reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u nas na wieczór pogoda wyładniała i dzieciaki na rowerkach pojeździły trochę. Mareczek do domu przyszedł ok 19 a Justynka aż po 20, z babcią drób karmiła.

vegas
ja dizisaj mam to samo ze spaniem. gdzie się nie położę to zasypiam, ale ciśnienie dolne mam bardzo niskie 50 przy górnym 100-115.
liza no trzy dni i półmetek. ogolnie czułabym się dobrze ale jakoś w prawym boku w okolicach jajnika coś mnie pobolewa od czasu do czasu, prawa noga daje o sobie znać też i jeszcze te ciśnienie spadło mi. dzisiaj przy schodzeniu ze schodów włączyło mi się widzenie podwójne. płci nei znamy ale może w następnym tygodniu coś będę wiedziała.

reklama
Hejka

Ja już po pracy, już młody wykąpany, M też... Chłopaki na noc byli u moich roziców... Ależ dziwnie w domu samej mi było... Siedziałam na necie do 1.30 :-p wstałam o 11... W pracy normalnie, jakoś zleciało... Ale coś mnie gardło drapie... chyba w czoraj przesadziłam z otwieraniem okna w aucie :-(.

Widze pisałyście o czytaniu książek, ja jakiś czas to w pracy pochłaniałam książki... Ale jakoś tak się urwało i przestałam... Ale książek to na strychu leży tona... Nostalgia anioła bardzo mnie ruszyła...

A my jutro mamy pierwszą rocznice, i nie wiem czym zaskoczyc M:szok:. On potem w czwartek ma urodziny, o tego 23.06 dzień ojca i kurcze nie wiem co wykombinowac... POMOCYYYYYYYYYY

KasiaF hmm u nas na 1 rocznicę było wina, jakaś komedia, generalnie w wyrku cały wieczór - i winko, i film, i eeee nieważne co jeszcze:-D A na 2 rocznicę byliśmy na kebabie i frytkach. Mało romantyczne, ale ważne by się podobało zainteresowanym, hyhy. Na DT to i ja nie wiem co tacie kupić, a 26 czerwca ma moja mama urodziny, ale koncepcja na prezent już jest.
Wooow też bym pospała do 11 kiedyś:-D:-D
Ewi no mam nadzieję, że się dowiesz szybciutko płci Bąbelka bo ciekawość mnie zżera:-) Obstawiam dziewczynkę, a co tam:-p Ale oczywiście byle zdrowe.

U nas jest Blue Cafe w mojej miejscowości i słyszę dokładnie słowa piosenki. Blisko parku mieszkamy a to przed zamkniem jest, uhh:-p Szkoda, że moi ulubieni wokaliści nie wpadają, byłabym pierwsza pod sceną:-D A w Blue Cafe o stokroć bardziej wolałam jak Okupnik była.

VEGAS no ja właśnie tak myślę o kebabie, bo M uwielbia a dawno nie jedliśmy... Bo u nas to znowu winko odpada... Na film czasu brak, a wyrko? ehhhh @ jutro mam dostac :crazy:.

EWI ja też dziewczynke obstawiam :tak:

KasiaF my pierwszą rocznicę to w sumie ze znajomymi spędziliśmy bop byliśmy nad jeziorem:) Był i grill i śmianie się przed północą za pomocą zmywacza uroczyście spaliliśmy mój bukiet (tu jest taki zwyczaj) i praktycznie do rana posiedzieliśmy bo C poszedł spać do Domki bo poprzednie noce należały do mnie to jeszcze po północy czyli po rocznicy popiliśmy nad jeziorem w tym roku nie wiem chciało by mi się do Nałęczowa pojechać bo nie wiem jak z wakacjami:)

Ewi
uuu to kiepskie ciśnienie;/

Vegas
to koncert w domu masz;)

Domka właśnie zasnęła wtuliła się i w ciągu minuty ale taka grzeczna jak nigdy:)

A trollicą DZIĘKUJEMY na zaś nie próbujcie bo i tak zostaniecie wywęszone!!!

Ostatnia edycja:
HEJ z rana ;P
EWI no to faktycznie ciśnienie masz słabe ;/ ale w taim wypadku pewnie kawe jedną dziennie moze mozesz pić? To czekamy na ujawnienie sie płci :tak:
KasiaF -Wszystkiego najlepszego z Okazji pierwszej rocznicy! :tak:
Jak to zleciało pamietam jak w zeszlym roku sie szykowalas, itd. :-) hehe

U nas pada, Hania jedzie z tatą do szkoly bo mąż w pracy :tak:
Jak sie zrobi cieplej musze warzywka opielić znów,ale narazie pada heh ;]
Te trolle to porażka... :no: heh

reklama
Do góry