reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć:-) Wczoraj nie pisałam bo zbyt zmęczona już byłam. Jesteśmy od wczoraj pogodzeni z J:-) Byliśmy dziś oglądać nasz, mam nadzieję, przyszły domek:-) Ma piękny, zadbany ogród, już widziałam siebie na nim opalającą się:-)

A my u księdza daliśmy za ślub 300zł, organistce 50zł a za Chrzest też tyle:tak: No ale my z innej wiary, jesteśmy ewangelikami, i zauważyłam, że tylko u katolików tak za kasą gonią, bez urazy oczywiście, no ale jednak..

Snoopy ogromne gratulacje!!! Mała jest słodka!!:-):-):-):-)
Ola no właśnie, kiedy zaczynasz pracę? Mam nadzieję, że Małemu będzie dobrze z opiekunką. Szkoda, że ja jako niania nie mogę się nim zająć.
Kasiek gratulacje dla C.:-)
Blaneczka fajnie, że Mała pije z cyca:-):tak:
Renata hehe, aleś 'wyszczekana':-) Ale dobrze:tak:
Dorota extra fotki! Melcia przeurocza, Mały to już niezły młodziejaszek, a Ty mamusia kwitnąco wyglądasz:tak::-) Fajnie w ogóle zorganizowali to dla dzieci:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj mała dała mi popalić : )
Jacyś idioci, którzy pewnie wracali z imprezy tak się darli na osiedlu , że szok . No i mała się obudziła no i pół nocy maraton po prostu . Płacz i płacz . Nie wiem czy ją coś bolało , czy miała taki kaprys . No nie mam pojęcia .

Wczoraj mi ktoś powiedział, że wyglądam jak cyganka ( wróciłam do naturalnych włosów , no i masz . od razu cyganka. Haha )

Ostatnia edycja:
Hej. Blaneczka ja tez mialam prezebojową no. Najpierw Oskar wieczorem koncert zrobił, bo coś mu nie odpowiadało, Pozniej ok 23 sie przebudził z placzem. Nic nie docierało do niego , tylko sioe darł i wiszczał. Myslalam ze w leb sie palne. na wpoł przytomna, a dzieciak wiszczy.
Pozniej ok 4 nad ranem wstał caly zasikany. Noz myslalam ze eksploduje. o 6 budzik. taka wsciakla jestem, ze chyba komus dziś przywale.No i Oskar do 7 wył, bo nie takie majtki chce nalozyc, bo mama ma mu podac, bo on chce pic, za sekunde jesc, za kolejną sekunde mam go przytulic.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

i znowu pogoda do doopy. tylko spac i wyc.Ja chce sloneczka, bo zre non stop.

Hejka.
Oj dziewczyny współczuje dzisiejszych nocek.
Budzę się ciągle na plecach, w nocy tego nie da się kontrolować czy małemu się nic nie stanie jak tak śpię? Spałam calą ciaże na lewym boku bo było wygodniej ale mały się strasznie teraz wierci i nie mogę, a o prawym to już dawno zapomniałam bo wszystko boli ;/

reklama
Do góry