reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka ale super że jesteście już w domku ja byłam 10 dni;/ No to się trzeba cieszyć że z Lilką wszystko w porządku jak Wam w domku i jak czujesz się jako mama?? Mała pewnie grzeczniutka:)

reklama
Ja nie mam rozstępów :) smarowałam oliwką .

Tak myślę, że teraz złożę o ustalenie ojcostwa i alimenty . Jak za miesiąc , dwa dalej będzie miał nas gdzieś i dalej będzie pisał takie smsy, to wtedy o ograniczenie praw . To chyba najlepszy sposób, żeby "nie udawał skruchy " .

_______
Jesteśmy już w domu :D Trochę mnie to przeraża ; p Lekarz stwierdził że skoro z nami wszystko ok , nic złego się nie dzieje to nie ma nas co trzymać w szpitalu :D

:szok::szok::szok: u nas po SN wypisują po dwóch pełnych dobach

ja chce spróbować ten preparat z ROSSMANA.

a o alimentach Blaneczka masz racje poczekaj z 2-3 miesiące. jak maleńka?

umi - serio ; ooo u nas jak nic się nie dzieje z matką i dzieckiem to można wyjść wcześniej :) Nie trzeba pełnych 2 dni siedzieć ;D
Moja ciocia mieszka w niemczech i ona urodziła tam dziecko , i pozwolili jej się wypisać na 2 dzień i z 2 dniowym maluszkiem przyjechała do Polski . Nieźle co ? ; o

Kasiek - no troszkę marudzi i trochę czasu na karmieniu spędzam . Nie wiem czy to wina moja , czy mała tak wolno je , ale no musze się przyzwyczaić trochę do tego :)

Blaneczka toż maleńka też musi się wszystkiego nauczyć dla niej to nowy świat ja pamiętam nie mogłam Domki oderwać i pół dnia na cycu leżałam:p

Blaneczka sszybko do domku wróciliście, to ja Daniela urodziłam w Wawie o 4:10 a w domu bylam we wtorek o 15. A Mikolaja rodzilam w nocy o 2:21 z poniedzialku na wtorek a wyszlam w piatek o 12;P takze co szpitalto zwyczaj....

Feemee udanego wyjazdu :tak:

U nas do dupy ale nie bede pisac tutaj....:-(

liza :-(co sie dzieje.
blanka szybko cos ja po 3 dniach wyszlam.bo w 2 dobie zoltaczka sie nasila a mala nie miala wogole ale i tak po 3 dniach
kasia tez taki mialam ale nie pomogl:no:

wzielam sie za podlogi i odechcialo mi sie:-Dkurde jak leje u nas

reklama
Do góry