reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Sali to dopiero przygotowania C z wujkiem Domiki strefę kibica w piwnicy zrobili tam gdzie cały majowy weekend C remontował już sofa VIP zniesiona stoły ławki dzisiaj sprawdzali cyfre czy im będzie odbierać więc mi ją zabiorą telewizor już stoi flagi są nawet szalik kibica wpisowe krata piwa i w piątek o 18 minimum 20 chłopa w piwnicy a w zamrażalce dużo miejsca Domka też będzie stosownie w barwach ubrana
dorotar110
A więc dziewczyny tak plac zabaw wsi X jest własnością tylko mieszkańców tej wsi, ponieważ każda wieś dostawała fundusze a tylko nasza wykorzystała je w ten sposób, robiliśmy jeszcze składki, rodzice dziadkowie wspólnymi siłami to zrobili i jednak dobrze wiemy kto jest z naszej wsi a kto nie.
I to nie tylko moje zdanie bo wszyscy się nie zgadzają na dodatek na ten plac zabaw jeden z sąsiadów dał kawał pola.
To nie tak samo jak w mieście, gdzie place zabaw są robione przez miasto i każdy ma dostęp.
Jak będziemy mieć gości z dziećmi to wiadomo możemy iść z nimi na plac, ale tak to rodzice się nie godzą żeby ktoś inny korzystał.
Może i samolubnem, ale czemu my rodzce naszych dzieci mamy inwestować, robić a obcy przyjdą na darmochę i nic nie włożą.
OLA z Twojego szkraba to kruszynka, mój ma pół roku i 8.200 waży
EWI wszystkiego najlepszego dla Mareczka.
I to nie tylko moje zdanie bo wszyscy się nie zgadzają na dodatek na ten plac zabaw jeden z sąsiadów dał kawał pola.
To nie tak samo jak w mieście, gdzie place zabaw są robione przez miasto i każdy ma dostęp.
Jak będziemy mieć gości z dziećmi to wiadomo możemy iść z nimi na plac, ale tak to rodzice się nie godzą żeby ktoś inny korzystał.
Może i samolubnem, ale czemu my rodzce naszych dzieci mamy inwestować, robić a obcy przyjdą na darmochę i nic nie włożą.
OLA z Twojego szkraba to kruszynka, mój ma pół roku i 8.200 waży
EWI wszystkiego najlepszego dla Mareczka.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej hej hellow
Jutro wolne, wreszcie cały dzień z Myszką
A od 29 czerwca do 15 lipca też wolne bo dziewczynka, której niańkuję, z rodzinką na wakacje jadą, ależ się cieszę
Też mi się jakieś wolne należy, o
Kasiek śliczna Domka, super Kibic rośnie No i widzę impreza przednia się szykuje:-) Mój J. nie lubi piłki nożnej:-) Ale tata uwielbia:-)
Mirabelka gratki ząbka:-) I zdrówka dla Niki;*
Maleństwo gratuluję syna:-)
Umi karczek robiłam w marynacie grillowej bo J. chciał na grilla to zrobić jutro, ale on jednak pracuje jutro i zażyczył sobie na wczoraj na kolację:-) Wyszło wyśmienite!:-) Zresztą my uwielbiamy karczek
Ola tak, piłam piwko:-)
Renata, Sali rozsypujecie się widzę:-) Mnie też co nie co boli, ale nie będę pisała tak ogólnie co mnie boli W każdym razie w jutrzejszy dzień seksu może być 'ała'
Ewi najlepszego dla Mareczka
Dużo radości, zdrówka i spełnienia marzeń
Kasiek śliczna Domka, super Kibic rośnie No i widzę impreza przednia się szykuje:-) Mój J. nie lubi piłki nożnej:-) Ale tata uwielbia:-)
Mirabelka gratki ząbka:-) I zdrówka dla Niki;*
Maleństwo gratuluję syna:-)
Umi karczek robiłam w marynacie grillowej bo J. chciał na grilla to zrobić jutro, ale on jednak pracuje jutro i zażyczył sobie na wczoraj na kolację:-) Wyszło wyśmienite!:-) Zresztą my uwielbiamy karczek
Ola tak, piłam piwko:-)
Renata, Sali rozsypujecie się widzę:-) Mnie też co nie co boli, ale nie będę pisała tak ogólnie co mnie boli W każdym razie w jutrzejszy dzień seksu może być 'ała'
Ewi najlepszego dla Mareczka
aleksandra87
Z mojego synka nie jest kruszynka własnie i dziwna mi sie ta waga wydaje ale skoro tak jest to ok
dorotar moj jak mial pol roczku tez 8kg wazyl ale zaczal wczas chodzic i sie duzo ruszac to dlatego podobno . Wazne ze zdrowy mowi lekarka ze idealny wiec jestem zadowolona moj maz ma 189wzrostu i 62kg to dopiero pioreczko
Nadroie was potem :* teraz mody kompanie i usypianie
dorotar moj jak mial pol roczku tez 8kg wazyl ale zaczal wczas chodzic i sie duzo ruszac to dlatego podobno . Wazne ze zdrowy mowi lekarka ze idealny wiec jestem zadowolona moj maz ma 189wzrostu i 62kg to dopiero pioreczko
Nadroie was potem :* teraz mody kompanie i usypianie
pinky sky
Sali jak już wszystko przystroją to zrobię zdjęcie Ja osobiście wolę siatkówkę ale na mecze polski zejdę do chłopaków
Vegas uuu to i Ty urlopik będziesz miała życzę upałów żebyś miała czes się opalić Powiem Ci że C też nie jest jakimś mega fanem piłki nożnej ale ogląda dla niego chyba ważniejsze jest że spędzi czas z kolegami
Ola to ja ważę prawie tyle co Twój mąż bez 3 kg
Domka pojechała do siostry C potem trzeba ją odebrać C gra sobie a ja sobie netuję I chodze w nowych butach strasznie leciutkie są
Vegas uuu to i Ty urlopik będziesz miała życzę upałów żebyś miała czes się opalić Powiem Ci że C też nie jest jakimś mega fanem piłki nożnej ale ogląda dla niego chyba ważniejsze jest że spędzi czas z kolegami
Ola to ja ważę prawie tyle co Twój mąż bez 3 kg
Domka pojechała do siostry C potem trzeba ją odebrać C gra sobie a ja sobie netuję I chodze w nowych butach strasznie leciutkie są
sali04
Mama-to moja kariera
No to dołaczam do zon szczypiorków hehe..mój ma 187 i wazy 78...Ola ale Twój to przesadził hehe naprawde wazy 62 kg???Boszz mniej ode mnie i taki wysoki.Duzo je?/bo Mój je normalnie bo jak ma zjesc wiecej to pełny jest ,widocznie ma mały zoładek.
reklama