reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali a ja Ci powiem, że póki Mała była niemowlakiem to miałam mnóstwo czasu na wszystko - tak do 4 miesiąca, potem to ona już spała mniej za dnia. Ale do 3 miesiąca spała często i długo za dnia, więc mogłam wszystko w domu porobić i ponetować też. Potem jak już dziecię pełza, raczkuje, oj to wtedy jest mniej czasu na cokolwiek, trza mieć oczy dookoła głowy:-D

reklama
Sali - jak śpi to się zajmuję sobą ; D
Karmię piersią . Malutka bardzo dobrze :) Trochę marudna,w nocy mi koncerty robi :D Hihi , czasem nie mam sił do niej już:D

A zdjęcie , proszę bardzo :
IMG_001.jpg
Kruszynka mamusi :D

Moja też taka malusia była, a nawet jeszcze mniejsza, bo urodziłam ją z wagą 2860g i 53cm miała:-)

malenstwo gratuluję ocen :tak:

Blaneczka ale śliczna kruszynka :-) fajnie wygląda z tym smoczkiem, pół twarzy jej zakrywa :-p słodziutka jest :tak:

My dzisiaj byliśmy z Zuzią rano na festynie z okazji Dnia Dziecka. Zimno było, bo tylko 10 stopni, ale to nam nie straszne i poszliśmy :-p na początku oczywiście musieliśmy Zuzi kupić balona. Później rozdawali darmowe baloniki i moja odważna Zuzia sama biegała po nie, myślałam, że będzie się wstydziła :-p
Były też wozy strażackie, Zuzia zachwycona :-) nawet lała wodę wężem :-)
page1.jpg

Blaneczka z początku bałam się ją pionizować bo miałam wrażenie, że mi się 'poskłada' na ramieniu hyhy:-p No ale raz dwa i doszłam do wprawy:-)
Anetka śliczna Zuzka, i jakie fajne atrakcje dziś miała:-)

reklama
Do góry