reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Poród w 3 byłby ciekawy ;) Haha.

Moja mama mnie ogólnie nie mogła urodzić , była sporo po terminie , a jak doszło co do czego to masakra .
Koniec końców poród był wywoływany , po tym jak moja babcia zrobiła awanturę , że jej też przytrzymali poród w tym szpitalu " bo jeszcze nic przecież się nie dzieje " i dziecko urodziło się niepełnosprawne ( niedotlenienie , chłopak nadal żyje , mimo że dawano mu max 15 lat życia to ma 30. Ale nie mówi ,nie chodzi . Ciągle leży . Nie wiadomo czy słyszy i rozumie co do niego mówimy) . No i się wszyscy wystraszyli i moja mama miała wywołany poród. (nie wiem czy to dobrze opowiedziałam tak do końca , bo to tylko historie które usłyszałam od rodziny ,ale sens zachowany ) .

Gosia - ale moje jako Blanka ,czy mojej małej - Lilka ?
Boję się że też nie będę mogła urodzić .

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

A ja się nie odzywałam bo najpierw postanowiłam zrobic porządki, potem mieliśmy gości (wujek z dziewczyną i dziecmi, potem pojechałam z młodym na plac zabaw, później pomagałam M naprawic rolete młodego (linka nam się zerwała) ale i tak nie skończyliśmy bo nitownica potrzebna:wściekła/y:.

Jeśli chodzi o imprezke w przedszkolu, młody nawet powystępował, tzn póki nie widział że kameruje to śpiewał, ale jak się zorientował to już było pozamiatane... Ogólnie to zrobiłam z 4 fotki i mi aparat padł, ale nagrałam go troche na komórke więc jak znajde czas to wam go pokarze... No i młody niby mówił że żadnej nowej piosenki nie umie a po występie chodził i mi śpiewał, hehe, zdradzic się nie chciał:-D. No i portki rozdarł dzisiaj na tyłku:dry:.
Teraz już śpi, mał dzień atrakcji, powiedziałam mu że teraz musi byc grzeczny bo za kilka dni dzień dziecka to powiedział "haha to teraz my będziemy siedziec na ławeczkach, a wy nam będziecie piosenki śpiewac":-D.

SNOOPY jutro urodzisz...zobaczysz...

GOSIA tak, ja wysłałam:tak:.

GOSIA, DOROTAR, a o co chodzi że tak spytam?

RENATA a starszy miał już ospe?

WAMPI czy twój synus ma dzis urodzinki? jeśli tak to STO LAT

Kasia- widzę ze pracowity dzień.
Blaneczka- moja mama bardzo szybko urodziła jazda samochodem do szpitala u nas trwa max 10 minut a ona ledwo na porodówke trafiła i za pierwszym i za drugim razem tak miała. U niej tez jak nic nie zapowiadało porodu tak pewnego dnia wody odeszły i wszystko szybko się potoczyło wiec mam nadzieje że pójdę w ślady mamusi :-D.

Renata oj nie wiemy co mamy...

Snoopy może mały seksik??

Wampi wszystkiego najlepszego dla Cypka!!!

C ZDAŁ!!! My już u rodziców DOmka szaleje!!!

Hej Laski. Mój J. ma wciąż focha. Aż się zdziwiłam jak mi 3 lakiery dał w prezencie a ze mną nie gada, bezsens:-p Ale chyba do końca życia będzie mnie rozpieszczał. Ten typ tak ma. Ale ja wolę gadać z nim normalnie, a nie:dry: Pod jednym dachem żyjemy i cicho jak w grobie momentami.
Jutro do jego babki na 80tkę, ugh, nie chce mi się. Ma być 50 osób dorosłych i mnóstwo dzieci. Duża rodzinka.
Mojej mamie kupiłam dziś na DM Rafaello, krem do pazurków i dłoni bo wiedziałam, że potrzebuje, i cukierki marcepanowe bo mama uwielbia. Mam nadzieję, że prezent się jej spodoba:tak::-) A Wy coś kupujecie?

KasiaF to super, że ogólnie Kacper ładnie wsjo śpiewał, mówił:tak: Moja córa też często się peszy na widok kamerki.
Snoopy a idź Ty już na porodówkę!:-p:-p Ale byś miała extra urodzić w DM:tak:
Anula ooo wreszcie jesteś:-) Śliczny Twój Maluszek. Choć już wcale nie taki mały:-p Fajnie, że taki ruchliwy, masz co robić:-D Powodzenia w szukaniu roboty.
Ola przecudniasty jest Twój Maluszek, ma delikatną urodę, niczym dziewuszka:-)
Liza to mam nadzieję, że komunia będzie udana.
Dorotar hehe, się zawstydziła Amelka:-) I co, sandałki różowe?:-):-)
Kasiek ogromne gratki dla C!!:) Super, że z Domcią wszystko OKej:)

Wampi dla Cyprka dużo zdrówka, radości i sukcesów!!

Vegas dzięki:) Też się cieszę a J przejdzie ale kochany jest mój to w życiu nie kupił by mi lakieru:p:p A nie wiem co mamie kupię może różyczkę??

Kasiek a J. to wie co ja uwielbiam to mi czasem kupuje te moje ulubione cuda - stringi, lakiery, kiedyś częściej kolczyki - ale po ciąży mam uczulenie na nikiel i jest dupa blada, rzadko noszę. Właśnie np męczę się z krostkami pod guzikiem ze spodni, tam też mnie uczula, bu. Ale z kolczykami najgorzej. Jak ponoszę dzień to na drugi już mi ropieją dziurki w uszach i swędzą.

reklama
Gosia - a dziękuję bardzo :)

Vegas -
ja mojej mamie chciałabym "dać " w prezencie wnuczkę, ale chyba nie wyjdzie, haha , więc w razie czego kupiłam mamie krem do twarzy, bo widziałam że jej się kończy i jutro skoczę po różę ;)

Wampi - wszystkiego najlepszego, dla Twojego synka ;) Uściskaj go :*

Do góry