reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malenstwo slyszalam o tym zabobonie ze zmarłymi, ale ja w ciązy z O bylam na dwuch. najpierw moj wujek, na cialo nie patrzylam bo bym sie nie dopachla, za trumną nie szlam bo zle sie poczulam i zostalam z Filipem u babci w domu. Drugi to mego rodzonego brata, wiec nie darowalabym sobie gdybym nie poszla. 10 dni przed terminem. co sie ludzie u nas w miejscowosci nagadali, ze ja w ciązy na pogrzebie.. oj. Ale w d...e ich mialam. Ani jeden ani drugi duch zmarlego nie przejął ciala Oskara. Jedyne co to on do nich obu podobny jest. Ale akurat mn ie to cieszy, bo calkiem przystojni faceci z nich byli :)

Bylam dziś w energetyce. Chcialam liczniki na siebie przepisac i co?? i sie nastalam najpierw 40 min. w kolejce potem poł godziny wypelniania papierów zeby sie dowiedziec ze albo podpis babci bede miala i wujka, albo musze miesiąc czekac. No i wybralam 2 opcje...

głowe mi rozsadza po tym Białymstoku.

Dorota dziś z zabawkami nie pomoge.. moj mozg ma wolne do wieczora ;)

Młoda wszystkiego najlepszego dla Rafałka :)

reklama
dorotar to jak ma takiego żółwika podobnego to się coś innego znajdzie :-p
a tam jeszcze wstecz napisąłam posta ale nie wiem czy nie zdublowałaś go i mogłas pominąć to sobie cofnij wstecz dla meli lalka :-)
a resztę poszukam później :-p bo już musze wychodzić za sekundę :-p

a hello kitty i dora przekraczają kwotę 50 zł :-p
trzeba szukać czegoś innego :)
chyba że ciuchy z rysunkiem dory :-) bo fajne wudziałam :-p http://allegro.pl/104-110-tunika-spodenki-dora-dzwoneczek-minnie-dis-i2369977188.html

Ostatnia edycja:
dorotar to kup jej puzzle z Dorą:tak: chyba że już ma. Na allegro widziałam taniutko takie na 64 elementy chyba
RenataT a bo to do wszystiego musisz miec podpis własciciela... Ja jak chciałam przepisac telefon na siebie to to samo miałam

Witam,
Maly wstal dzis po 3 pozniej pospal troche a ja z nim;-)
Dorotar mam ten sam problem, szukam zabawek na ur malego i wiekszosc osob chce zebym powiedziala co chce. Ł mama kupi rowerek 3 kolowy cos takigohttp://allegro.pl/nowosc-rowerek-arti-jy-11-kaczorek-2-pozytywka-i2365248017.html , moja siostra chyba to INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK NOWA WERSJA +GRATIS (2367535562) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a chrzesnemu glupio mi powiedziec co bo to kolega Łukasza i opiero zaczyna staz, do tego studiuje wiec z kasa ciezko i nie wiem ile by na to przeznaczyl...Moi rodzice pewnie kase wiec za to cos kupie sama. My chyba cos tanszego wezmemy bo troche kasy pojdzie na tort itp moze cos takiego wezmiey edukacyjna CIUCHCIA sorter+pianino556 KRAKÓWcht205 (2357323481) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Takigo zolwika 3 w 1 jak pokazaly dziewczyny maly ma, myslalam tez nad ta zabawka ktora dla Meli pokazywalas ale sama nie wiem...musze sie zastanowic. Moze laptopa dla dzieci bym wziela bo ciagle mi wali w klawiature:confused:

reklama
Dorotar a może figurki z Dorą? Dora itp-figurki (2385123221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo coś w stylu maskotki Maskotka>Dora Poznaje Świat (2382570226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? :)
chociaż tak jak ViKamcia maskotkę się kupi i odłoży na półkę, chyba że nie ma jeszcze swojej ulubionej przytulanki.. :)
zajrzałam tak raz dwa ale widzę, że dziewczyny znalazły dużo fajniejsze zabawki :)

Edit: Kurdę, nawet nie zauważyłam, że są używane.. ? :nerd:

Do góry