reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi własnie dlatego wolałabym takie jak pokazałam :-D haha a nie takie całe
choć te maleńkie jeszcze nie tak strasznie wygladają jak te większe ;-) :-p
takie wklęsłe też mi sie nie podobają aż tak ...

reklama
VI myślę, że nie jest za późno. Ja dla Meli nie pomyślałam, żeby zrobić jak była mała a jak teraz dostaliśmy to stwierdziłem że zrobię po jednej sztuce by i dla niej starczyło. Kacperek będzie miał pamiątkę z chrztu a Mela z 3 urodzin.

Czemu przerażające.????

dorotar przerażakjace bo są takie "realne" jakbyś prawdziwą rączkę trzymała

a takie co sa lekko wypukłe to już troszkę inaczej wyglądają..
szkoda Tylko że te stópki sa tak ścięte mocno...

no Vi ma 2,5 roku .. więc musiałabym zrobić już ...
i chyba \zrobię im na dzień dziecka :-)
chociaz taka będa miały pamiatkę :-)

Vi mój młody ma już za duże raciczki na takie cos a szkoda:-D
dorotar no mnie osobiście kojarzy sie to trochę z odciętą kończyną. Sa takie realne. Ja rozumiem ideę i bynajmniej nie chce ci sprawić przykrości, bo każdemu podoba się coś innego tylko mnie osobiście delikatnie przerażają. Nie obraź się.

UMI nie no spoko nie gniewam się. W sumie ja to bym nie pomyślała o czymś takim a jak już przyjaciółka to kupiła z okazji chrztu to trzeba było zrobić i mi się spodobało.

Kurczę ale czas leci, dopiero pisałam, że urodziłam a dziś Kacperek pół roczku mija.

ViKamcia według mnie nigdy nie jest za późno żeby coś takiego sobie zrobić na pamiątkę :)
dorotar są bardzo ładne, no i pamiątka na pewno fajna, gdzie planujesz je powiesić ?? bądź położyć? no i wszystkiego najlepszego dla Kacperka :)

może nie tyle przerażające co rzadko spotykane :D :-)

maleństwo ja nie słyszłam o tym zabobonie o zmarłych , aczkowliek tez bym się tego bała ! właśnie w takie rzeczy z przymrózeniem ok a wierze :tak:

tak jak ja. :-D:-D:-D

młoda sto lat dla Rafałka

jestem już po ECHO maleństwa jutro wizyta u genetyczki. zaraz walnę się spać. senna jestem.
doktorka co badanie robiła mówiła ze nie ma się co martwic wszystko dobrze. jest tylko zmiana mała w lewej komorze serduszka pojedyncze ognisko martwicze. mówiła ze gdyby było więcej mogłoby wskazywać na chorobę serca genetyczna. a jak jest pojedyncze to takie w ciążach nieraz są ale zanikają.
ale trochę się martwię. miała któraś coś podobnego??:-:)-(
wiem że więcej się dowiem jutro u genetyczki.

a i nagrałam serduszko. troszkę doktorka gada ale programem na kompie wytnę. i jutro ze zdjęciem wyśle mojemu B. mms'em. :-D:-D

reklama
PATRYCJA na razie to w ramce Kacperka zawieszę na ścianie jak K dziurkę zrobi i wkręcik, dla Melci muszę ramkę kupić. A jak zrobimy si=obie mieszkanie to dzieci do swoich pokoi dostaną.

Szukam drobnych prezentów dla Meli i Kacperka, co polecacie.
Znalazłam coś takiego ale i dalej szukam
IKEA MULA DUŻA, ŚREDNIA, MAŁA POLECAM SUPER!!! (2366513802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
K's Kids, zabawka przytulanka światło- dźwięk (2329357296) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry