reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

VEGAS oj tak BLUE CAFE już nie będzie takie samo jak z Tatianą, z ta nowa mi się nie podoba.

Qzwa jak tak można kłamać, taka biedna niby chłopak ją zostawił.:no:

Moja głodomorra malutka wczoraj za jednym zamachem zjadł 300ml zupy-szok.
W nocy walczyliśmy z gorączką, mały miał 38.7 stopni nie wiem czemu w dzień wszystko ok było, wieczorem zaczął być jakiś nie swój miał lekki stan podgorączkowy a potem tak skoczyło, dostał syropek w nocy, zrobił kupkę i zasnął ale co chwile się przebudzał z płaczem taaaaka nie wyspana jestem. Melę do przedszkola wywiozłam a ja zasiadłam do neta i pracy będę szukać.
Powiem wam dziewczyny jestem załamana, we fryzjerstwie nie wypaliło, szukam zupełnie co innego a raczej wszytko jedno co. Dziś dzwoniłam w jedno miejsce, koleżanka mi dała nr do firmy gdzie robi ale na razie nie ma przyjęć, załamana jestem a kurczę muszę iść do pracy bo ledwo dajemy radę finansowo.

reklama
Hej. Niewysaplam sie wogole.

ocb z Blaneczką? bo nie kumam?? ze ona tym trollem???

Dorota obzartucha malego masz. Moi chlopcy tez nie ekonomiczni byli w sprawach zywieniowych. głod im doskwierał wiecznie. Z OSkarem to bylo tak ze ja aby coś zjesc musialam sie w łazience ukrywac, lub pakowac w buzie przy otwartych drzwiach lodówki, bo jak zobaczył ze ktoś mieli w buzi coś odrazu wrzeszczał "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm!"

Jak mial pół roczku ok 10 kg wazył. kloc mal :)

Renata tak trollica z niej...nie zgadzało mi sie ID przy jej zdjeciach..na kazdym inne...Anetka wyweszyła dalej ze to zdjecie zupełnie innego dziecka!!
Tak wiec jak któras ma zamiar dalej trolowac i okłamywac to niech spada juz teraz:wściekła/y::-p

KasiaF wszystkiego naj z Okazji Papierowej rocznicy slubu..pierwsze koty za płoty...zycze Diamentowej!;)
Ja nie pamietam jak my spedzalismy pierwszą pewnie ze znajomymi jak co roku...ale na pewno 10 bedziemy hucznie obchodzic;)

Ostatnia edycja:
Hejka

Młody w przedszkolu, ja już kuchnie ogarnęłam, pranko się robi, teraz kawke popijam sobie i relax... Ciekawe do której M będzie w pracy... Głowa mnie coś boli...

SALI a u was która będzie? My właśnie mamy grilla na środe zaplanowanego, bo M ma w czwartek wolne to można posiedziec, ale to nie było planowane pod rocznice

LIZA a no zleciało... Barzo szybko... Wogóle odkąd Kacper się pojawił to mi tak dni uciekają że masakra... Nie wiem kiedy... Wogóle 29.05 minęło nam 6 lat jak razem mieszkamy... No masakra jak to leci

jeśli chodzi o BLANECZKE powiem tylko tyle... Nie rozumiem tego i dla mnie luzie którzy coś takiego robią (bo tak naprawde nie wiemy czy nie był to 50letni facet) to popieprzeni schizofrenicy...

Wogóle coś mi się młody buntuje przed przeszkolem... Rano jak wstaje to mi wyje że nie chce... Jak jesteśmy już w przedszkolu to przebiera nogami żeby biec do dzieci...

A no i wczoraj czytałam że księża chcą uniemożliwic brania szybkich ślubów, nauki mają trwac pół roku, mają byc baania psyhiatryczne, kobiety w ciąży wogóle mogą ślubu nie osta, a ksiądz przy wypełnianiu dokumentów może spytac o liczbe partnerów i o przebyte choroby weneryczne... PARODIA

Ale dlaczego ? Nie rozumiem ? blaneczka o co biega ? i co teraz ? Po co to nie kumam ;/
Ale co jak co podłe cos takiego jest !!
Duzo szczęścia na kolejne lata :* KasiaF
Ja pierwszą rocznice mialam opiekującsie1,5 mies. dzięciołkiem moim :)
mirabellka- i z chlopem sie ułoży :)

Młody spiocha później jedziemy po wanienke bp ta pękła i młody kapac sie nie może i umówic na szczepienie . W weekend jedziemy na 18 mojego szwagra :)
Nie wiem czy powinnam iść traz do pracy , czeka nas niedłouo przeprowadzka i kto zorganizuje ja jak nie ja .

KasiaF mi juz wytłumaczyła :) co z Ala Blanką

Ostatnia edycja:
U nas jest Blue Cafe w mojej miejscowości i słyszę dokładnie słowa piosenki. Blisko parku mieszkamy a to przed zamkniem jest, uhh:-p Szkoda, że moi ulubieni wokaliści nie wpadają, byłabym pierwsza pod sceną:-D A w Blue Cafe o stokroć bardziej wolałam jak Okupnik była.

masz rację ona była lepsza.

KasiaF87 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

O co chodzi Blaneczka to naprawdę?? a można to jakoś sprawdzić??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MALEŃSTWO ja Ci wytłumacze dlaczego tego nie trzeba nawet sprawzac... Po pierwsze, córka Blaneczki niema prawie 2 miesięcy (taka data widnieje nad zdjęciem) po drugie nie ma na imię Gabrysia... Poza tym BLANECZKI zdjęcia miały różne numery IP... Więc jeśli jej ufasz, to lepiej bąź ostrożna, bo jeszcze i ty znajziesz jakieś swoje zdjęcia wykorzystane nie tak jak byś chciałą

EDIT

Maleństwo, dlaczego skasowałaś połowę swojego postu?

Ostatnia edycja:
MALEŃSTWO ja Ci wytłumacze dlaczego tego nie trzeba nawet sprawzac... Po pierwsze, córka Blaneczki niema prawie 2 miesięcy (taka data widnieje nad zdjęciem) po drugie nie ma na imię Gabrysia... Poza tym BLANECZKI zdjęcia miały różne numery IP... Więc jeśli jej ufasz, to lepiej bąź ostrożna, bo jeszcze i ty znajziesz jakieś swoje zdjęcia wykorzystane nie tak jak byś chciałą

porównałam zdjęcia z MAILA z tymi na blogu. identyczne. przejrzałam też blog jej. i szczerze powiem jakbym jej twarz przyglądając się skądś znała. przeszkalam net i dam znać.
i raczej już nie ufam.
nie rozumiem jak tak można oszukać ludzi :szok::no::no: którzy zainteresowali się życiem wysłuchali martwili się i wgl. :-:)-(

Blaneczka niby FB i NK nie ma a na FB to ADA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malenstwo przeciez to juz jest sprawdzone i czarno na białym widac ze to nie jej dziecko..

Kasia my 4 pazdziernika obchodzimy 9 rocznice;)MATKO KAZIRODZTWO!!haha

reklama
Witajcie

Tak sobie czytam i mi sie micha cieszy, szczerze mówiac mnie ten ban zupełnie nie dziwi, tylko czekałam aż wpadnie:dry:...

Nadrabiac nie bede wszystkiego bo szkoda mi na to czasu na te wierutne kłamstwa, wole być na bieżąco...

Do góry