reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Posprzatalam, wykapalam sie i wieczorem jedziemy, wrocimy w niedziele;-)maly nauczyl sie wspinac na lozko, gdy jest rozlozone stoi blisko fotel i po nim sie wspina, cale szczescie ze sie sklada i w dzien nie da rady;-)gorzej rano gdy wstanie o 5 a Ł chce jeszcze spac co chwile jest u niego
Renata jaki opiekunczy chlopczyk;-)moj nawet spojrzec ni chce na pluszaki tylko ciagle kolka i pilki;-)
Kasiek pokaz buty, moja siostra ostatnio kupila sobie koturny ale taki do chodzenia na codzien a nie na wesela itp bo koturny ma ze czegos takigo jak sznurki, pewnie widzialas takie
Aleksandra brawo dla niunia, moj wazy jakies 11kg i ma 81 cm

Anula jedne też takie mam ze sznurkami i w tamtym roku zakochałam się w koturnach:) a te są takie że i na co dzień i od święta bo według mnie pasują i do luźnego stroju i pod krawat. Zaraz zrobię fotę:)

witam.
dorotar hm, a tamta wioska też dostawała jakieś fundusze, coś robili z nimi?. Powiem tak dzieciom zabawy nie zabronisz, a to że ich rodzice nie myślą o zapewnieniu im atrakcji to wina rodziców nie dzieci, i fakt dziwne że do wójta chodzili a nie do waszego sołtysa.
malwina udanego weekendu.
renata oby dolegliwości minęły.
sali może jakieś zapalenie się wdało?
aleksandra no to fajnie że mąly był grzeczny. oby na każądej kolejnej wizycie tak samo było:tak:

Ewi MAreczek ma dziś urodziny??? Wszystkiego najlepszego dla niego :)

Kapusniak ugotowalam juz :) Sali,Umi zapraszam. Duzy gar wyszedl :) Z mlodej kapustki.. mniam.. a jak pachnie w domu :)

Ewi wszystkiego najlepszego dla Mareczka 100 buziaczków!!!

Anula KasiaF oo takie na nodze o wiele ładniej wyglądają:)
201206062218.jpg201206062219.jpg201206062221.jpg

A Renata to Ty "parzybrode" robiłas;P Myslałam ze z kiszonej kapusty hehe...ale podsunełas mi pomysł na obiad nagotuje na dwa dni takie zupki m,zupełnie zapomnialam o niej hehe.Z młodych warzywek ja jeszcze dodaje podsmarzona kiełbaske i groszek z puszki mmmm pychotka;)

Kasiek butki nie mój styl ale najwazniejsze ze Ty jestes zachwycona;)

Ja u[atrzyłam sobie strój kapielowy ale kurcze jest wyciety i moje boczki bedzie widac i kurcze teraz patrze ze to 36 rozmiar wrrr;/

http://allegro.pl/river-island-monkini-kostium-kapielowy-36-38-w268-i2399030376.html

Ostatnia edycja:
reklama
Sali u nas to kapusniak sie nazywa. Z kiszone kapusty tez czasami robie, ale Ł nie lubi, no i skonczyla nam sie koszona ;)

Do tej z mlodej tez dodaje smazoną kielbaske. Na golonie gotowalam.. a groszek daruje sobie, bo po kapuscie beda rewolucje.A z groszkiem to wogole.. porozrywa nam zady hahahahahahahaha..

Kasia sliczne buty :)

Do góry