reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
VI do 50zł, na żadną okazję dostała pieniążki dla dzieci i chcę coś kupić. Te klocki przekładane właśnie wydaje mi się, że może by się bawiła bo jak gdzieś to widzi to tylko siada i klocki przekłada. A masz inne pomysły, a ta krowa dla Kacperka w oko mi wpadła. Chyba, że też inne pomysły macie.

Dorotar a nie chcesz dla małego jakis zabawek do kapieli??Fisher Price ma fajowe,albo są takie fajne młotki swiatło i dzwiek(pewnie juz lubi pukac w stół łyzka np)wiem ze Kai sie takie cos podobało.Z Little Tikes sa tansze.

FISHER PRICE Młotek Chichotek (2393859195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

[url]http://allegro.pl/little-tikes-magiczny-pedzel-kolory-dzwieki-620577-i2396807551.html

http://allegro.pl/spiewak-slodziak-fisher-price-interaktywny-mis-i2383780035.html
[/URL]

Ostatnia edycja:
SALI fajna ale nie wiem czy nie za mały, jest on jeszcze dobrze nie siedzi, a teraz najfajniejsza zabawa dla niego to gryzienie wszystkiego. No nie wiem sama.
Ten śpiewak mi się podoba.

Ostatnia edycja:
Dorotar to są takie pluszaki co i wydają dźwięki i świecą i można je pogryźć :) A Mela czym się interesuje bo takie dziewczynki już mają jakieś swoje preferencje??

ja w ogóle jestem inna bo dla mnie pluszaki to tylko zmarnowana kasa :-p a i tak lądują na półce :-p
wybrałabym coś innego :-)

a co do Meli to myslę że sie tym bawi bo nie ma tego w domu.. ale to raczej zabawka dla 1,5 r dziecka ;-) a nie dla 3 latki :-)
dla 3 latki już cś tak jak kasiek napisała cś czym się bardziej by interesowała....

w tym momencie nie mam czasu poszperać po necie bo jade zaraz do miasta dopóki Vi jest w przedszkolu..
ale jak wrócę to coś poszukam :-)

o tak na chwile wpadłam.. może taki żółwik edukacyjny z tym ze on bardziej dla ,młodego wg mnie by pasował :-)
teraz by sobie obgryzała i oglądał kolorowe kształty a póxniej bawił się :-) jak podrośnie.. zabawka na dłuzszy czas
bo Amelka za duża na takiego żółwika ...
:-p
http://allegro.pl/mega-zestaw-edukacyjny-zolwik-3-w-1-promocja-i2341271438.html
albo takie coś :http://allegro.pl/wesoly-magiczny-zolwik-ze-swiecaca-karuzela-zobacz-i2382405918.html

Ostatnia edycja:
dorotar nie kupuj Meli tego, bo sie znudzi i jak będziesz coś miała załatwić np w banku ( a często takie cusie spotyka się w instytucjach publicznych) to nawet jej to nie zainteresuje i bedziesz miec problem. Mój młody to sie tym pobawi przez chwile jak jest w aptece, albo gdzieś, ale jest juz o wiele za duzy na tą zabawkę tzn jemu podobaja się kolory przełozy sobie trzy klocki i rzuca w kąt

reklama
VI ten żółwik z klockami to myślę, że nie bo Mela ma takie tylko takiego robaka jakiegoś więc nie chcę zabawek dublować.

UMI właśnie Mela bawi się w tym w aptece. No właśnie z małym będzie mniejszy problem gorzej kupić coś dla Meli, ale chciałabym coś by się tym bawiła dłużej, interesuje ją Dora, Hello Kitty.

Do góry