reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali a ja Ci powiem, że póki Mała była niemowlakiem to miałam mnóstwo czasu na wszystko - tak do 4 miesiąca, potem to ona już spała mniej za dnia. Ale do 3 miesiąca spała często i długo za dnia, więc mogłam wszystko w domu porobić i ponetować też. Potem jak już dziecię pełza, raczkuje, oj to wtedy jest mniej czasu na cokolwiek, trza mieć oczy dookoła głowy:-D

reklama
Sali - jak śpi to się zajmuję sobą ; D
Karmię piersią . Malutka bardzo dobrze :) Trochę marudna,w nocy mi koncerty robi :D Hihi , czasem nie mam sił do niej już:D

A zdjęcie , proszę bardzo :
IMG_001.jpg
Kruszynka mamusi :D

Moja też taka malusia była, a nawet jeszcze mniejsza, bo urodziłam ją z wagą 2860g i 53cm miała:-)

malenstwo gratuluję ocen :tak:

Blaneczka ale śliczna kruszynka :-) fajnie wygląda z tym smoczkiem, pół twarzy jej zakrywa :-p słodziutka jest :tak:

My dzisiaj byliśmy z Zuzią rano na festynie z okazji Dnia Dziecka. Zimno było, bo tylko 10 stopni, ale to nam nie straszne i poszliśmy :-p na początku oczywiście musieliśmy Zuzi kupić balona. Później rozdawali darmowe baloniki i moja odważna Zuzia sama biegała po nie, myślałam, że będzie się wstydziła :-p
Były też wozy strażackie, Zuzia zachwycona :-) nawet lała wodę wężem :-)
page1.jpg

Blaneczka z początku bałam się ją pionizować bo miałam wrażenie, że mi się 'poskłada' na ramieniu hyhy:-p No ale raz dwa i doszłam do wprawy:-)
Anetka śliczna Zuzka, i jakie fajne atrakcje dziś miała:-)

reklama
Do góry