reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u nas na wieczór pogoda wyładniała i dzieciaki na rowerkach pojeździły trochę. Mareczek do domu przyszedł ok 19 a Justynka aż po 20, z babcią drób karmiła.

vegas
ja dizisaj mam to samo ze spaniem. gdzie się nie położę to zasypiam, ale ciśnienie dolne mam bardzo niskie 50 przy górnym 100-115.
liza no trzy dni i półmetek. ogolnie czułabym się dobrze ale jakoś w prawym boku w okolicach jajnika coś mnie pobolewa od czasu do czasu, prawa noga daje o sobie znać też i jeszcze te ciśnienie spadło mi. dzisiaj przy schodzeniu ze schodów włączyło mi się widzenie podwójne. płci nei znamy ale może w następnym tygodniu coś będę wiedziała.

reklama
Hejka

Ja już po pracy, już młody wykąpany, M też... Chłopaki na noc byli u moich roziców... Ależ dziwnie w domu samej mi było... Siedziałam na necie do 1.30 :-p wstałam o 11... W pracy normalnie, jakoś zleciało... Ale coś mnie gardło drapie... chyba w czoraj przesadziłam z otwieraniem okna w aucie :-(.

Widze pisałyście o czytaniu książek, ja jakiś czas to w pracy pochłaniałam książki... Ale jakoś tak się urwało i przestałam... Ale książek to na strychu leży tona... Nostalgia anioła bardzo mnie ruszyła...

A my jutro mamy pierwszą rocznice, i nie wiem czym zaskoczyc M:szok:. On potem w czwartek ma urodziny, o tego 23.06 dzień ojca i kurcze nie wiem co wykombinowac... POMOCYYYYYYYYYY

KasiaF hmm u nas na 1 rocznicę było wina, jakaś komedia, generalnie w wyrku cały wieczór - i winko, i film, i eeee nieważne co jeszcze:-D A na 2 rocznicę byliśmy na kebabie i frytkach. Mało romantyczne, ale ważne by się podobało zainteresowanym, hyhy. Na DT to i ja nie wiem co tacie kupić, a 26 czerwca ma moja mama urodziny, ale koncepcja na prezent już jest.
Wooow też bym pospała do 11 kiedyś:-D:-D
Ewi no mam nadzieję, że się dowiesz szybciutko płci Bąbelka bo ciekawość mnie zżera:-) Obstawiam dziewczynkę, a co tam:-p Ale oczywiście byle zdrowe.

U nas jest Blue Cafe w mojej miejscowości i słyszę dokładnie słowa piosenki. Blisko parku mieszkamy a to przed zamkniem jest, uhh:-p Szkoda, że moi ulubieni wokaliści nie wpadają, byłabym pierwsza pod sceną:-D A w Blue Cafe o stokroć bardziej wolałam jak Okupnik była.

VEGAS no ja właśnie tak myślę o kebabie, bo M uwielbia a dawno nie jedliśmy... Bo u nas to znowu winko odpada... Na film czasu brak, a wyrko? ehhhh @ jutro mam dostac :crazy:.

EWI ja też dziewczynke obstawiam :tak:

KasiaF my pierwszą rocznicę to w sumie ze znajomymi spędziliśmy bop byliśmy nad jeziorem:) Był i grill i śmianie się przed północą za pomocą zmywacza uroczyście spaliliśmy mój bukiet (tu jest taki zwyczaj) i praktycznie do rana posiedzieliśmy bo C poszedł spać do Domki bo poprzednie noce należały do mnie to jeszcze po północy czyli po rocznicy popiliśmy nad jeziorem w tym roku nie wiem chciało by mi się do Nałęczowa pojechać bo nie wiem jak z wakacjami:)

Ewi
uuu to kiepskie ciśnienie;/

Vegas
to koncert w domu masz;)

Domka właśnie zasnęła wtuliła się i w ciągu minuty ale taka grzeczna jak nigdy:)

A trollicą DZIĘKUJEMY na zaś nie próbujcie bo i tak zostaniecie wywęszone!!!

Ostatnia edycja:
HEJ z rana ;P
EWI no to faktycznie ciśnienie masz słabe ;/ ale w taim wypadku pewnie kawe jedną dziennie moze mozesz pić? To czekamy na ujawnienie sie płci :tak:
KasiaF -Wszystkiego najlepszego z Okazji pierwszej rocznicy! :tak:
Jak to zleciało pamietam jak w zeszlym roku sie szykowalas, itd. :-) hehe

U nas pada, Hania jedzie z tatą do szkoly bo mąż w pracy :tak:
Jak sie zrobi cieplej musze warzywka opielić znów,ale narazie pada heh ;]
Te trolle to porażka... :no: heh

reklama
Do góry