reklama
umi2
Fanka BB :)
Ja nie mam rozstępów smarowałam oliwką .
Tak myślę, że teraz złożę o ustalenie ojcostwa i alimenty . Jak za miesiąc , dwa dalej będzie miał nas gdzieś i dalej będzie pisał takie smsy, to wtedy o ograniczenie praw . To chyba najlepszy sposób, żeby "nie udawał skruchy " .
_______
Jesteśmy już w domu Trochę mnie to przeraża ; p Lekarz stwierdził że skoro z nami wszystko ok , nic złego się nie dzieje to nie ma nas co trzymać w szpitalu
u nas po SN wypisują po dwóch pełnych dobach
M
malenstwo20
Gość
ja chce spróbować ten preparat z ROSSMANA.
a o alimentach Blaneczka masz racje poczekaj z 2-3 miesiące. jak maleńka?
a o alimentach Blaneczka masz racje poczekaj z 2-3 miesiące. jak maleńka?
_Blaneczka_
umi - serio ; ooo u nas jak nic się nie dzieje z matką i dzieckiem to można wyjść wcześniej Nie trzeba pełnych 2 dni siedzieć ;D
Moja ciocia mieszka w niemczech i ona urodziła tam dziecko , i pozwolili jej się wypisać na 2 dzień i z 2 dniowym maluszkiem przyjechała do Polski . Nieźle co ? ; o
Kasiek - no troszkę marudzi i trochę czasu na karmieniu spędzam . Nie wiem czy to wina moja , czy mała tak wolno je , ale no musze się przyzwyczaić trochę do tego
Moja ciocia mieszka w niemczech i ona urodziła tam dziecko , i pozwolili jej się wypisać na 2 dzień i z 2 dniowym maluszkiem przyjechała do Polski . Nieźle co ? ; o
Kasiek - no troszkę marudzi i trochę czasu na karmieniu spędzam . Nie wiem czy to wina moja , czy mała tak wolno je , ale no musze się przyzwyczaić trochę do tego
_Blaneczka_
Hehe. no mi to zajmuje ok godzinę , czasem dłużej . Ale za to ona jest ciągle głodna . Na prawdę .
Małe dzieci są niemożliwe ;D
Małe dzieci są niemożliwe ;D
M
malenstwo20
Gość
Ile ci się należy za dziecko
może każdej przyszłej mamie się przydać wkleiłam też w innym wątku do tego przeznaczonym.
może każdej przyszłej mamie się przydać wkleiłam też w innym wątku do tego przeznaczonym.
Liza
Blaneczka sszybko do domku wróciliście, to ja Daniela urodziłam w Wawie o 4:10 a w domu bylam we wtorek o 15. A Mikolaja rodzilam w nocy o 2:21 z poniedzialku na wtorek a wyszlam w piatek o 12;P takze co szpitalto zwyczaj....
Feemee udanego wyjazdu
U nas do dupy ale nie bede pisac tutaj....:-(
Feemee udanego wyjazdu
U nas do dupy ale nie bede pisac tutaj....:-(
liza :-(co sie dzieje.
blanka szybko cos ja po 3 dniach wyszlam.bo w 2 dobie zoltaczka sie nasila a mala nie miala wogole ale i tak po 3 dniach
kasia tez taki mialam ale nie pomogl
wzielam sie za podlogi i odechcialo mi siekurde jak leje u nas
blanka szybko cos ja po 3 dniach wyszlam.bo w 2 dobie zoltaczka sie nasila a mala nie miala wogole ale i tak po 3 dniach
kasia tez taki mialam ale nie pomogl
wzielam sie za podlogi i odechcialo mi siekurde jak leje u nas
reklama
_Blaneczka_
Jej , dziewczyny - nie straszcie . Z tego co wiem to u nas tak wypuszczają, ale będę się małej przyglądać dokładnie !
Liza - co jest?
Liza - co jest?