Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Cześć:-) Wczoraj nie pisałam bo zbyt zmęczona już byłam. Jesteśmy od wczoraj pogodzeni z J:-) Byliśmy dziś oglądać nasz, mam nadzieję, przyszły domek:-) Ma piękny, zadbany ogród, już widziałam siebie na nim opalającą się:-)
A my u księdza daliśmy za ślub 300zł, organistce 50zł a za Chrzest też tyle No ale my z innej wiary, jesteśmy ewangelikami, i zauważyłam, że tylko u katolików tak za kasą gonią, bez urazy oczywiście, no ale jednak..
Snoopy ogromne gratulacje!!! Mała jest słodka!!:-):-):-):-)
Ola no właśnie, kiedy zaczynasz pracę? Mam nadzieję, że Małemu będzie dobrze z opiekunką. Szkoda, że ja jako niania nie mogę się nim zająć.
Kasiek gratulacje dla C.:-)
Blaneczka fajnie, że Mała pije z cyca:-)
Renata hehe, aleś 'wyszczekana':-) Ale dobrze
Dorota extra fotki! Melcia przeurocza, Mały to już niezły młodziejaszek, a Ty mamusia kwitnąco wyglądasz:-) Fajnie w ogóle zorganizowali to dla dzieci
A my u księdza daliśmy za ślub 300zł, organistce 50zł a za Chrzest też tyle No ale my z innej wiary, jesteśmy ewangelikami, i zauważyłam, że tylko u katolików tak za kasą gonią, bez urazy oczywiście, no ale jednak..
Snoopy ogromne gratulacje!!! Mała jest słodka!!:-):-):-):-)
Ola no właśnie, kiedy zaczynasz pracę? Mam nadzieję, że Małemu będzie dobrze z opiekunką. Szkoda, że ja jako niania nie mogę się nim zająć.
Kasiek gratulacje dla C.:-)
Blaneczka fajnie, że Mała pije z cyca:-)
Renata hehe, aleś 'wyszczekana':-) Ale dobrze
Dorota extra fotki! Melcia przeurocza, Mały to już niezły młodziejaszek, a Ty mamusia kwitnąco wyglądasz:-) Fajnie w ogóle zorganizowali to dla dzieci
Ostatnia edycja: