reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BLANECZKA śliczna Lila, już siły nie masz, oj Kochana co będzie później. Jaki dydol wielki.
Kochana to dopiero 5 dni, wszystkiego się nauczysz z czasem i niczego nie będziesz się bała.

VEGAS, BLANECZKA jak pisałam wczoraj koleżanka urodził i byłam u nie, mały urodził się z wagą 2740 to to kruszyne i go wziełam na ręce pierwsza od mamy, bo ona też się bała.

ANETKA super fotki, u nas na były przebierańce-smok, koń i 3 klaunów na śczudłach a moja Mela bała sie do nich podejść by zdjęcie zrobić.

gkuhkjli.jpgA tu Amelki małe atrakcje z okazji dnia dziecka, szkoda tylko że bała się tych przebierańców i nie chciała z nimi zdjęcia.

Ostatnia edycja:
reklama
A my się z Młodą zapomniałyśmy, tak szalałyśmy, że jak zobaczyłam na zegarze godzinę 22 to byłam w ciężkim szoku:-D Ale tatuś umył Martynkę i teraz Mała grzecznie się usypia w wyrku:tak: Miał być dziś grill, ale nie było. Trudno, innym razem.

Dorota no szkoda, że Mela się wstydziła, ale następnym razem pewnie będzie odważniejsza:tak:

blanka a jednak dałas Lilianna:-) śliczna jest
Vegas a Ty czemu na weteranki nie zaglądasz???
patrycja witaj...
no to niezłą masz rodzinkę :no: miło Cię poznać.. napisz coś więcej o sobie :-)

co do narodzin w święta..
jakoś dziwnie macie :-p
u nas brata syn urodził się 23 grudnia .. i dostaje zawsze 2 prezenty :-) jeden na urodziny a drugi razem ale już na święta w papierze światecznym a nie urodzinowwym ( a jego siostra tylko swiateczny oczywiśdcie :-p )
i wcale nie jest poszkodowany

papitka ogromne gratulacje !!!!

nie mogę znaleźć tematu książek ale u nas było tak że Vi nie lubiła jak jej czytam ani w dzięń ani w nocy.. gdzieś do 2 rż ... a później nagle jakoś wyszło ze jej przeczyatałam ksiązeczkę co od nas na urodziny włansie dostała i chciała żeby jej czytać :-p to czytam od tamtej pory codziennie :-)

Vegas moja wcześniej tez tylko oglądała.
a może daj jej jedną książkę do oglądania a inną czytaj?? albo razem oglądajcie w miedzy czsie czytaj ... opowiadaj od siebie (ja tak robię z krótkimi bajkami:-p )

dorotar a co z tą praca co teraz masz??
no przecież zarobić ktoś musi na dniu dziecka.. w tych czasach nie ma nic za darmo haha
Anetka zuza superancka :-) nie pogadasz ;-)

ViKamcia na ogół nie posiadam tyle czasu na neta co np. dzisiaj, bo w tygodniu mam niecałą godzinkę dla siebie na neta, więc nie wiem czy bym podołała jeszcze na Weterankach siedzieć /swoją drogą od wczoraj o nich wiem:-D/, jak ledwo główny nadrabiam:-p
Z Małą oglądamy razem książeczki, opowiadamy obie co widzimy itp, ale jak zabieram się by poczytać Małej tę książkę to mi wyrywa i koniec:-p

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim !! Pierwsza wizyta u ginekologa już za tydzień.. Strasznie się boję, bo to już 5 miesiąc starań.. Niby wszystkie badania ok, ale prawie jak co drugi miesiąc jest strach.. Miałyście jakieś przeczucie, że to właśnie teraz?

patrycja trzymam kciuki za wizytę &&&&
no ale .. u nas jak się pisze to czyta się tez wstecz :-p
bo dużo dziewczyn się usttosunkowało do Twojego 1 posta :-) no i też pisałyśmy o sobie i wogóle..
to mogłabyś poczytać i napisać cokolwiek ;-)

reklama
Hej
malenstwo, blaneczka ja teraz zaczelam 4 część Eragona - Dziedzictwo - fantastyka;-) hehe
Paatrycjaa witaj, trzymamy kciuki za wizyte u gina :tak: :-)

No wpadłam na chwile, i lece do męża, bo juz marudzi ;)))
Milej niedzieli, buziaki:*

Do góry