pinky sky
Fanka BB :)
Veas na pewno szybko się pogodzicie
Renata jak tam brzuch
Asiaczek ale masz słodkiego chłopa
Współczuję teściowej moja też dobra;/
MAlwian fajny strój
KasiaF może to taki chwilowy kaprys przejdzie mu
Ola trzymam kciuki za pracę&&& Ale masz przystojniaka
Anetka nooo u mnie też wiatr gdyby nie on to całkiem ciepło bo u mnie 23 stopnie
Ewi no ślicznie mówiła ja bym się popłakała
Anula witaj ale masz już chłopaka
Zaraz urodziny będziesz wyprawiać
A z pracą na razie cicho sza...;/
Blaneczka śliczny strój
Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam ale jestem w trakcie pakowania
U lekarza bardzo dobrze Dominika ma kolanka w normie dobrze trafiliśmy bo weszłyśmy jako 3 a już była 9.45 a potem dzieci się naszło. Dominika bardzo grzeczna miał nas pan doktor przyjmować ale w zastępstwie była bardzo fajna młoda lekarka zaczęła żartować że musi z komputerem walczyć
Zbadała małą powykręcała nóżki we wszystkie strony kazała stać na paluszkach i chodzić. Obejrzała zdjęcie RTG wszystko w normie Dominika nie ma nawet 1 cm odległości między nóżkami mówiła że jej dziecko ma więcej i nic z tym nie robi i że w tym wieku to fizjologia. Mała powiedziała ładnie jak ma na imię i ile ma lat
Potem przyszedł Pan doktor ten co miał nas przyjmować i pyta się co taka piękna księżniczka u niego robi a ona mówi że ma podejrzenie koślawości kolan wziął zdjęcie i mówi "Z czym?!" Takie nogi"!! Heheh uśmiałam się.
Teraz czekam na C właśnie zaczyna egzamin!!! I jedziemy do rodziców
I jeszcze taka refleksja dziewczyny wiecie mamy za co Bogu dziękować że may takie zdrowe dzieci co ja się dzisiaj napatrzyłam na dziecięcą krzywdę to aż miałam łzy w oczach i siedziałam w kącie ze spuszczoną głową bo serce mi pękało dużo było dzieci upośledzonych i w ogóle z przypadkami a najbardziej chyba złapało mnie za serce jak przyszła młoda dziewczynką na rękach no dziewczyna w naszym wieku dziewczynka śliczna myślałam że śpi a ona z jakimś upośledzeniem bo jak otworzyła oczka to miała je powywracane to jak mi się smutno z jej powodu zrobiło że szok. MAMY ZA CO DZIĘKOWAĆ!!!
Renata jak tam brzuch
Asiaczek ale masz słodkiego chłopa
MAlwian fajny strój
KasiaF może to taki chwilowy kaprys przejdzie mu
Ola trzymam kciuki za pracę&&& Ale masz przystojniaka
Anetka nooo u mnie też wiatr gdyby nie on to całkiem ciepło bo u mnie 23 stopnie
Ewi no ślicznie mówiła ja bym się popłakała
Anula witaj ale masz już chłopaka
Blaneczka śliczny strój
Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam ale jestem w trakcie pakowania
U lekarza bardzo dobrze Dominika ma kolanka w normie dobrze trafiliśmy bo weszłyśmy jako 3 a już była 9.45 a potem dzieci się naszło. Dominika bardzo grzeczna miał nas pan doktor przyjmować ale w zastępstwie była bardzo fajna młoda lekarka zaczęła żartować że musi z komputerem walczyć
Teraz czekam na C właśnie zaczyna egzamin!!! I jedziemy do rodziców
I jeszcze taka refleksja dziewczyny wiecie mamy za co Bogu dziękować że may takie zdrowe dzieci co ja się dzisiaj napatrzyłam na dziecięcą krzywdę to aż miałam łzy w oczach i siedziałam w kącie ze spuszczoną głową bo serce mi pękało dużo było dzieci upośledzonych i w ogóle z przypadkami a najbardziej chyba złapało mnie za serce jak przyszła młoda dziewczynką na rękach no dziewczyna w naszym wieku dziewczynka śliczna myślałam że śpi a ona z jakimś upośledzeniem bo jak otworzyła oczka to miała je powywracane to jak mi się smutno z jej powodu zrobiło że szok. MAMY ZA CO DZIĘKOWAĆ!!!
Ostatnia edycja: