reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BLANECZKA śliczna Lila, już siły nie masz, oj Kochana co będzie później. Jaki dydol wielki.
Kochana to dopiero 5 dni, wszystkiego się nauczysz z czasem i niczego nie będziesz się bała.

VEGAS, BLANECZKA jak pisałam wczoraj koleżanka urodził i byłam u nie, mały urodził się z wagą 2740 to to kruszyne i go wziełam na ręce pierwsza od mamy, bo ona też się bała.

ANETKA super fotki, u nas na były przebierańce-smok, koń i 3 klaunów na śczudłach a moja Mela bała sie do nich podejść by zdjęcie zrobić.

gkuhkjli.jpgA tu Amelki małe atrakcje z okazji dnia dziecka, szkoda tylko że bała się tych przebierańców i nie chciała z nimi zdjęcia.

Ostatnia edycja:
reklama
A my się z Młodą zapomniałyśmy, tak szalałyśmy, że jak zobaczyłam na zegarze godzinę 22 to byłam w ciężkim szoku:-D Ale tatuś umył Martynkę i teraz Mała grzecznie się usypia w wyrku:tak: Miał być dziś grill, ale nie było. Trudno, innym razem.

Dorota no szkoda, że Mela się wstydziła, ale następnym razem pewnie będzie odważniejsza:tak:

blanka a jednak dałas Lilianna:-) śliczna jest
Vegas a Ty czemu na weteranki nie zaglądasz???
patrycja witaj...
no to niezłą masz rodzinkę :no: miło Cię poznać.. napisz coś więcej o sobie :-)

co do narodzin w święta..
jakoś dziwnie macie :-p
u nas brata syn urodził się 23 grudnia .. i dostaje zawsze 2 prezenty :-) jeden na urodziny a drugi razem ale już na święta w papierze światecznym a nie urodzinowwym ( a jego siostra tylko swiateczny oczywiśdcie :-p )
i wcale nie jest poszkodowany

papitka ogromne gratulacje !!!!

nie mogę znaleźć tematu książek ale u nas było tak że Vi nie lubiła jak jej czytam ani w dzięń ani w nocy.. gdzieś do 2 rż ... a później nagle jakoś wyszło ze jej przeczyatałam ksiązeczkę co od nas na urodziny włansie dostała i chciała żeby jej czytać :-p to czytam od tamtej pory codziennie :-)

Vegas moja wcześniej tez tylko oglądała.
a może daj jej jedną książkę do oglądania a inną czytaj?? albo razem oglądajcie w miedzy czsie czytaj ... opowiadaj od siebie (ja tak robię z krótkimi bajkami:-p )

dorotar a co z tą praca co teraz masz??
no przecież zarobić ktoś musi na dniu dziecka.. w tych czasach nie ma nic za darmo haha
Anetka zuza superancka :-) nie pogadasz ;-)

ViKamcia na ogół nie posiadam tyle czasu na neta co np. dzisiaj, bo w tygodniu mam niecałą godzinkę dla siebie na neta, więc nie wiem czy bym podołała jeszcze na Weterankach siedzieć /swoją drogą od wczoraj o nich wiem:-D/, jak ledwo główny nadrabiam:-p
Z Małą oglądamy razem książeczki, opowiadamy obie co widzimy itp, ale jak zabieram się by poczytać Małej tę książkę to mi wyrywa i koniec:-p

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim !! Pierwsza wizyta u ginekologa już za tydzień.. Strasznie się boję, bo to już 5 miesiąc starań.. Niby wszystkie badania ok, ale prawie jak co drugi miesiąc jest strach.. Miałyście jakieś przeczucie, że to właśnie teraz?

patrycja trzymam kciuki za wizytę &&&&
no ale .. u nas jak się pisze to czyta się tez wstecz :-p
bo dużo dziewczyn się usttosunkowało do Twojego 1 posta :-) no i też pisałyśmy o sobie i wogóle..
to mogłabyś poczytać i napisać cokolwiek ;-)

reklama
Hej
malenstwo, blaneczka ja teraz zaczelam 4 część Eragona - Dziedzictwo - fantastyka;-) hehe
Paatrycjaa witaj, trzymamy kciuki za wizyte u gina :tak: :-)

No wpadłam na chwile, i lece do męża, bo juz marudzi ;)))
Milej niedzieli, buziaki:*

Do góry