reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Laski. Alem się nastała przy garach - obiad na jutro dla J i Małej jak w pracy będę, i kolacyjka dla męża na dziś jak wróci z pracy, ale wyborne to mięso mi wyszło:-) Dziś mam ledwo co czasu dla siebie co mnie trochę drażni, Mała dopiero się usypia. Napiłabym się piwka, o:-)

Młoda sto latek dla Rafałka:-) Niech rośnie zdrowo!:-)
Dorota odlewy fajne:tak: Osobiście bardziej mi się podobają te płaskie, ale te Wasze też są fajne:tak: Z Placem zabaw mam podobne zdanie do Kasiek i Umi. Buziole dla Kacperka na pół roku:-) Mam nadzieję, że stan podgorączkowy raz dwa mu minie:tak:
ViKamcia u Martynki odwrotnie - ona uwielbia pluszaki:-) Co wieczór się zastanawia z którym ma spać danej nocy, wozi też kilka jak jedzie autem na miasto czy gdzieś, a za dnia je tuli, karmi i jak lalki:-) Prócz maskotek jeszcze uwielbia lalki, autka i zabawki ogrodowe.
Maleństwo dobrze, że w porządku z dzidzią. Moi bratankowie mieli szmery na serduszkach jak byli malutcy, potem to zanikło, ale nie wiem czy to to samo co ma Twoja dzidzia? Na pewno będzie OK:tak:
Ola i jak tam po szczepieniu?
Herbata Martynkę chcemy dać do przedszkola w 2013r:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Vi ja pokazywalam zabawki ktore ja chce ale nie mam pojecia jakie wybrac jeszcze bo kazdy sie pyta co kupic:confused: a to juz mies zostal. Srednio moge Dorocie doradzic, zwlaszcza z Mela bo nie mam do czynienia z takimi dziewczynkami w sumie mam 2 chrzesnice beda mialy 4 latka ale im zwykle cos wymyslam i daje to samo bo nie daleko siebie mieszkaja. Kiedys czekaja mnie komunie jednego dnia:shocked2:
Dorota co do palcu ja mam takie zdanie jak dziewczyny, u mnie na osiedlu sa kijowe tylko piaskownice i ludzie wyprowadzaja psy a na osidlu obok sa nowe place i ogrodzone piaskownice wiec tam chodze a na hustawki jeszcze w inne miejsce chodze;-)

Umi bo mam tutaj znajomych z Debicy :-)
Vegas z placem zabaw to jeszcze do mnie podobnie :-p
no widzisz Marti bawi się pluszakami a moje żadne nie chca .. jak dałam do spania jakieś co sama Vio wybrała to mmi wyrzuciła ! i Tyle z maskotki..
Emma ma ulubioną myszkę i tyle.... a poza tym mają nawet grające pluszami (edukacyjne) to bawią się chwile i rzucają w kąt :-p
Anula to uwazaj żeby Cię nie przegonili :-p hehe
aaaa co do zabawek to wybacz :-) myslałam ze to były dla doroty,. tak mi się przeczytało :/
a co do laptopa to nie wiem czy w pl są latopy LEAPFROG ja taki dla Viki na roczek dostałam i do dziś się bawi.. on gra śpiewa , uczy alfabetu pokazuje zwierzatka..:-) super jest..
a jeśli chodzi o chrzestnego to poczekaj aż sam wyjdzie z pytaniem czy coś kupić czy dać kase.. może sam będzie wiedział co kupić :-)
u nas chrzestnym Vi jest też kolega D i za 1 razem kupił sam Vi na święta jak miała miesiąc ciuszki innym razem dał kase żebym ja coś kupiła, innym pojechał z nami coś wybrac , znów kolejnym razem kupił to co mu sama powiedziałam bo spytał czy wiem co dla niej chcę ... a już poóźniej to sam zaczął dobierać zabawki (wprawił się :-p )

Dzien dobry;-)
Vi sprawdzalam raczej nie ma w Polsce takich laptopow:sorry2:chrzesny juz pytal co kupic ale nie powiedzialam bo mi glupio, nie wiem ile chce na to przeznaczyc. Studiuje i dopiero zaczyna staz, mojej siostrze powiedzialam, Ł mamie tez bo wiem ile chca na to dac i wiadomo im latwiej powiedziec.Moj ogolnie bawi sie tylko pilkami i samochodami lub traktorami a wlasciwie oglada kolka:-Dna DD moja siostra kupila mu krowe muczy i wibruje najpierw sie bal a teraz nie chce sie bawic lezy w pudelku. Pluszaki juz wywiezione do mamy bo szkoda miejsca

Hej laseczki
U lekarza super mały gadatliwy nie płakał nic a nic w szoku byłam . Waży 9600 bardzo ruchliwy mamy zwiększyć wit. d bo mu lewa nozka gdzies siadla ale po za tym rewelacja lekarka zadowolona bardzo :)
vegas - to masz obiadek z glowy , a jak piłas to piffko

