reklama
Hej dziewczyny. Przepraszam ze tak o sobie tylko ale nie mam siły nadrabiać nic. Właśnie wróciłam ze szpitala bo miałam się pojawić dziś na ktg. Pojechałam o 10 a wróciłam jakieś 15min temu. Mały sie marnie dzisiaj rusza a na ktg to w cale. Muszę liczyć ruchy i jak będzie w ciągu dnia mniej niż 10 to do szpitala. Następne ktg w piątek, liczę na to że nie dotrwam. W końcu dzień dziecka może mały postanowi świętować już po drugiej stronie brzuszka
aleksandra87
Fanka BB :)
Bardzo prosimy o kliknięcie na Kacperka wystrczy polubić . Potrzebujemy 30 głosów
https://apps.facebook.com/smyk-casting/zdjecie/eb182afc02a223924d4669bd17f281a3
aleksandra87 - głos oddany.
Mały zaczyna się ruszać ale nadal leniwie.
M
malenstwo20
Gość
Bardzo prosimy o kliknięcie na Kacperka wystrczy polubić . Potrzebujemy 30 głosów
zagłosowane.
aleksandra87 - głos oddany.
może dziś chce już wyjść??
malenstwo20 - Oj mógłby, ale teraz mu sie zbiera na zabawe wiec to była raczej drzemka i dlatego ktg ruchów nie zarejestrowało. Mam nadzieje ze w piatek wybierze sobie inny czas na sen i albo pokaże co potrafi albo niech wychodzi ;D
M
malenstwo20
Gość
papitka w własne święto wyjdzie w końcu dwa prezenty jednego dnia ;D
Bielenda - Sexy Mama - Skuteczna kuracja przeciw rozstępom - Pielęgnacja specjalistyczna - Rossnet
znacie ten preparat??
co byście poleciły taniego i skutecznego??
na zajęciach wykładowca pokazał nam masaż antycelulitowy i tez na rozstepy:
"na dłoń oliwkę i wspmarujesz glaskając silnie miejsca z celulitem lub rozstępami (lub podatne). silnie glaskajac czyli przyciskaj dłoń do ciala.
potem jak juz nasmarujesz to wez ty lub Twoj ręke w pieść i kostkami w miejscu zgiecia palców (na pol) nimi mocno uciskaj i przesówaj mijesce nasmarowane oliwka w stronę serca. tzn uda od kolana do góry. tak rozbijasz grudki tluszczu i tez mozesz zmniejszyc widocznosc rozstepow. ana brzuchu to delikatne okragle bez pięsci palce lub opuszki palcow tylko. "
tylko moze byc bolesne
Bielenda - Sexy Mama - Skuteczna kuracja przeciw rozstępom - Pielęgnacja specjalistyczna - Rossnet
znacie ten preparat??
co byście poleciły taniego i skutecznego??
na zajęciach wykładowca pokazał nam masaż antycelulitowy i tez na rozstepy:
"na dłoń oliwkę i wspmarujesz glaskając silnie miejsca z celulitem lub rozstępami (lub podatne). silnie glaskajac czyli przyciskaj dłoń do ciala.
potem jak juz nasmarujesz to wez ty lub Twoj ręke w pieść i kostkami w miejscu zgiecia palców (na pol) nimi mocno uciskaj i przesówaj mijesce nasmarowane oliwka w stronę serca. tzn uda od kolana do góry. tak rozbijasz grudki tluszczu i tez mozesz zmniejszyc widocznosc rozstepow. ana brzuchu to delikatne okragle bez pięsci palce lub opuszki palcow tylko. "
tylko moze byc bolesne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
pinky sky
Papitka to spręż się w sobie jutro na Ciebie kolej
Ja używałam ziajki Ziaja - Ziajka - Krem przeciw rozstępom - Mamma Mia 150 ml. - Sklep dla Niemowląt i jeszcze była taka oliwka w rossmanie o wdzięcznie niemiecko brzmiącej nazwie ale chyba już jej nie ma... Ale ja nie mam żadnego rozstępu i mi się wydaje że to trochę genetyka bo moja mama miała nas 3 i też nie ma ani jednego...
Ja używałam ziajki Ziaja - Ziajka - Krem przeciw rozstępom - Mamma Mia 150 ml. - Sklep dla Niemowląt i jeszcze była taka oliwka w rossmanie o wdzięcznie niemiecko brzmiącej nazwie ale chyba już jej nie ma... Ale ja nie mam żadnego rozstępu i mi się wydaje że to trochę genetyka bo moja mama miała nas 3 i też nie ma ani jednego...
reklama
_Blaneczka_
Ja nie mam rozstępów smarowałam oliwką .
Tak myślę, że teraz złożę o ustalenie ojcostwa i alimenty . Jak za miesiąc , dwa dalej będzie miał nas gdzieś i dalej będzie pisał takie smsy, to wtedy o ograniczenie praw . To chyba najlepszy sposób, żeby "nie udawał skruchy " .
_______
Jesteśmy już w domu Trochę mnie to przeraża ; p Lekarz stwierdził że skoro z nami wszystko ok , nic złego się nie dzieje to nie ma nas co trzymać w szpitalu
Tak myślę, że teraz złożę o ustalenie ojcostwa i alimenty . Jak za miesiąc , dwa dalej będzie miał nas gdzieś i dalej będzie pisał takie smsy, to wtedy o ograniczenie praw . To chyba najlepszy sposób, żeby "nie udawał skruchy " .
_______
Jesteśmy już w domu Trochę mnie to przeraża ; p Lekarz stwierdził że skoro z nami wszystko ok , nic złego się nie dzieje to nie ma nas co trzymać w szpitalu
Ostatnia edycja: