reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mam chwileczkę wolną to i tu coś skrobnę ;-)

Vegas chcecie kupić swój domek? super życzę powodzenia w poszukiwaniach :-)

Kasia jejku jak słodko mam nadzieję że i ja się takich chwil doczekam :tak:

Liza czekamy na Hanie :-)

Widzę temat ślubów dla mnie jak najbardziej aktualny w następny weekend jedziemy oglądać sale i jeśli nam podpasuje termin to rezerwujemy na następny rok :-) strasznie przerażają mnie koszty :no: 140-150 zł/os a będzie ok 100 osób do tego poprawiny i milion innych mniej i bardziej ważnych rzeczy. Za Księdza płacić nie będziemy brat rodziny J będzie Nam udzielał ślubu więc za darmochę damy stówkę na ofiarę i z 50zł dla kościelnego na więcej niech nie liczą :-p

Witam was, byłam dziś z małym w Wawie u alergologa i dobre wieści, skaza już nas opuściła, mogę powolutku wprowadzać do swojej diety nabiał, oprócz białka kurzego.
Z refluksem dalej się bujamy niestety ale jest poprawa.
Mały świetnie zniósł podróż pociągiem a byłam z nim sama,był grzeczniutki w sumie mało spał ale grzeczny Aniołeczek z niego, jak zjadł mleczko z piersi w domku, tak dopiero karmiłam go w szpitalu jak dotarliśmy a z domu wyszliśmy o 8.30 a na miejscu byliśmy o 11, w międzyczasie popił wody z butelki, w pociągu w drodze powrotnej karmiliśmy się deserkiem. Teraz już w domku, ja taka zmęczona jestem, głowa boli.

VEGAS to był mały odpust w sąsiedniej parafii, dla dzieci były stragany i tylko ta mała karuzela i ten zamek do zjeżdzalnia ale Mela i tak ucieszona była.

PAPITAK ja pod koniec ciąży tylko na plecach spałam i nic nie było dziecku.

ja to i na brzuchu spałam;p tzn tak pół bokiem:)
vegas chyba nie doczytalam chatke chcecie kupic;)
kamma mi tez brat udzielal slubu ale proboszcz takie sceny robil jak nie chcielismy dac ze moj R w koncu zaplacil mu 700 bo jak mieli potem robic problemy z chrztem malej... dla mnie to dziwne Bog nie bral za to pieniedzy a te dziady ciagle cos chca!

witam.
ja przepraszam Was ale nie nadrabiam. wczoraj dyżur w przedszkolu, dzisiaj dzień dziecka robili więc sił brak.
ale chciałam pogratulować Blaneczce i Snoopy.

kaamaa ale te 2mies szybko zleciały :-) jeszcze tydzien i maz męża w domku:tak: :-)
Za rok slub- super:-) a ceny racja teraz kosmos :no:
EWI jak sie czujes?

U mnie Hania dzien dziecka ma jutro, zabawy konkursy itd.:-) a wycieczke maja w środe ;-)
No i filmik macie :-)
MOV05503.MP4 - YouTube

Blaneczka uroki maleństw:)

Renata
Ty też miałaś przeboje:)

KasiaF aaaaaa złamał mi serce Twój kawaler!!!! Zakochałam się;)

Liza no ślicznie mówi i jak zalotnie trzepie rzęsami:)

Kamma
o jak fajnie że bierzecie ślub:) Nooo ceny straszne!!!

Dorotar
super że skaza minęła to co jutro kawka z rana??

Eh nauka nauka nauka ale niech jutro przejdzie ten ruski i będzie dobrze:)

Liza ojejku jak cudownie mówi :-) słodziutka jest rozbroiła mnie na łopatki :tak:
Szczerze to nawet nie wiem kiedy te 2 miesiące zleciały tygodnie normalnie przez palce mi przeciekają :no:
A J niestety jeszcze nie wraca teraz przyjeżdża tylko na 5 dni i znowu zobaczymy się na początku sierpnia :-(

Dorota super że już macie skazę z głowy Julka dopiero mając 10mc-y z niej "wyrosła"

Kasiek będzie dobrze powodzenia jutro :tak:

reklama
Też się cieszę, że to mineło, mam w małych ilościach wprowadzać nabiał i obserwować małego. A kawka z mlekiem na jej widok ślinię się:-D, jutro na pewno będzie, ogólnie to brakuje mi bardzo nabiału w diecie.

Do góry