Witam

Wpadłam powiedziec ze przez weekend bedzie mnie mniej, dzisiaj musze jakąś sałatkę zrobić dla tesciowej na urodziny, jutro pewnie bedziemy u tesciów i brak neta. A w piatek wybieramy sie znów na rajd . Takze week zaplanowany

Ola to fajnie ze mały zdrów jak ryba

co do @ ja mam tak 5-7 dni tez z czego 2 pierwsze dni mocno pozniej trochę tylko

hej babeczki. wstalam z mega wielkim bolem czaszki, bolącymi oczami i miesniami. Chyba mnie jakas choroba bierze..;/ niech slonce wyjdzie, bo pomarne..;/

Jeszcze brakuje tylko zebym krwawic zaczela tak jak zawsze krwawie. ampon co godzina zmieniany i nigdzie z domu wyjsc nie moge ;/

moze ma ochote ktoras wpasc do mnie kapusniak ugotowac??:D albo przynajmniej warzywa pokroic?:D kawą sie odwdziecze :)

Malwina fajnie wam z tymi rajdami. Moja kawaleria by padla z zachwytu. w tv jak widzą to geby do dołu poopuszczane i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza... z zachwytu :D

Aleksandra leciutki ten twoj maluch. Albo normalny tylko ja porownuje do moich wielkoludów ;) ale dobrze ze wszystko ok.

Anula, ja tez tak robie ze czesc zabawek wywoze to do mamy, to na wioske. W domu nie mialabym gdzie tego trzymac. No i u nas miski pluszowe i laleczki muszą byc w ndomu. Oskar znosi je od kazdego kto sie chce pozbyc. fiola ma na ich punktcie.Ile ja ich pooddawalam i tak ze 3 kartony to samych pluszaków są i takie jeden wielki worek. wszystkie jego ulubione. I oddac ich nie mozna bo " one bedą teskniły za naszym domkiem ".
Vegas u nas to samo z miskami. O ma kilka, ktore karmi, do p-la nosi. Ubranka nawet kazal poprzynosić im. swoje za malutkie i ma radoche, bo moze je przebierac. w wozku dla lalek wozi. Taki opiekunczy jest. Niech cwiczy, potem role ojca latwiej ogarnie :D
Jeden mis to nawet w Bajkolandzie był :) hahahaha, nauczycielka mowila ze uczył go ze zjezdzalni zjezdzac. Misiek buty pogubił to wygnał dzieci z kulek, kulki zaczał wywalac po za basen i butów szukał hahahahaha. Na rowerze go wozi. I zazyczył sobie fotelik samochodowy dla miska.I misiek ma swoje krzeselko w p-lu :) komedia z tym dzieciaczkiem.

Hejka...ból pleców ciag dalszy ,bola mnie tez uda i posladki...a nie cwiczyłam...jak po długim weekendzie dalej bedzie bolec to kierunek >>>lekarz;)

Moja Kaja nie lubi maskotek(zreszta jak pisalam rzadko co lubi)ale Tymek do dzisiaj lubi.Jak był mały miał kilka swoich ulubionych,teraz dostałam pełno od znajomej na sprzedaz i Tymek wybrał sobie tygrysa ///pytam wczoraj czy go chce czy nie,a on mowi ze nie bo beda sie z niego smiali na dworzu,ja na to ze przeciez nikt sie nie dowie,a on ze dowie i tyle w temacie hehe.

Anula pociesze Cie mnie za rok czeka przyjecie Tymka,moja chrzesniaczka(mieszka w Anglii ale wiadomo prezent wypada wysłac)i chrzesniak Darka(nie mamy kontaktu ale nie zdziwie sie jak sobie przypomna przed komunia):szok: Od dzisiaj gram w totka bo nie ujade:no:

Co do placu zabaw to wypada mi sie tylko podpisac pod wczesniejszymi wypowiedziami...na moje to samolubne ,mysle ze dzieci by sie cieszyły ze wiecej kompanów do zabawy maja;)

Renata ja to moge wpasc .>>>ale na kapusniak:-D

My sie zastanawiamy kiedy jechac na dzialke...piątek czy sobota...D chce w sobote bo mówi ze tu lepsza atmosfera na mecz bedzie a tam zadupie i cisza,ale w sumie nieprawda bo pewnie sasiedzi beda wiec moze jakis telebim hahaha.

Vi a po której stronie Dębicy mieszkali? Akurat brak szans żebym ja ich znała bo mieszkam tu 6 lat, ale mój T. mógłby kojarzyć:tak:
vegas co za mięsko robiłaś?
Renata ja ci kapuśniaka nie ugotuje, ale zjeść mogę pomóc:-p

reklama
Ola super że u lekarza wszystko ok:)

Anula no nie wiem powiedz mu niech mu samochód jakiś kupi jak kółka lubi:)

Renata uhuh nie dobrze mam nadzieje że Ci przejdzie:)

Byłam na rynku spódnic nie ma;/ ale za to butki sobie sandałki na koturence kupiłam mega mi się podobają i chyba nawet będą pasować na wesele do tej sukienki co ostatnio pokazywałam:)
Zupa się gotuje a Domka łobuziuje:)

Do góry