reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

malenstwo jasne że to są mocne dowody ale równie dobrze może na sali sądowej udać skruchę, stwierdzić że chce się widywać z dzieckiem i sąd może dać temu wiarę. Ale starać sie trzeba,bo niby czemu wszelkie koszty ponosić ma Blanka i jej rodzina.

no tak. ale Blanka ma oparcie w rodzinie w Nas, chociaż my tu dużo nie pomożemy bo do sądu z nią nie pójdziemy. okaże skruchę ale zależy na jakiego sędziego trafi może być za matkami bardziej.

reklama
VEGAS a co macie w czwartek???

Oj tak dziewczyny Kacper dzielny i kawał chłopa z niego.

FEMME zazdroszczę podróży.

Dziś do pracy na 13 już do nowego zakładu, mam mieć balejaż. Byłam rano w wydziale komunikacji przerejestrować samochód. Wczoraj się zapisywałam na ranek dzisiejszy. Dziś pojechałam, pani obejrzała dokumenty i twierdzi, że muszę mieć zaświadczenie od właściciela auta, że mogę coś załatwić (ja jestem współwłaścicielem, właścicielem mąż) top jej się pytam czy nie mogła poinformować mnie o tym wczoraj, jak zaczełam się wypytywać to baba jednak twierdzi, że ja to jednak nie byłam na dziś zapisana, o i tu mi się ciśnienie podniosła, zaczełam się wykłucać i mówić, że z ludzi idiotów robia, bo wczoraj byłam chciała mnie już na 11.30 wczoraj przyjąć ale powiedziałam, że nie dam rady bo do pracy jadę i że chcę jak najrasniej jak jest możliwość, no to wpisała mnie na dziś a dziś mi mówi, że nie byłam zapisana, pokłóciłam się z babą i poszłam, a i zapisała mnie na jutro też rano, jak znowu mnie u h..ja zrobi to chyba ją uduszę. No a u mnie nerwy są krótkie.
Maluszek śpi, przez to przerejestrowanie Meli do przedszkola nie dała i jutro przez babę też nie dam. Ach biurokracja pie....na.

Sorki musiałam się wyżalić, nie lubię nerw z rana.

UMI - oj tam oj tam i tak już by wam się nie chciało rozstawać i od nowa zaczynać :-D :-p to można zaryzykować a może akurat po ślubie będzie lepiej ;-) niby to tylko papierek ale ja Ci powiem że u nas jest fajniej teraz :-p czuje zmianę :-)

dorotar do rejstracji auta musi byc własciciel:tak:, ale dziwne macie to zapisywanie:eek:. U nas idziesz stajesz w długiej kolejce i czekasz:confused2:
femme Oby jak najdłużej było tak cudownie. Wiesz ja ostatnio nie moge narzekac jakoś tak sielsko nam jest choc się kłócimy, bo tydzień bez sprzeczki to tydzien stracony:-p. No i druga rzecz to kasa, jeszcze nic nie odłozyliśmy. A że tak zapytam ile wy zapłaciliście za ślub i wesele?

UMI - my płaciliśmy tylko za fotografa i w urzędzie a resztą nasi rodzice się już zajęli ;-) ogólnie poszło jakieś 6tysi :sorry: z wszystkim a było skromnie i większość po znajomości załatwiane bo mieliśmy swoją wódę napoje tort auto itp więc gdyby nie to to z 8 by poszło pewnie

też bym chciała już być czasem po ślubie lub przygotowywać. u mnie koleżanka we wrześniu cywilny bierze.
szczerze to jak oni są razem tak krótko chociaż się znają dłużej. ale nie sądzę ze długo wytrzymają ze sobą. znam ją trochę i jej się znudzi on. chyba że coś się zmieniło.
już słowne zaproszenie dostałam. będę miała w czerwcu na piśmie. i pójdziemy z B. skromny mały ślub robią i poczęstunek dla najbliższych.
ja marzę o prawdziwym niezapomnianym wyjątkowym, dużym ślubie i weselu. :-D

UMI ale jak byłam wczoraj to mogła mnie poinformowac, że właściciel musi być lub upowaznienie, zresztą ja współwłaścilelem jestem to myślałam, że mając dowód męża przy sobie załatwię to. A zapisy ta kiedys tego nie było a teraz jakieś głupoty, najbardziej mnie wkurzyła tym, że jak zaczełam mówić że mogła mnie wczoraj poinformować to ona mi na to, że ja jednak nie zapisana na dziś, głupa rura. Normalnie nerwy mam do tej pory zszargane. Bo lece jak głupia, bo przecież się zapisałam, dziecka przez to do przedszkola nie wziełam dziś bo za wcześnie jechała a ta mi z głupimi gadkami. Dobra nie piszę już o tym bo znowu mi gula skacze:-D

Umpi pewnie chajtaj się:p

Dorotar
no to trzymam kciuki żeby balejaż wyszedł bajeczny:)

Przepraszam ale jakaś taka zamotana jestem:p

dziewczyny mam pytanie. bo mnie łapały ostatnio skurcze łydek. i lekarz mi doradził żeby wapń lub magnez rozpuszczalny pić. i sobie rozpuszczam w wodzie mineralnej.

czy jest możliwość przedawkowania wapnia w ciąży i jakie mogą być skutki i objawy??

powiem Wam że w1,5l lub 2l butelce rozpuszczone dwie tab wapnia dziennie i skurcze mnie nie łapią w łydkach.

i jeszcze jedno pytanie

takie jakby szramki czerwone na udach co to może być??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry