reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza, ja lubie pielić :D moge pomoc. No tylko pogoda musi być odpowiednia, bo w deszcz wolem mnie z domu nie wypedzisz :)
Sali moja przyjaciolka 3 pazdziernika ma 9 rocznice slubu.Normalnie wiecznosc.

U nas 19 maja minelo 8 lat odkąd jestesmy razem z Ł. Kiedy to zlecialo.. bylam taka piekna i mloda, teraz to juz tylko piekna :D

KasiaF wszystkiego najlepszego duzo milosci, seksu i pieniedzy :)

zaraz musze makaron ugotowac na obiad. Spagetti dziś robie. Bo mi sie niechce dlugo przy garach stac.tatusia i małza musze nakarmic.

Liza mnie pasuje
kasiek e tam:-p jeden dzien wolnego nikomu nie zaszkodzi:)
dorotar to może jednak wirus jakiś? W każdym bądź razie zdrówka...

Malenstwo albo ty nie rozumiesz albo ja hahaha
Ten blog jest autentyczny,ona kradła z niego zdjecia czyjegos dziecka przeciez gdyby tam dawała namiary to rownie dobrze nam by dała a twierdziła ze nie ma nk i fb o ile pamietam:shocked2:
Tego blogu juz nie ma hmm

Ostatnia edycja:
malenstwo dokladnie jak pisze sali, ten blog i to konto na które przekierowuje jest tej samej dziewczyny, a blaneczka kradła zdjęcia z niego! :tak: :no:

Malenstwo albo ty nie rozumiesz albi\o ja hahaha
Ten blog jest autentyczny,ona kradła z niego zdjecia czyjegos dziecka przeciez gdyby tam dawała namiary to rownie dobrze nam by dała a twierdziła ze nie ma nk i fb o ile pamietam:shocked2:

ale na blogu i na FB i NK są zdjecia jej osoby.
i w komentarzach na blogu jest że ma na imię ada tak jak na fb i nk.
nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów
https://www.facebook.com/ada.topolska/friends

może źle robię dając tu jej namiary z Bloga Fb wzielam a nk znalazłam. wiec przepraszam jak coś.

Malenstwo a skąd ty wiesz jak ona wygląda???o ile wiem tutaj sie nie ujawniała!

Ty nadal nie rozumiesz ze to blog innej osoby której kradła zdjecia Blaneczka...przeciez gdyby to był jej nie pisała by ze c orka ma na imie Lilka tylko Gabi itd.;/

Ostatnia edycja:
Malenstwo a skąd ty wiesz jak ona wygląda???o ile wiem tutaj sie nie ujawniała!

nie wiem i nie mam pojęcia czy blaneczka to ta ada czy nie.
i nie mam zamiaru jej bronić czy coś. jak tak z mojego pisania odczytujecie to przepraszam.

może już skończmy jej temat.

am malutkie pytanie tylko.
TROLL to określenie na forum kogoś kto oszukuje czy jak??
nie jestem długo na BB i nie bardzo kumam.

reklama
malenstwo
ja ci wytłymacze :-)
troll to osoba która oszukuje i w jakiś sposób chce zwrócić na sioebie uwagę , bądź rob i zamęt na forum...

osoba której blog wstawiłaś jest osobą która ma córkę Gabrysię i to jej Fotoblog ... przy czym profil na FB i NK także należy do tej osoby
a blaneczka podkradła to wszytsko podając za siebie !
ta ADA jest jak widac na nk z Irlandii ...i to jej dziecko
a blaneczka mieszkała w polsce....
chyba wystarczy co nie ;-)

aha jeszcze Edit ... Gabrysia podana przez blaneczkę za Liliannę ma ok 2 miesięcy a nie jest świeżo upieczonym noworodkiem...
i na fotoblogu jak i Nk czy Fb ma TATUSIA !!!! szczęśliwego :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry