reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja lubię maskotki przytulanki.

chciałabym dostać dużego misia może i połowa mnie lub większy (wysokość) tak by mieć do czego się tulić jak B nie ma. :-D:-D

reklama
Kasiek Monster High jest od nas a dwa razy pisałam ze nie wiem co wymyslec od kolezanki bo kazała mi cos kupic od niej na prezent..na szczescie juz wymysliłam;)

dorotar to kup jej puzzle z Dorą:tak: chyba że już ma. Na allegro widziałam taniutko takie na 64 elementy chyba
RenataT a bo to do wszystiego musisz miec podpis własciciela... Ja jak chciałam przepisac telefon na siebie to to samo miałam

tak wiem. Wlascicielem siedliska jestem ja, Ł i moj wujek. Babcia jedynie jest na rachunku za prąd bo to ona kiedyś tam kiedys umowe z nimi podpisywala.
A ze ja kontaktu z babcią niemam ( a mieszka w tej samej miejscowowsci co ja ) to PGE wysle jej wypowiedzenie umowy.i za miesiac ja z nimi podpisze.Do tego bede chyba musiala wymieniac tam licznik. Oby tylko nie na moj koszt, bo jeden z braci mego ojca zabierając babcie pozrywał plomby na liczniku.

jezu jak mnie brzuch boli. Tablety nie dzialają..;/ @ sie zaczela i zdycham..

Te figurki Dry fajne są. Oskar by oszalał. On fan Dory :) No i lubi wszelkiego rodzaju takie laleczki :D

Dzięki dziewczyna za pomysły.
Coś tam kupię, jutro też do miasta jadę.

Wiecie co jesteśmy złe z dziewczynami z wioski. Byłyśmy malować opony, dzieci się bawiły.
I dziewczyny mówią, że już że sołtys drugiej wioski za naszą był u wójta i pytał czy ich dzieci mogą korzystać z naszego placu. Raz to czemu był u wójta a nie u naszej pani sołtys a dwa z jakiej racji. U nas każda wioska dostawał takie fundusze unijne, nasze wieś zrobiła głosowanie i fundusze z dwóch lat, praca rodziców zaowocowały świetnym placem zabaw dla dzieci, jeszcze pani sołtys kombinuje co by dodać do tego placu. To my się angażujemy a inni na krzywy ryj chcą się wcisnąć, też mogli swoim dzieciom zrobić takie atrakcje.

Mały ma dalej stan podgorączkowy, na dwór go nie mogę zabrać, a od otwarcia placu, codziennie musimy z Melcią zaliczyć wizytę tam i przy opuszczaniu jest płacz.
Dzisiaj szłyśmy z kuzynką i jej synkiem i koleżanką, my mamuśki dyskutujemy, Melę za rękę prowadzę a ona w pewnym momencie wyskakuje z tekstem: ZAMKNIJ PYSK, no zesz szczęka mi opadał, dostała klapa na dupsko i zawróciłam z nią, popłakała się, ale porozmawiałyśmy na poboczu drogi, przeprosiła, wyściskała, wycałowała, powiedziała, że WIĘCEJ TAK NIE BĘDZIE i wróciłyśmy i powiedziałam, że jeszcze jedna taka akcja i będziemy się bardzo gniewać na siebie. No Łobuz mój.

Kasiek to co wysłalam w linkach ale w sumie to nie wiem haha jutro jade jeszcze do Tesco i do tk maxxa moze tam cos wybierze ,bo ona koło zabawek bez emocji przechodzi haha

dorotar to znaczy ze plac zabaw we wsi X jest własnościąć tylko dzieci z tej w si i innym wstep od niego wara? Wg mnie i tak nie bedą do was specjalnie przychodzic dzeci z innych wsi jesli jest za daleko, a jesli mają blisko to tak czy inaczej przyjdą... Przecież ich nie wygonicie, nie mają napisane że są z innej wsi:sorry2:. No to tak jak by na nasze debickie place zabaw miały zakaz wstepu dzieci przyjezdne:nerd:.

Dorotar no jakoś tak dziwnie zabronić "obcym" dzieciom używania z palcu przecież to dzieci nie zwariowane nastolatki które mogą tam zdewastować albo siedzieć i piwo pić. Jak to Majka kiedyś śpiewała "Wszystkie dzieci nasze są..." Nie widzę w tym nic złego żeby korzystały z tego placu zabaw po prostu może mają pecha że ich wójt/sołtys jest mniej obrotny czy ludzie mieszkający w tej wsi.

anula miało być do 50 zł na łebka :-p
a ten choćby kubuś 133zł kosztuje :-p
o sali przypomniałaś mi ze Vika ma piaskoline nie otwartą ze świat jeszcze!!!! bo nie dawałam jej żeby nie zuzyła wszytskoego na raz a miała kilka ciastolin piaskolin itp :-p
haha super bo nie mam już pomysłów na deszczowe dni :-) a tu jak znalazł :-)
Umi Ty jestes z Dębicy??
dorotar ja na Twoim miejscu wybrałabym albo tą piaskolinę , albo kase fiskalną albo ten znikopis co kasiek pokazała :-)

co do placy zabaw zgadzam się z dziewczynami :-) przecież ja u mnie w mieście tak samo mam że jak byliśmy mali to łaziliśmy po wsyztskich osiedlowych placach zabaw :-) i nikt nas nie wyganiał że mamy swoje osiedle to tam mamy sie bawić :-p

reklama
Do góry