reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza-Ślicznie:-)

Raju ja nie wiem jak jak zasnę dzisiaj w nocy zasnęłam o 19 i spałam 2 godziny nie wiem jak ja to zrobię, a jutro znowu na Ktg trzeba wstać:szok:. Mam nadzieje że mały znowu nie zaśnie jak we wtorek i będzie się ruszał.

reklama
Hej Laski. Jutro DD, ale Mała dostała dzisiaj już prezent. Sama sobie wybrała i jest zachwycona, więc super:-) Jest to uwaga, kosiarka zabawkowa:-D Mogła wybierać co chciała, kazaliśmy jej wybrać sobie prezent, nawet jakieś motory czy traktory na pedały za 200zł. No ale mamy dziecko oszczędne:-D
Z mężowskim byliśmy na kebabie i frytkach, miło tak raz za kiedy coś innego zjeść i w innym miejscu niż dom:-p

Liza Hania jest boska normalnie, cudownie mówiła, i w ogóle cała jest słodziutka:-)
KasiaF słodko Kacperek mówił, Przystojniak z niego:tak::-)
Gosia tak, chcemy kupić w tym roku domek:tak:
Kasiek powodzenia jutro:-)
Kaamaa ooo ślub, jakie ładne plany:-) A jak się J. podoba w robocie?
Dorota świetne wieści!
Blaneczka a moja córa do 2 miesiąca życia miała ciągle co noc koncerty, pobudki, więc może chociaż Ty nie będziesz miała tak źle:-)

wypadłam z obiegu haha :-p
witam ponownie..

blaneczka niezły jest ten Twój ex! mam nadzieję że sobie dasz z nim radę !
dorotar super że zniósł dzielnie szczepienia :-)
vegas wytrzymały ten mąż !
femme fajnie Ci :-p ja żadnej zmiany po ślubie nie czułam heheh :-p ale nie mówię że mam źle bo mam dobrze :-) dlatego może bez zmian :-)
umi u nas po Sn wychodzi się na 2 dzień :-) nie ważne czy rodziłaś rano czy wieczorem na 2 dzień do południa jesteś w domu :-)
dorotar śliczne zdjęcia
anula buahahah sasiadka dobra!!! i zrobiła dobrze!!1 haha 2 złote na chlebek wystarczy :-p
kasiek ... ha wiem... u nas jak byłam chrzestna u siostry(chrzest na wsi u jej męża) ksiąz powiedział "co łaska" dali 100 zł a ksiądz na to ze 100 to możecie dac w miescie gdzie są chrzty codziennie a u nas jak jest raz na tydzień chrzest albo i rzadziej to trzeba więcej"
i takie |co łaska|
no i gratki dla C :-)
kasiaF słodki wierszyk :-)
haha liza ale się uśmiałam z wierszka hani :-) taka słodziuchna była :-)
snoopey garatulacje :)
na mamy weteranki zajrze jutro
uuuf przeczytałam wszytsko pijąc winko :-p
dziś mam imieninki więc mi wolno haha :-p
sama nie zaglądałam bo pogoda była super i nie było kiedy :-)
jutro też mnie nie będzie bo mamy zaplanowany cały dzień

buziaczki :*

co do ślubów o miejsc na cmentarzu się nie wypowiem bo się nie znam :-p hahah

Ostatnia edycja:
Liza - przesłodko !:D
Vi -
wszystkiego najlepszego ;**
Koniec końców rodzice zmusili go żeby Lilkę uznał . Ale nie był u nas ani razu . . .
Vegas - no moja się rozkręca :) na początku spokojna ,ale teraz się z niej diabełek robi :)

hej :)

Kasia, Liza u mne nie dzialają filmiki.Ale to chyba przez neta. wczoraj pol dnia zasiegu nie mialam. No jak bez rąk.

Vi spoznione zyczenia :) najlepszego :D

Blanka.. moze lepiej niech on nie odiwedza. Po jaki grom ma nerwy ci szarpac. Jeszcze wystrzeli jakims debilnym tekstem..

Dziś DD i chlopcy juz rano dostali po bakuganie i jojo. Mialam zrobic tak jak vegas, ze zabrac dzieci do sklepu i niech wybierają, ale Ł pracuje a autbusem do B-stoku nbiechce mi sie jechac z nimi. Wiec kupilam po jakims duperelku. A ze oni bakugany ka stare babcie Rydzyka uwielbiają, wiec zadowoleni :)

No i Filip juz zlozył zamowienie co chce na nastepną okazje. Wczoraj jakies reklamy oglądał i pistolet na zetony Nitron. Teraz ja musze tą reklame ujrzec, zeby dokladnie wiedziec co to to..

I musze do szkoly isc. na rozmowe z dyrektorem, bo cyrki jakies sie w szkole dzieją. On dla oszczednosci nie chce klasy integracyjnej we wrzesniu zrobić.Zeby dodatkowego nauczyciela nie zatrudniac. Tylko czemu kosztem dzieci. Nie tylko niepelnosprawnych? Zdrowych tez...

Jakis porąbany ten nasz dyrektor.. juz z nim kilka rozmow przeprowadzalam.. takich nerwqowych, gdzie myslalam ze mu strzele miedzy oczy. Takimi tekstami do mnie rzucał, ze gdybym to nagrala on by porzegnał sie ze stoleczkiem swym.

Dorota super ze juz mozesz sobie pozwolic na nabiał :). Ja pamietam ze jak po ciązy kawy sie napilam to myslalam ze z fusami ją pozre. taka pyszna byla. Brakowalo mi jej calą ciąze.A nie pilam bo mialam od jej zapachu odruch wymiotny ;/

Witam po długiej przerwie;)

Wszystki dzieciaczkom duzo zdrówka i usmiechu;))
Moja Kaja w prezencie dostała jelitówkę;/;/;(Dwa dni Temu dopadła Tymka teraz Moja Bidulke;((

Moje dzieci skromne prezenciki na Dzien dziecka dostały,Kaja za tydzien ma urodzinki wiec nadrobi;)

Vegas ostatnio bylismy w sklepie zeby Kaja wybrała sobie cos na ur od cioci to zabawki w ogóle na niej wrazenia nie robiły hehe
Oszczedne mamy dzieci;)

Poprosimy oddac po dwa głosiki na Kaje;)Dziekujemy;)
https://apps.facebook.com/smyk-casting/zdjecie/103cc51b7ec77bcea211c92b2558a0d2

Gubie sie juz gdzie mam pisac ....ale chyba bede teraz tylko na weterankach bo zeby pisac tu i tu to zwyczjanie nie mam czasu ;(

Ostatnia edycja:
Hej

Taaa Hania zalotnica :-D ja zaczelam sie śmiac jak tymi rzęsamizaczeła trzepać :-D hehehe
Kamcia wszystkiego ajlepszego z okazji imienin wczorajszych :-)
Blaneczka w czym ci niunia łobuzuje? :-)
Renata no to dyrektor pieknie chce załatwić... nie ma to jak "oszczedność" :no: oby jednak byla klasa intagracyjna:tak:

Pogoda sie zepsuła, wiec dzis w domku siedzimy:) deszczyk pada, ale widze życie w roślinach zielono tak fajnie żywo sie zrobilo :-)
Milego dnia!

reklama
KasiaF przerażające ceny:/ aż się człowiekowi odechciewa:/
vegas to niestety smutna prawda, kościół katolicki opiera się przeważnie na kasie
KasiaF Liza super są wasze dzieciaki:)

Do góry