reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata - nie przykrywam jej i nie zawijam w nic.
Nie wiem sama .Może ją coś boli . Zobaczymy ja będzie dalej .

Tak nawiasem :
Papitka chyba rodzi :D Nie wiem czy życzy sobie żebym to tutaj pisała, ale noo jestem mega podekscytowana i muszę ! :D
Czop jej odszedł, pisała mi że ją mega boli i że ma silne skurcze . I ostatnia wiadomość to była że leci, bo jej wody odchodzą.

Trzymamy kciuki Kochanie :* <3

reklama
Blaneczka dzieciątko miałoby fajnie - urodziny w DD:-) Ale możliwe, że ze szkodą dla niego bo pewnie mu i tak każdy da jeden prezent a nie dwa:-p Ja mam szwagra, który dziś ma urodziny, ciekawe jak to z nim było jak był dzieckiem. Teraz to już ma 30 lat.

HEJ

Blaneczka i jak tam? wiesz cos o Papitka???? &&&&&&&&&&&&& :tak: :-)

U mnie tylko Daniel byl przed terminem;P reszta po terminie wychdodziła... :dry:
Bede musiala zaraz pranie isc rozwiesic ale na taki ziąb az mi sie odechciewa :dry:

hej baby. ledwie siedze... zasnelam ok 23, wstalam o 6. niby codziennie tak ale chyba mnie choroba bierze bo ropa z nosa zaczyna sie lac,oczy bolą.

wieje u nas masakycznie. drzewa prawie kladzie do ziemi ;/

A Papitka to juz urodzila???

Witaj Patrycja.

Wiadomo coś już o Papitce?

Vegas masz rację w święta lepiej sie nie urodzić bo zamiast dwóch jeden prezent masz. Ja w mikołajki sie urodziłam i zawsze tylko jeden :p

reklama
Jejuśku ale zimno, piździ nie miłosierni, a ja mam do miasta jechać. Wczoraj cały dzień padało a o 18 miałobyć otwarcie placu zabaw u nas i co akurat na tę godzinę pogoda się poprawiła trochę, było miło o sympatycznie, była pani sołtys, pan wójt, dwoje redaktorów z gazet, będziemy w lokalnej gazecie, rodziny z dziećmi a po otwarciu i zabawie dzieci na placu był wielki wsiowy grillll:-). Mama o 21 małego do domu zabrała, K do nasz doszedł bo z pracy wrócił i o 22 do domku w sumie moglibyśmy być jeszcze dłużej bo sąsiedzi siedzieli ale widziałam, że Mela już ledwo chodzi ale i tak jak ją zabraliśmy to płakała.
A właśnie do miasta się z dziećmi wybieram bo atrakcje z okazji dnia dziecka mają być.
Moja koleżanka wczoraj urodziła synka, Krzysia, jest śliczny i taki malutki bo tylko 2740 waga i 53cm.

BLANECZKA kto to Maciek???

I wiadomo co z PAPITKĄ????

Ja też byłam poszkodowana zawsze bo urodziłam się 26 grudnia. A mój Kacperek 5 grudnia.

Do góry