeden z sąsiadów dał kawał pola.
To nie tak samo jak w mieście, gdzie place zabaw są robione przez miasto i każdy ma dostęp.
Jak będziemy mieć gości z dziećmi to wiadomo możemy iść z nimi na plac, ale tak to rodzice się nie godzą żeby ktoś inny korzystał.
Może i samolubnem, ale czemu my rodzce naszych dzieci mamy inwestować, robić a obcy przyjdą na darmochę i nic nie włożą.

OLA z Twojego szkraba to kruszynka, mój ma pół roku i 8.200 waży

EWI wszystkiego najlepszego dla Mareczka.

Hej hej hellow
biggrin.gif
Jutro wolne, wreszcie cały dzień z Myszką
biggrin.gif
A od 29 czerwca do 15 lipca też wolne bo dziewczynka, której niańkuję, z rodzinką na wakacje jadą, ależ się cieszę
laugh.gif
Też mi się jakieś wolne należy, o
p.gif

Kasiek śliczna Domka, super Kibic rośnie:-D No i widzę impreza przednia się szykuje:-) Mój J. nie lubi piłki nożnej:-) Ale tata uwielbia:-)
Mirabelka gratki ząbka:-) I zdrówka dla Niki;*
Maleństwo gratuluję syna:-)
Umi karczek robiłam w marynacie grillowej bo J. chciał na grilla to zrobić jutro, ale on jednak pracuje jutro i zażyczył sobie na wczoraj na kolację:-) Wyszło wyśmienite!:-) Zresztą my uwielbiamy karczek:tak:
Ola tak, piłam piwko:-)
Renata, Sali rozsypujecie się widzę:-) Mnie też co nie co boli, ale nie będę pisała tak ogólnie co mnie boli:-D W każdym razie w jutrzejszy dzień seksu może być 'ała':-D
Ewi najlepszego dla Mareczka
biggrin.gif
Dużo radości, zdrówka i spełnienia marzeń

Z mojego synka nie jest kruszynka własnie i dziwna mi sie ta waga wydaje ale skoro tak jest to ok :)
dorotar moj jak mial pol roczku tez 8kg wazyl ale zaczal wczas chodzic i sie duzo ruszac to dlatego podobno . Wazne ze zdrowy mowi lekarka ze idealny wiec jestem zadowolona moj maz ma 189wzrostu i 62kg to dopiero pioreczko :D

Nadroie was potem :* teraz mody kompanie i usypianie

Sali jak już wszystko przystroją to zrobię zdjęcie:p Ja osobiście wolę siatkówkę ale na mecze polski zejdę do chłopaków:)

Vegas
uuu to i Ty urlopik będziesz miała życzę upałów żebyś miała czes się opalić;) Powiem Ci że C też nie jest jakimś mega fanem piłki nożnej ale ogląda dla niego chyba ważniejsze jest że spędzi czas z kolegami:)

Ola
to ja ważę prawie tyle co Twój mąż bez 3 kg:p

Domka pojechała do siostry C potem trzeba ją odebrać C gra sobie a ja sobie netuję:) I chodze w nowych butach strasznie leciutkie są:)

Ola OMG serio tak mało waży Twój mąż przy tym wzroście?:szok: Mój J. ma 182cm i waży 75kg, ale on w barach jest szerszy a tak to chudzina. Zazdroszczę mu, że je ile je, czyli dużo, a ma fajny brzuch.

No to dołaczam do zon szczypiorków hehe..mój ma 187 i wazy 78...Ola ale Twój to przesadził hehe naprawde wazy 62 kg???Boszz mniej ode mnie i taki wysoki.Duzo je?/bo Mój je normalnie bo jak ma zjesc wiecej to pełny jest ,widocznie ma mały zoładek.

reklama
Do góry