reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar ale ty jej mówiłaś że jesteś współwłaścicielem, a nie właścicielem? Jeśli tak to powinna ci powiedzieć a jesli nic nie wspomniałaś no to faktycznie nie miała obowiązku.
femme kurcze to nie tak dużo nawet, tylko skąd taka kase wytrzasnąć:sorry:, a no i ja miałabym koscielny też, czemu to tyle kosztuje?
malenstwo20 ja dostałam od lekarza tabletki które miałam łykac i miała rozpisane dawkowanie, a nie tak ile sobie rozpuszcze tyle biorę:nerd:
kasiek hehe pewnie :-p

reklama
MALENSTWO - z pozbyciem się może być problem bo to nie takie proste zależy jak duże będziesz miała ;-) a że jeszcze najgorszy czas na rozstępy przed Tobą o radzę się mocno ujędrniać ! :-) ale oczywiście ja tego nie widzę więc może to wcale nie są rozstępy ;-)

UMI - a wy sami byście musieli płacić ? rodzice wam wesela nie fundną ?

femme sami brak szans, żeby oni coś dołożyli.:sorry: Tzn mama mi obiecała sukienkę, w sensie że kupi, ale tak jak wiem ile zarabia i ile płaci za kredyt mieszkaniowy to w sumie nawet bym nie prosiła. Tata mój zupełnie odpada, a mama T. to już w ogóle.

MALENSTWO - z pozbyciem się może być problem bo to nie takie proste zależy jak duże będziesz miała ;-) a że jeszcze najgorszy czas na rozstępy przed Tobą o radzę się mocno ujędrniać ! :-) ale oczywiście ja tego nie widzę więc może to wcale nie są rozstępy ;-)

UMI - a wy sami byście musieli płacić ? rodzice wam wesela nie fundną ?

a jaki preparat używać polecasz??
ja z avon balsam owocowy smarowałam ale on jest nawilżający.

Ja brzuszek oliwkąsmarowałam od poczatku :) i co 0 rozstępów czegokolwiek:> a jak sa to do apteki sie przejdz
Femme - to moja sąsiadka jest zobaczymy jak sobie poradzi ma na 15 byc a ja burdel w domu trudnoo :D

reklama
A mi gin kazała zwyklym balsamem sie smarowac bo mowila ze to i tak nic nie dadza te kremy tylko duzo kosztuja, kupilam smarowalam ale nic nie dalo :-(i mam na łydce i udach:crazy:

cos miałam rzec i nie wiem co :-D
Ami dzis wstała o 10-chopa mam w domu bo wolne ma.A ja mam pomyc reszte okien i za podłogi sie biore cos mnie tak wzieło;-)
I pogoda sie psuje:-(

Do góry