reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Laski. Alem się nastała przy garach - obiad na jutro dla J i Małej jak w pracy będę, i kolacyjka dla męża na dziś jak wróci z pracy, ale wyborne to mięso mi wyszło:-) Dziś mam ledwo co czasu dla siebie co mnie trochę drażni, Mała dopiero się usypia. Napiłabym się piwka, o:-)

Młoda sto latek dla Rafałka:-) Niech rośnie zdrowo!:-)
Dorota odlewy fajne:tak: Osobiście bardziej mi się podobają te płaskie, ale te Wasze też są fajne:tak: Z Placem zabaw mam podobne zdanie do Kasiek i Umi. Buziole dla Kacperka na pół roku:-) Mam nadzieję, że stan podgorączkowy raz dwa mu minie:tak:
ViKamcia u Martynki odwrotnie - ona uwielbia pluszaki:-) Co wieczór się zastanawia z którym ma spać danej nocy, wozi też kilka jak jedzie autem na miasto czy gdzieś, a za dnia je tuli, karmi i jak lalki:-) Prócz maskotek jeszcze uwielbia lalki, autka i zabawki ogrodowe.
Maleństwo dobrze, że w porządku z dzidzią. Moi bratankowie mieli szmery na serduszkach jak byli malutcy, potem to zanikło, ale nie wiem czy to to samo co ma Twoja dzidzia? Na pewno będzie OK:tak:
Ola i jak tam po szczepieniu?
Herbata Martynkę chcemy dać do przedszkola w 2013r:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Vi ja pokazywalam zabawki ktore ja chce ale nie mam pojecia jakie wybrac jeszcze bo kazdy sie pyta co kupic:confused: a to juz mies zostal. Srednio moge Dorocie doradzic, zwlaszcza z Mela bo nie mam do czynienia z takimi dziewczynkami w sumie mam 2 chrzesnice beda mialy 4 latka ale im zwykle cos wymyslam i daje to samo bo nie daleko siebie mieszkaja. Kiedys czekaja mnie komunie jednego dnia:shocked2:
Dorota co do palcu ja mam takie zdanie jak dziewczyny, u mnie na osiedlu sa kijowe tylko piaskownice i ludzie wyprowadzaja psy a na osidlu obok sa nowe place i ogrodzone piaskownice wiec tam chodze a na hustawki jeszcze w inne miejsce chodze;-)

Umi bo mam tutaj znajomych z Debicy :-)
Vegas z placem zabaw to jeszcze do mnie podobnie :-p
no widzisz Marti bawi się pluszakami a moje żadne nie chca .. jak dałam do spania jakieś co sama Vio wybrała to mmi wyrzuciła ! i Tyle z maskotki..
Emma ma ulubioną myszkę i tyle.... a poza tym mają nawet grające pluszami (edukacyjne) to bawią się chwile i rzucają w kąt :-p
Anula to uwazaj żeby Cię nie przegonili :-p hehe
aaaa co do zabawek to wybacz :-) myslałam ze to były dla doroty,. tak mi się przeczytało :/
a co do laptopa to nie wiem czy w pl są latopy LEAPFROG ja taki dla Viki na roczek dostałam i do dziś się bawi.. on gra śpiewa , uczy alfabetu pokazuje zwierzatka..:-) super jest..
a jeśli chodzi o chrzestnego to poczekaj aż sam wyjdzie z pytaniem czy coś kupić czy dać kase.. może sam będzie wiedział co kupić :-)
u nas chrzestnym Vi jest też kolega D i za 1 razem kupił sam Vi na święta jak miała miesiąc ciuszki innym razem dał kase żebym ja coś kupiła, innym pojechał z nami coś wybrac , znów kolejnym razem kupił to co mu sama powiedziałam bo spytał czy wiem co dla niej chcę ... a już poóźniej to sam zaczął dobierać zabawki (wprawił się :-p )

Dzien dobry;-)
Vi sprawdzalam raczej nie ma w Polsce takich laptopow:sorry2:chrzesny juz pytal co kupic ale nie powiedzialam bo mi glupio, nie wiem ile chce na to przeznaczyc. Studiuje i dopiero zaczyna staz, mojej siostrze powiedzialam, Ł mamie tez bo wiem ile chca na to dac i wiadomo im latwiej powiedziec.Moj ogolnie bawi sie tylko pilkami i samochodami lub traktorami a wlasciwie oglada kolka:-Dna DD moja siostra kupila mu krowe muczy i wibruje najpierw sie bal a teraz nie chce sie bawic lezy w pudelku. Pluszaki juz wywiezione do mamy bo szkoda miejsca

Hej laseczki
U lekarza super mały gadatliwy nie płakał nic a nic w szoku byłam . Waży 9600 bardzo ruchliwy mamy zwiększyć wit. d bo mu lewa nozka gdzies siadla ale po za tym rewelacja lekarka zadowolona bardzo :)
vegas - to masz obiadek z glowy , a jak piłas to piffko

