reklama
M
malenstwo20
Gość
anetka a ja na razie nie mam jak piec u teściowej na prąd piekarnik. to za drogo. a u nas w mieszkaniu piekarnik nie działa na razie.
Femme - akurat u mnie nie . Całe szczęście ;D
Tak wgl. dziewczyny chyba czeka mnie sprawa o ustalenie ojcostwa ; /
Co za nieodpowiedzialny gnój . . . Napisał mi sms " Słyszałem że urodziłaś tego bachora , pogratuluj tatusiowi " ...
Lilka jak wół do niego podobna , każdy to mówi że czysty on , ale nie. To nie jego dziecko , przecież się nie przyzna gówniarz . ..
Matulu co za debil. No ja bym mu chyba ryj obila, a po pazurach to by pretem jakims dostał za napisanie tego sms-a.
Zachowaj smsa na przyszłosc, jakby kiedyś twierdzil ze on sie wcale Lilki nie wypierał i to ty mu bronilas kontaktu.
Nie no..cisnienie mi skoczyło.. noz jakbym takiego dorwala w swoje rece.. a nerwowa jestem bo przed @ to bym mu krzywde zrobila..
M
malenstwo20
Gość
Matulu co za debil. No ja bym mu chyba ryj obila, a po pazurach to by pretem jakims dostał za napisanie tego sms-a.
Zachowaj smsa na przyszłosc, jakby kiedyś twierdzil ze on sie wcale Lilki nie wypierał i to ty mu bronilas kontaktu.
Nie no..cisnienie mi skoczyło.. noz jakbym takiego dorwala w swoje rece.. a nerwowa jestem bo przed @ to bym mu krzywde zrobila..
szkoda rąk sobie brudzić "gównem". debil, gnój każda z Nas by mu obiła ryj, wykastrowała i nie wiadomo co jeszcze.
ale czy on na to zasługuje?? nie zasługuje na coś gorszego. to wszystko dla niego to nic takiego.
a sms racja Blaneczka zachowaj każdego od niego i zrób jeszcze zdjęcia sms'ów żebyś miała dowody.
przepraszam dziewczyny za brzydkie określenia w tym poście ale nie mogę jak taki idiota po świecie chodzi i myśli ze mu wszystko wolno bo jest z lepszej lub bogatszej rodziny. myślał że zrobił dziecko porzucił i sobie może zapomnieć . to się debil pomylił. nie wie że Blaneczka ma NAS i będziemy z nią walczyć.
co nie dziewczyny??
hej wygrałam w oriflame Kartę rabatową, zestaw próbek i zaproszenie na sesje pielęgnacji ;P (wystarczyło że kupiłam wodę mineralną w sklepie gdzie była przedstawicielka i paragon jako los dałam) :-):-):-):-) dostałam właśnie sms'a.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
_Blaneczka_
Fanka BB :)
Dziękuję za wsparcie :*
Jesteście wspaniałe :*
M
malenstwo20
Gość
Dziękuję za wsparcie :*
jesteśmy z Tobą
;*
dorotar110
BLANECZKA prześliczną masz córcie, przeogromne gratulacje.
Co za świnia z tamtego.
Byłam dziś na drugiej turze szczepienia Kacpra, miał 3 ukłucia zniósł je bardzo dzielnie, mój klocuszek na 5,5 miesiąca waży 8.200 i ma 71 cm. Powiem wam tylko dla porównania, że Amelka mając 14 miesięcy miała 9.300 i 73 cm, także naprawdę z Kacperka klocuszek a i ząbków u nas nie widać.
Dziewczyny śliczne brzuszki.
Co za świnia z tamtego.
Byłam dziś na drugiej turze szczepienia Kacpra, miał 3 ukłucia zniósł je bardzo dzielnie, mój klocuszek na 5,5 miesiąca waży 8.200 i ma 71 cm. Powiem wam tylko dla porównania, że Amelka mając 14 miesięcy miała 9.300 i 73 cm, także naprawdę z Kacperka klocuszek a i ząbków u nas nie widać.
Dziewczyny śliczne brzuszki.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Wam:-)
Blaneczka ogromne gratulacje!! Mała jest śliczna:-)
Maleństwo ciesz się bo produkty z Oriflame są na prawdę dobre. Ja byłam konsultantką, ale zrezygnowałam bo ludzie od dawna zakochani w innych produktach, nie wiedzieć czemu, i mało osób kupowało..
Liza bykol był z Twojego brzucholka:-)
Anula nie, nie udało się w nocy, przegiął pałę chwilę przed pójściem spać i mi się odechciało.
Dorota brawa dla Kacperka, dzielny chłopak:-) Sporo waży:-)
Między nami dalej ciiisza;p Mąż mi kupił co prawda 2 dezodoranty moje ulubione z Playboy'a i mleczko do twarzy, ale dalej milczy Pan Milczek Co za człek. Niech już będzie wreszcie czwartek!:-)
Blaneczka ogromne gratulacje!! Mała jest śliczna:-)
Maleństwo ciesz się bo produkty z Oriflame są na prawdę dobre. Ja byłam konsultantką, ale zrezygnowałam bo ludzie od dawna zakochani w innych produktach, nie wiedzieć czemu, i mało osób kupowało..
Liza bykol był z Twojego brzucholka:-)
Anula nie, nie udało się w nocy, przegiął pałę chwilę przed pójściem spać i mi się odechciało.
Dorota brawa dla Kacperka, dzielny chłopak:-) Sporo waży:-)
Między nami dalej ciiisza;p Mąż mi kupił co prawda 2 dezodoranty moje ulubione z Playboy'a i mleczko do twarzy, ale dalej milczy Pan Milczek Co za człek. Niech już będzie wreszcie czwartek!:-)
reklama
_Blaneczka_
Vegas - Ty to masz z tym swoim mężem ;D