reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi własnie dlatego wolałabym takie jak pokazałam :-D haha a nie takie całe
choć te maleńkie jeszcze nie tak strasznie wygladają jak te większe ;-) :-p
takie wklęsłe też mi sie nie podobają aż tak ...

reklama
VI myślę, że nie jest za późno. Ja dla Meli nie pomyślałam, żeby zrobić jak była mała a jak teraz dostaliśmy to stwierdziłem że zrobię po jednej sztuce by i dla niej starczyło. Kacperek będzie miał pamiątkę z chrztu a Mela z 3 urodzin.

Czemu przerażające.????

dorotar przerażakjace bo są takie "realne" jakbyś prawdziwą rączkę trzymała

a takie co sa lekko wypukłe to już troszkę inaczej wyglądają..
szkoda Tylko że te stópki sa tak ścięte mocno...

no Vi ma 2,5 roku .. więc musiałabym zrobić już ...
i chyba \zrobię im na dzień dziecka :-)
chociaz taka będa miały pamiatkę :-)

Vi mój młody ma już za duże raciczki na takie cos a szkoda:-D
dorotar no mnie osobiście kojarzy sie to trochę z odciętą kończyną. Sa takie realne. Ja rozumiem ideę i bynajmniej nie chce ci sprawić przykrości, bo każdemu podoba się coś innego tylko mnie osobiście delikatnie przerażają. Nie obraź się.

UMI nie no spoko nie gniewam się. W sumie ja to bym nie pomyślała o czymś takim a jak już przyjaciółka to kupiła z okazji chrztu to trzeba było zrobić i mi się spodobało.

Kurczę ale czas leci, dopiero pisałam, że urodziłam a dziś Kacperek pół roczku mija.

ViKamcia według mnie nigdy nie jest za późno żeby coś takiego sobie zrobić na pamiątkę :)
dorotar są bardzo ładne, no i pamiątka na pewno fajna, gdzie planujesz je powiesić ?? bądź położyć? no i wszystkiego najlepszego dla Kacperka :)

może nie tyle przerażające co rzadko spotykane :D :-)

maleństwo ja nie słyszłam o tym zabobonie o zmarłych , aczkowliek tez bym się tego bała ! właśnie w takie rzeczy z przymrózeniem ok a wierze :tak:

tak jak ja. :-D:-D:-D

młoda sto lat dla Rafałka

jestem już po ECHO maleństwa jutro wizyta u genetyczki. zaraz walnę się spać. senna jestem.
doktorka co badanie robiła mówiła ze nie ma się co martwic wszystko dobrze. jest tylko zmiana mała w lewej komorze serduszka pojedyncze ognisko martwicze. mówiła ze gdyby było więcej mogłoby wskazywać na chorobę serca genetyczna. a jak jest pojedyncze to takie w ciążach nieraz są ale zanikają.
ale trochę się martwię. miała któraś coś podobnego??:-:)-(
wiem że więcej się dowiem jutro u genetyczki.

a i nagrałam serduszko. troszkę doktorka gada ale programem na kompie wytnę. i jutro ze zdjęciem wyśle mojemu B. mms'em. :-D:-D

reklama
PATRYCJA na razie to w ramce Kacperka zawieszę na ścianie jak K dziurkę zrobi i wkręcik, dla Melci muszę ramkę kupić. A jak zrobimy si=obie mieszkanie to dzieci do swoich pokoi dostaną.

Szukam drobnych prezentów dla Meli i Kacperka, co polecacie.
Znalazłam coś takiego ale i dalej szukam
IKEA MULA DUŻA, ŚREDNIA, MAŁA POLECAM SUPER!!! (2366513802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
K's Kids, zabawka przytulanka światło- dźwięk (2329357296) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry