reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malenstwo przeciez to juz jest sprawdzone i czarno na białym widac ze to nie jej dziecko..

Kasia my 4 pazdziernika obchodzimy 9 rocznice;)MATKO KAZIRODZTWO!!haha

zgadza się macie rację.
mój błąd że najpierw napisałam (myśląc że może jednak jakaś pomyłka) a potem sprawdziłam.

nie wierzę. jestem w szoku że nas oszukała.:no::no: na blogu ma nawet link na FB stąd wiem jej prawdziwe imie.
jak ona mogła. :wściekła/y::no:

reklama
KasiaF najlepszego z okazji rocznicy:) Też to wczoraj słyszałam hahahah ale chyba powstrzymam się od komentarzy:p

Liza
będziesz pielić jak tak mokro:p

Mirabelka gratulacje ząbka:) A co tam z mężem??

Dorotar a może to trzydniówka?? Domka też pamiętam tak nagle dostała a po trzech dniach wysypki miał już trzydniówkę?? Szkoda że Ci praca nie wypaliła;/

Ale dziś leniwy dzień ale muszę brać się do roboty:p

malenstwo a na FB miala zdjecia tego dziecka?? czy pusto ;] heh ciekawe...

Umi co racja to racja :tak:

edit.
kasiek
nie... pisałam ze mokro jest, i jak bedzie cieplej to trzeba opielić :) dzis tylko pare tyczek wsadzilm kolo pomidorów i związałam te które sie pokładły :tak:

Ostatnia edycja:
Liza lubisz pielić. ja nigdy nie lubiłam jak mama mnie do ogródka goniła. ale szczerze teraz czasem za tym tęsknię.

Mirabelka gratulacje ząbka. Kto pierwszy go dojrzał. wiesz pierwszy ząbek to ząbek szczęścia. :-D

liza jak ja bym porobiła przy warzywach:-D, jak ci trzeba pomóc to jestem chętna!
kasiek po co masz sie brac do roboty, co masz zrobic dziś zrób jutro..:-D

Umi wiesz że mu mnie to tak nie działa;P

Liza
nooo u mnie też teściowa się wyrywa chociaż jeszcze nie odpoczęła i ledwo żyje...

A dzisiaj me dziecie kończy 2 lata i 8 miesięcy:D:D

Ostatnia edycja:
malenstwo a na FB miala zdjecia tego dziecka?? czy pusto ;] heh ciekawe...

Umi co racja to racja :tak:

edit.
kasiek
nie... pisałam ze mokro jest, i jak bedzie cieplej to trzeba opielić :) dzis tylko pare tyczek wsadzilm kolo pomidorów i związałam te które sie pokładły :tak:

Liza na profilu ma malutkie dziecko a w albumie z facetem jest i widac zdjecie w ciazy. na nk też jakieś zdjecia ma.

ja chociaz nie lubie ale tęsknie za pracami w ogródku. bo tu to nawet u teściowej obiadu nie zrobię do garów nie pusza mnie i się wolę nie pchac. :-p
tylko czasem sprzatnać. ale i tak niedługo to i odkurzacza nie pozwolą mi ruszyć bo ciężki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
KASIEK no nie wiem, ostatnio Amelka jakieś 1,5 tygodnia temu gorączkowała też kilka dni ale bez wysypki. U małego to jeszcze mogą być zęby ale ja tam w jego paszczy nic nie widze.

Do góry