Witam

Wpadłam powiedziec ze przez weekend bedzie mnie mniej, dzisiaj musze jakąś sałatkę zrobić dla tesciowej na urodziny, jutro pewnie bedziemy u tesciów i brak neta. A w piatek wybieramy sie znów na rajd . Takze week zaplanowany

Ola to fajnie ze mały zdrów jak ryba

co do @ ja mam tak 5-7 dni tez z czego 2 pierwsze dni mocno pozniej trochę tylko

hej babeczki. wstalam z mega wielkim bolem czaszki, bolącymi oczami i miesniami. Chyba mnie jakas choroba bierze..;/ niech slonce wyjdzie, bo pomarne..;/

Jeszcze brakuje tylko zebym krwawic zaczela tak jak zawsze krwawie. ampon co godzina zmieniany i nigdzie z domu wyjsc nie moge ;/

moze ma ochote ktoras wpasc do mnie kapusniak ugotowac??:D albo przynajmniej warzywa pokroic?:D kawą sie odwdziecze :)

Malwina fajnie wam z tymi rajdami. Moja kawaleria by padla z zachwytu. w tv jak widzą to geby do dołu poopuszczane i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza... z zachwytu :D

Aleksandra leciutki ten twoj maluch. Albo normalny tylko ja porownuje do moich wielkoludów ;) ale dobrze ze wszystko ok.

Anula, ja tez tak robie ze czesc zabawek wywoze to do mamy, to na wioske. W domu nie mialabym gdzie tego trzymac. No i u nas miski pluszowe i laleczki muszą byc w ndomu. Oskar znosi je od kazdego kto sie chce pozbyc. fiola ma na ich punktcie.Ile ja ich pooddawalam i tak ze 3 kartony to samych pluszaków są i takie jeden wielki worek. wszystkie jego ulubione. I oddac ich nie mozna bo " one bedą teskniły za naszym domkiem ".
Vegas u nas to samo z miskami. O ma kilka, ktore karmi, do p-la nosi. Ubranka nawet kazal poprzynosić im. swoje za malutkie i ma radoche, bo moze je przebierac. w wozku dla lalek wozi. Taki opiekunczy jest. Niech cwiczy, potem role ojca latwiej ogarnie :D
Jeden mis to nawet w Bajkolandzie był :) hahahaha, nauczycielka mowila ze uczył go ze zjezdzalni zjezdzac. Misiek buty pogubił to wygnał dzieci z kulek, kulki zaczał wywalac po za basen i butów szukał hahahahaha. Na rowerze go wozi. I zazyczył sobie fotelik samochodowy dla miska.I misiek ma swoje krzeselko w p-lu :) komedia z tym dzieciaczkiem.

Hejka...ból pleców ciag dalszy ,bola mnie tez uda i posladki...a nie cwiczyłam...jak po długim weekendzie dalej bedzie bolec to kierunek >>>lekarz;)

Moja Kaja nie lubi maskotek(zreszta jak pisalam rzadko co lubi)ale Tymek do dzisiaj lubi.Jak był mały miał kilka swoich ulubionych,teraz dostałam pełno od znajomej na sprzedaz i Tymek wybrał sobie tygrysa ///pytam wczoraj czy go chce czy nie,a on mowi ze nie bo beda sie z niego smiali na dworzu,ja na to ze przeciez nikt sie nie dowie,a on ze dowie i tyle w temacie hehe.

Anula pociesze Cie mnie za rok czeka przyjecie Tymka,moja chrzesniaczka(mieszka w Anglii ale wiadomo prezent wypada wysłac)i chrzesniak Darka(nie mamy kontaktu ale nie zdziwie sie jak sobie przypomna przed komunia):szok: Od dzisiaj gram w totka bo nie ujade:no:

Co do placu zabaw to wypada mi sie tylko podpisac pod wczesniejszymi wypowiedziami...na moje to samolubne ,mysle ze dzieci by sie cieszyły ze wiecej kompanów do zabawy maja;)

Renata ja to moge wpasc .>>>ale na kapusniak:-D

My sie zastanawiamy kiedy jechac na dzialke...piątek czy sobota...D chce w sobote bo mówi ze tu lepsza atmosfera na mecz bedzie a tam zadupie i cisza,ale w sumie nieprawda bo pewnie sasiedzi beda wiec moze jakis telebim hahaha.

Vi a po której stronie Dębicy mieszkali? Akurat brak szans żebym ja ich znała bo mieszkam tu 6 lat, ale mój T. mógłby kojarzyć:tak:
vegas co za mięsko robiłaś?
Renata ja ci kapuśniaka nie ugotuje, ale zjeść mogę pomóc:-p

reklama
Ola super że u lekarza wszystko ok:)

Anula no nie wiem powiedz mu niech mu samochód jakiś kupi jak kółka lubi:)

Renata uhuh nie dobrze mam nadzieje że Ci przejdzie:)

Byłam na rynku spódnic nie ma;/ ale za to butki sobie sandałki na koturence kupiłam mega mi się podobają i chyba nawet będą pasować na wesele do tej sukienki co ostatnio pokazywałam:)
Zupa się gotuje a Domka łobuziuje:)

Do góry