reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja też smarowałam oliwką całą ciąże i ani jednego rostępu na brzuchu, dwa mi tylko na piersi wyszly. A po porodzie jak popatrzyłam na brzuch... Istna masakra:sorry:. Dobrze, że już zbladły:baffled:

reklama
Hej dziewczyny. Przepraszam ze tak o sobie tylko ale nie mam siły nadrabiać nic. Właśnie wróciłam ze szpitala bo miałam się pojawić dziś na ktg. Pojechałam o 10 a wróciłam jakieś 15min temu. Mały sie marnie dzisiaj rusza a na ktg to w cale. Muszę liczyć ruchy i jak będzie w ciągu dnia mniej niż 10 to do szpitala. Następne ktg w piątek, liczę na to że nie dotrwam. W końcu dzień dziecka może mały postanowi świętować już po drugiej stronie brzuszka :-D

malenstwo20 - Oj mógłby, ale teraz mu sie zbiera na zabawe wiec to była raczej drzemka i dlatego ktg ruchów nie zarejestrowało. Mam nadzieje ze w piatek wybierze sobie inny czas na sen i albo pokaże co potrafi albo niech wychodzi ;D

papitka w własne święto wyjdzie w końcu dwa prezenty jednego dnia ;D

Bielenda - Sexy Mama - Skuteczna kuracja przeciw rozstępom - Pielęgnacja specjalistyczna - Rossnet
znacie ten preparat??
co byście poleciły taniego i skutecznego??

na zajęciach wykładowca pokazał nam masaż antycelulitowy i tez na rozstepy:
"na dłoń oliwkę i wspmarujesz glaskając silnie miejsca z celulitem lub rozstępami (lub podatne). silnie glaskajac czyli przyciskaj dłoń do ciala.
potem jak juz nasmarujesz to wez ty lub Twoj ręke w pieść i kostkami w miejscu zgiecia palców (na pol) nimi mocno uciskaj i przesówaj mijesce nasmarowane oliwka w stronę serca. tzn uda od kolana do góry. tak rozbijasz grudki tluszczu i tez mozesz zmniejszyc widocznosc rozstepow. ana brzuchu to delikatne okragle bez pięsci palce lub opuszki palcow tylko.
"

tylko moze byc bolesne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja nie mam rozstępów :) smarowałam oliwką .

Tak myślę, że teraz złożę o ustalenie ojcostwa i alimenty . Jak za miesiąc , dwa dalej będzie miał nas gdzieś i dalej będzie pisał takie smsy, to wtedy o ograniczenie praw . To chyba najlepszy sposób, żeby "nie udawał skruchy " .

_______
Jesteśmy już w domu :D Trochę mnie to przeraża ; p Lekarz stwierdził że skoro z nami wszystko ok , nic złego się nie dzieje to nie ma nas co trzymać w szpitalu :D

Ostatnia edycja:
Do góry