reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana
U nas pobudka o 6 rano więc młody poszedł w kimonko ja leżę w piżamce i przeglądam necika .
Dzisija mam dzwonic do opiekunki żeby pszyszła na godzinkę zobaczymy jak będzie .
Vegass przejdzie mu :)
Blaneczka jak tam zdróweczka?jak z karmieniem?
Dorotar ale byczka masz ;]

reklama
u mnie pobudka o 4.30
jakiś palant z sąsiedztwa coś w samochodzie robił i strasznie stukał. aż głowa bolała. potem brat B obudził mnie składając łóżko a potem mój budzik 0 7.20 zadzwonił że do pracy mam wstać. i się nie wyspałam. i trochę głowa boli.

Vegas - a niech sobie milczy a Ty coś się odzywasz czy czekasz na niego??

Blaneczka jak karmienie??

Dorota dzielnego masz synka :-):tak:

MALENSTWO - to mi od 8 wiercić zaczęli :no: jak ja to uwielbiam ...:sorry:

ALEKSANDRA - opiekunka jakaś polecona czy z ogłoszenia ?

VEGAS - twardy jest :-D :-p

Ja pomału muszę się pakować na podróż poślubną bo w piątek do Chorwacji wyruszamy :-) więc już tuż tuż a na 9 dni jedziemy więc trzeba trochę tego spakować :-p

nie maja kiesy stukać tylko ludziom odpocząć nie dadzą.
też uwielbiam te hałasy.
mam nadzieję że sobie w wakacje wszystko odeśpię

Blaneczka oby ten chłopak oprzytomniał, bo będzie w przyszłości bardzo żałował. Jeśli zdecydujesz się na ustalenie ojcostwa, to czy przypadkiem on nie będzie miła praw do małej? Bo jak tak to może Ci uprzykrzać życie i warto wcześniej pomysleć jak to rozwiązać i zapobiec.

Femme ja tez chce w podróż jechać!!!!

Blaneczka oby ten chłopak oprzytomniał, bo będzie w przyszłości bardzo żałował. Jeśli zdecydujesz się na ustalenie ojcostwa, to czy przypadkiem on nie będzie miła praw do małej? Bo jak tak to może Ci uprzykrzać życie i warto wcześniej pomysleć jak to rozwiązać i zapobiec.

Femme ja tez chce w podróż jechać!!!!

jesli załatwi przez sad ograniczenie praw lub pozbawienie to bedzie placił żałował i jak sad się zgodzi to widywanie przy matce lub kuratorze. chłopak komornika i kuratora dostanie

malenstwo20 ale żeby załatwic ograniczenie to trzeba mieć podstawy. Od tak mu praw nie zabiorą:sorry:, to by było zbyt proste i wiekszość matek by zabrała partnerowi prawa...

malenstwo20 ale żeby załatwic ograniczenie to trzeba mieć podstawy. Od tak mu praw nie zabiorą:sorry:, to by było zbyt proste i wiekszość matek by zabrała partnerowi prawa...

no tak, ale porzucił ją podczas ciąży. i wypierał się ojcostwa. i sms które zachowała też są dowodem. i jakiś świadków. próbować można.

reklama
malenstwo jasne że to są mocne dowody ale równie dobrze może na sali sądowej udać skruchę, stwierdzić że chce się widywać z dzieckiem i sąd może dać temu wiarę. Ale starać sie trzeba,bo niby czemu wszelkie koszty ponosić ma Blanka i jej rodzina.

edit femme zastanawiałam sie nad tym czy by nie przyspieszyć i nie wziąc za rok, ale jakoś mnie to przeraża:-p. Nie dorosłam do tej decyzji

Do góry