reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja lubię maskotki przytulanki.

chciałabym dostać dużego misia może i połowa mnie lub większy (wysokość) tak by mieć do czego się tulić jak B nie ma. :-D:-D

reklama
Kasiek Monster High jest od nas a dwa razy pisałam ze nie wiem co wymyslec od kolezanki bo kazała mi cos kupic od niej na prezent..na szczescie juz wymysliłam;)

dorotar to kup jej puzzle z Dorą:tak: chyba że już ma. Na allegro widziałam taniutko takie na 64 elementy chyba
RenataT a bo to do wszystiego musisz miec podpis własciciela... Ja jak chciałam przepisac telefon na siebie to to samo miałam

tak wiem. Wlascicielem siedliska jestem ja, Ł i moj wujek. Babcia jedynie jest na rachunku za prąd bo to ona kiedyś tam kiedys umowe z nimi podpisywala.
A ze ja kontaktu z babcią niemam ( a mieszka w tej samej miejscowowsci co ja ) to PGE wysle jej wypowiedzenie umowy.i za miesiac ja z nimi podpisze.Do tego bede chyba musiala wymieniac tam licznik. Oby tylko nie na moj koszt, bo jeden z braci mego ojca zabierając babcie pozrywał plomby na liczniku.

jezu jak mnie brzuch boli. Tablety nie dzialają..;/ @ sie zaczela i zdycham..

Te figurki Dry fajne są. Oskar by oszalał. On fan Dory :) No i lubi wszelkiego rodzaju takie laleczki :D

Dzięki dziewczyna za pomysły.
Coś tam kupię, jutro też do miasta jadę.

Wiecie co jesteśmy złe z dziewczynami z wioski. Byłyśmy malować opony, dzieci się bawiły.
I dziewczyny mówią, że już że sołtys drugiej wioski za naszą był u wójta i pytał czy ich dzieci mogą korzystać z naszego placu. Raz to czemu był u wójta a nie u naszej pani sołtys a dwa z jakiej racji. U nas każda wioska dostawał takie fundusze unijne, nasze wieś zrobiła głosowanie i fundusze z dwóch lat, praca rodziców zaowocowały świetnym placem zabaw dla dzieci, jeszcze pani sołtys kombinuje co by dodać do tego placu. To my się angażujemy a inni na krzywy ryj chcą się wcisnąć, też mogli swoim dzieciom zrobić takie atrakcje.

Mały ma dalej stan podgorączkowy, na dwór go nie mogę zabrać, a od otwarcia placu, codziennie musimy z Melcią zaliczyć wizytę tam i przy opuszczaniu jest płacz.
Dzisiaj szłyśmy z kuzynką i jej synkiem i koleżanką, my mamuśki dyskutujemy, Melę za rękę prowadzę a ona w pewnym momencie wyskakuje z tekstem: ZAMKNIJ PYSK, no zesz szczęka mi opadał, dostała klapa na dupsko i zawróciłam z nią, popłakała się, ale porozmawiałyśmy na poboczu drogi, przeprosiła, wyściskała, wycałowała, powiedziała, że WIĘCEJ TAK NIE BĘDZIE i wróciłyśmy i powiedziałam, że jeszcze jedna taka akcja i będziemy się bardzo gniewać na siebie. No Łobuz mój.

Kasiek to co wysłalam w linkach ale w sumie to nie wiem haha jutro jade jeszcze do Tesco i do tk maxxa moze tam cos wybierze ,bo ona koło zabawek bez emocji przechodzi haha

dorotar to znaczy ze plac zabaw we wsi X jest własnościąć tylko dzieci z tej w si i innym wstep od niego wara? Wg mnie i tak nie bedą do was specjalnie przychodzic dzeci z innych wsi jesli jest za daleko, a jesli mają blisko to tak czy inaczej przyjdą... Przecież ich nie wygonicie, nie mają napisane że są z innej wsi:sorry2:. No to tak jak by na nasze debickie place zabaw miały zakaz wstepu dzieci przyjezdne:nerd:.

Dorotar no jakoś tak dziwnie zabronić "obcym" dzieciom używania z palcu przecież to dzieci nie zwariowane nastolatki które mogą tam zdewastować albo siedzieć i piwo pić. Jak to Majka kiedyś śpiewała "Wszystkie dzieci nasze są..." Nie widzę w tym nic złego żeby korzystały z tego placu zabaw po prostu może mają pecha że ich wójt/sołtys jest mniej obrotny czy ludzie mieszkający w tej wsi.

anula miało być do 50 zł na łebka :-p
a ten choćby kubuś 133zł kosztuje :-p
o sali przypomniałaś mi ze Vika ma piaskoline nie otwartą ze świat jeszcze!!!! bo nie dawałam jej żeby nie zuzyła wszytskoego na raz a miała kilka ciastolin piaskolin itp :-p
haha super bo nie mam już pomysłów na deszczowe dni :-) a tu jak znalazł :-)
Umi Ty jestes z Dębicy??
dorotar ja na Twoim miejscu wybrałabym albo tą piaskolinę , albo kase fiskalną albo ten znikopis co kasiek pokazała :-)

co do placy zabaw zgadzam się z dziewczynami :-) przecież ja u mnie w mieście tak samo mam że jak byliśmy mali to łaziliśmy po wsyztskich osiedlowych placach zabaw :-) i nikt nas nie wyganiał że mamy swoje osiedle to tam mamy sie bawić :-p

reklama
Do góry