reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wszystkim dzieciaczkom Najlepszego :-D

Vi - Wszystkiego naj naj.
Blaneczka- No co ty, jak możesz tak pisać że diabełek?? hihi Diabełka to potem będziesz miała.
sali -głosiki oddane;-)

Ja się muszę zacząć szykować i na ktg trzeba się ruszyć, a się nie chce bo pogoda straszna zimno i mokro.:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego Najlepszego wszystkim dzieciom
laugh.gif

Vi wszystkiego najlepszego :-)

Hej jak tam poranek??
dla mnie masakra pogoda do kitu jeszcze nie wyspana i w pracy (12h)
jakoś dziwnie się dziś czuję. może brak słońca na mnie źle wpływa lub coś z ciśnieniem.

Sali głosiki oddane

Już po wizycie w szpitalu:-). Zapis ktg idealny. Porodu jak to gin powiedziała nie widać:-(. No i następne ktg we wtorek.
A wam jak dzionek mija?
U mnie dzisiaj zimno i deszczowo.

Już po wizycie w szpitalu:-). Zapis ktg idealny. Porodu jak to gin powiedziała nie widać:-(. No i następne ktg we wtorek.
A wam jak dzionek mija?
U mnie dzisiaj zimno i deszczowo.

też zimno i deszczowo.:-( i pełno ludzi od rana się kręci w kawiarence. :shocked2:

a maluszek dziś kopie mnie niemal co chwila. :-D:-)

hej :)

Blanka.. moze lepiej niech on nie odwiedza. Po jaki grom ma nerwy ci szarpac. Jeszcze wystrzeli jakims debilnym tekstem..

zgadzam się. lepiej żeby nie przychodził. bo potem nie będziesz miała dowodu że się nie interesuje.

Papitka
i jak Kubuś jeszcze do wyjścia nie gna?? jak się czujesz??
twój Kubis tez będzie łobuziak ;p

malenstwo- a no nie gna, gin powiedziała ze porodu na razie nie widać co nie znaczy że np jutro może być tak samo. No równy tydzień do terminu, jeszcze zobaczymy;-).

kto wie kiedy wyjdzie. może niespodzianie jak u Blaneczki.
już się nie mogę doczekać, nie wiem jak wytrzymujesz to czekanie jak już tak blisko ;p

reklama
No właśnie bzika dostaje. :-D Jeszcze ciągle telefon dzwoni czy to oby nie już. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, ciągle poprawiam torbę do szpitala, coś przemieniam itp. Dzisiaj doszłam do wniosku że nie pasuje mi ustawienie mebli i chce mieć łóżeczko małego obok swojego i czeka moją mamę i mojego A jutro przeprawa z meblami znowu. Oni mnie w końcu będą kazać na balkonie mieszkać jak tak będę wymyślała hahah:-D

Do góry