reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jesteśmy jesteśmy ;) tylko wiecie, wy ciążówki macie swoje tamaty mlode mamuśki jesteście przed 20stką, itd. ;) macie swoje tamty my swoje, ale przeciez piszemy i tu i tu ;-) nie chodzi o zapełnianie stron, a o pisanie razem ;-)
Ja np. dzis posprzątałam, i czytam ksiązke ;-)
Milego weekendu życze wam :-)

ja dziś szkoła teraz praca a jutro leniuchowanie.
egzamin miałam testowy i maluszek kopniakami mi chyba podpowiadał która odpowiedz zaznaczyć. bo potem poszedł spać.

jak pusto.... :-:)-:)-:)-(

nikogo nie ma... tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza... :-(

puk puk puk jest tam kto???

Hej Laseczki
biggrin.gif
Ja mam chwilę na neta bo J. pojechał do szwagra z teściową bo szwagier miał wczoraj urodziny. Nie wyprawia, ale teściowa chciała jechać, a że auta nie ma, a to nie w naszej mieścinie, to się J. zadeklarował z nią pojechać. Mała śpi. Musiałam ją położyć bo ona mi nie daje nigdy posprzątać, psoci wtedy za 10ciu. Planujemy wieczorem grilla, chyba, że zacznie padać, ale chyba się nie zapowiada. Trochę mi smutno bo sąsiad zmarł.. Cierpiał na raka wątroby.. W dodatku miał 10letnią córkę, biedna..

No to gratulacje dla Papitki!!!:) Duuuży chłopak:-)
KasiaF moja właśnie ogląda obrazki w książkach, mówi co tam jest, opowiada sobie, ale nie lubi jak jej czytam:-p Ja za to lubię czytać, więc mam nadzieję, że szybko się jej odmieni:-p
Maleństwo gratki za 5kę:-)
Renata ja chodzę ostatnio spać ok 2 w nocy, a wstaję przed 7, hehe, ale wyrabiam:-D

Hejka byłam w mieście, zostawiłam dwa CV w sklepach, zobaczymy co z tego będzie.
Jestem zawiedzina organizacjami i atrakcja z okazji dnia dziecka w mieście, spodziewałam się, że skoro to dla dzieci to będzie darmowe a tu wszystko płatne, porażka.
no.gif

Właśnie pomalowałam pierwszą warstwą farbki nóżki i rączki dzieciaczków z masy gipsowej.

PAPITAK kawał chłopa, GRATULACJE.

reklama
Blaneczka Pepitka gratuluje...
Blaneczka wstaw jakies foto swojej niuni;)
Podziwiam ze masz czas na czytanie książek przy takim malenstwie;)
A jak malutka sie ma??nic nie piszesz??ładnie spi w nocy??karmisz piersią?

Do góry