reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam niedzielnie
biggrin.gif
Leniwie dziś bardzo i jak się gdzieś położę tam zasypiam, więc lepiej być w ruchu
biggrin.gif
Mam to do siebie, że późno chodzę spać i potem rano jak mnie Mała budzi to padam na ryjek. Najgorzej w południe
p.gif

Patrycja śliczna z Ciebie dziewczyna, Daria też cudowna, szkoda, że tak się jej życie potoczyło, ale ma jeszcze życie przed sobą i jeszcze wiele na plus może się zmienić, w co wierzyć trzeba.
Dorotar mam nadzieję, że uda Ci się szybko jakąś pracę znaleźć z odpowiednią pensją dla Was;*
Kasiek nic tylko gratulować ładnych ocen:-)

reklama
Patrycja śliczna dziewczyna z Ciebie, i masz racje ze chcesz brata do siebie wziąc:tak:
EWI jak tam sie czujesz juz prawie półmetek :-D ale zleciało ;-) dzieciaki pewnie nie mogą sie doczekać :) znacie juz płec? :)

Hej :)

Matko jaka ja wczorajsza jestem. oczy mi sie kleją mozg nie funkcjonuje dziś. Zasypiam non stop. juz 3 kawe pije. I czuje ze jak nie wyjde z domu to zasne.

Patrycja śliczna dziewczyna z ciebie. A o twojej mamie.. no mam teraz najgorsze zdanie.. jak mozna swoje dziecko do domu dziecka oddac???? Mam w rodzinie dziewczynke zabraną z domu dziecka. rodzicielka ją oddala jak mala miala 7 m-cy, bo jej sie znudzila. Pinda jedna.

Kasiek gratuluje ocen

Anetka śliczna kobietka z Zuzi :)

Mielismy dziś do tesciów jechac. Ale darowalismy sobie. Prawdopodobnie za tydzien pojedziemy.

Blaneczka dlaczego ona spi w takiej grubej czapeczce?Macie zimno w domu?

Ostatnia edycja:
A my wybawiliśmy się na placu zabaw, dwa razy Mela zadowolona, teraz grillujemy, mały z babcią w domu Amelka z kuzynkiem Michałkiem szaleje u nas na podwórku na naszych zabawkach, miałam jej głowę myć ale jutro umyje.Grillujemy z chrzestnym Kacperka jego żoną i dzieckiem właśnie, chłopaki wymyślili, że zrobimy kolachę na grillu.

Zapraszam:-D, u nas dziś nie pada. Wiało ale teraz wiatr ustał i jest przyjemnie. Jeszcze kuzyn poszedł zrobił sos czosnkowy-zajebiście pyszny.

reklama
Jak to w niedziele spokój .
Ja juz leżęmłody spi jakio nnieznosny to szok normalnie , ale od wczoraj sie gaduła zrobił tata mama baba dada oj i jakies po swojemu a najlpsze woła dior :) chyba juz zna powazne marki :)
Grill mniam u nas pogoda do doopy ;/

Do góry