reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas heheh mój nie ma takich zdolności woli mi kasę dać ale umie powiedzieć że w czymś dobrze wyglądam albo źle:)

reklama
Kasiek mój też na szczęście potrafi też skrytykować kiedy kiepsko w czymś wyglądam. Cenię sobie to bardzo w ludziach, zwłaszcza w J., bo nie ma to jak prawda a nie szczere podlizywanie się, a fe.
Blanka sama dla siebie miałabyś extra prezent jakby Mała chciała jutro wyjść, no ale z doświadczenia wiem, że im bardziej się chce, tym bardziej nie wychodzi:-p

Blaneczka- Oj tak aby było zdrowe. A tak naprawdę to narodziny maluszka będą dla nas prezentem i bez święta. Ten dzień sam w sobie będzie świętem.:tak:

Powiem Wam kobietki , że dziś zdecydowałam, że nie chcę rodzić sama .
Na początku szłam w zaparte że chce sama , ale jutro zapytam mamę czy mogłaby być ze mną . :)

Ja niestety chyba sama będę. Wiem ze u mnie to jest płatne ale nie wiem ile. Jak się uda to może mama mojego A się wciśnie bo kiedyś pracowała na położnictwie. Ale jakoś nie myślałam nad tym czy chce sama czy z kimś. Co będzie to będzie mały i tak musi wyjść:-D

reklama
MALWINA - ja jak popatrzyłam ceny to zwątpiłam :-p w Chorwacji sobie coś kupię albo zostanę w swoim bo mam w sumie z zeszłego roku ;-) ...świetny ten strój kokarda ! :-p

SALI - ja byłam chudzina 50kg przy 169 a i tak miałam cellulit na dupie :no: nie wiem skąd to cholerstwo się bierze u mnie na tyłku i na udach a nie mam tam tłuszczu :sorry: i to mam konkretne dziury ... ty na to diabelstwo masz jakiś sposób ? krem sprawdzony czy coś ?

KASIAF - ciężka sprawa ... ja myślę że powinnaś mu dać trochę czasu może po prostu przejdzie samo a jak nie to przecież duży chłopak już jest weź go na rozmowę i powiedz że Ci brakuje jego buziaczków itp i popieram UMI ja też kiedyś miałam z Niną taki okres że wolała z moją mamą siedzieć :sorry: i im bardziej jej pokazywałam że jestem za to zła i smutna tym gorzej było a jak zaczęłam ją po prostu tulić mówić że kocham i poświęcać czasu więcej na bycie po prostu razem sam na sam to wróciło wszystko do normy ;-)

EWI - super Justynka sobie poradziła ! a jaka z siebie później zadowolona :-D

ANULA - gratuluje postępów super czas teraz masz dużo radości z nowych rzeczy :-) dobrze że z paluszkiem nic się nie stało te dzieci to wszędzie się wcisną ja się zawsze boje że Nina rękę w tą dziurę w drzwiach włoży i ktoś jej przyciśnie boże :no: koszmary z tym mam normalnie :-D :-p ... co do pracy to świat stanął na głowie najbardziej pożądani są po zawodówce ;-) Super masz łobuza ;-)

MALEŃSTWO - strasznie długo pracujesz :szok: mi ostatnio ciągle się porody śnią i małe dzieci ale to pewnie przez to że ciągle o tym myślę :-p dzisiaj mi się śniło że rodziłam w domu a K odbierał poród :szok: :-p

ALEKSANDRA - słodziak :yes: :-)

VI - mówisz polecasz ? a kraj w sobie do mieszkania ciekawy ? bo ja muszę chyba stąd spierdzielać :-p wkurza mnie że tu się dorobić nie można mimo że się po 12h robi codziennie czasami :sorry:

RENATAT - u nas na przedstawieniu jak jedno zaczęło płakać to tak już poszło i z pięcioro dzieci płakało z nerwów :-p a jeden to taką podkówkę słodką robił :-D zresztą Niny ziomal :-D ale skubany przez łzy ale powiedział swoją kwestię największe brawa dostał :-)

KASIEK - Ja to wyczulona strasznie jestem na takie rzeczy strasznie to przeżywam :-( niesprawiedliwe to jest koszmarnie ... ja się przejmowałam wadą wzroku Niny ale to jest pikuś ...
Gratulację dla twego męża :-)

WAMPI - my się na dzień dziecka wybieramy do zoo :-) ... Najlepszego dla maluszka twojego ! :-) k=

VEGAS - ja wywołałam nasze zdjęcie ze ślubu i w ramkę wsadziłam ;-) może jeszcze jakiś lakier dorzucę ;-)

PAPITKA, BLANKA - no to teraz która pierwsza :-D ja jak byłam w ciąży to jeszcze 2 dziewczyny miały podobny termin i się ścigałyśmy :-p druga byłam ;-)

BLANKA - pewnie że lepiej z kimś ! ja nie wyobrażam sobie sama być ;-) myślę że ta prośba żeby była z Tobą sprawi Twojej mamie więcej radości niż jakikolwiek inny prezent materialny ;-)

NOOOO nadrobiłam ;-)
Jutro imprezka z okazji urodzin siostrzeńca i przy okazji dnia matki to pewnie już do was nie zajrzę ;-)
Więc już dzisiaj piszę na wszelki wypadek ...
NAJLEPSZEGO MAMUSIE!!!

Do góry