reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aaa znów 10 stron.. a za oknem tak ładnie!!
to na szybko czytam :-p

haha femme nieee. no jak na irlandię zarabia przeciętnie ;-) ale u nas sa przedszkola tanie.. tym bardziej ze ja jestem niepracująca to mam pół ceny :-p ale bardzo mało sie płaci :-) za miesiąc wychodzi nam dniówka D , a jakbym pracowała to bysmy płacili pół tygodniówki ;-)

a co do picia wczoraj wypiłam jedno piwko :-) dzisiaj też moge jak ktoś chętny ;-)

gosia świetna młoda hahah się uśmiałam :-)

kasiek o taK Vi jest straszna rozrabiara, choć dzisiaj zauwazyłam ze jest spokojniejsza niż zawsze:-)
moze od tego słońca:-p bo nawet jak przed sklep powystawiane są dla dzieci zabawki plazowe i wogóle.. to stała oglądała ale jak ją zawołałam to poszła dalej a kiedytś to by wlazła do sklepu i sie nimi bawiła :-p (w przenośni bo zawsze jak chciała to ją zabierałam ze sklepu zbey dziecko nie robiło co mu sie podoba ;-) )
no i &&&& za lekarza
liza śliczne urwisy :*

dorotar w takim razie powodzenia :-)
anetka nie lubisz malibu:szok: uwielbiam :-) za to nie lubię martini :-p

renata mi tez na fb to Ty wysyłałas zaproszenie?
vegas ja bym się bała wypuscić dziecko z ospą na dwór żeby mi czegoś jeszcze nie załapałało.. mimo ze nie ma gorączki ale jest osłabione i od razu jakiś wirys może sie przypałętać .. a co 1 choroba to nie 2 i mniej cierpienia dla dziecka :-) a jakby mi ją przewiało .. i jakieś zapalenie ucha czy czego przy tym dostała to bym sobie nie wybaczyła

resztę późniiej nadrobię bo d mnie już na dwór woła

Ło matko jak ja was nadrobię??
Postaram się i potem napiszę.
U mnie wszystko na miejscu tak jak było. A już myślałam ze coś się zacznie wreszcie.
A wody w domu jak nie było tak ni ma.:wściekła/y:

ANETKA wczoraj nie miała aż tak dużo pracy bo jak pisałam byłam na starym zakładzie a tam są dwie pracownice i nie za bardzo by nowemu dawać pracę.

Ojej dziś dzień latania, rano wyszykowałam dzieci, Amelkę miałam do przedszkola dać i z małym i mamą na zakupy ale mama stwierdziła, że może Amelce kupi spodnie na dzień dziecka bo zabawek ma kupę i wzieła spodnie z domu na miarę to podsunełam mamie pomysł by lepiej kupiła Meli sandałki no a do kupienia butów już noga potrzebna, więc z dójką dzieci na zakupy-O MATKO SZOK. Pół dnia w mieście spędziłyśmy, malutki grzeczny jak zwykle. Karmiłam go w CCC jak buty dziewczyny oglądały. Do 13 nam się zeszło, potem szybko do domu po 13 zjadłam śniadanie, a w drodze powrotnej Mela zasneła, to spała w aucie, my szybko wyjełyśmy zakupy, karmienie małego piersią, te śniadanie i znowu wypad z domu do przedszkola na Dzień Mamy i Taty. Oczywiście jak moja córa poszła ze mną i ja tam byłam to nie odstąpiła mnie na krok do dzieci nie poszła, olała swoją wersję w przedstawieniu ale i tak jestem dumna bo zrobiła piękne prezenty dla rodziców:-).
Ledwo żyję, jutro do pracy.
A wziełam aparat do przedszkola i co zrobiłam 3 zdjęcia i mi padł buuuu, ale znajoma miała i zrobiła kilka fotek i ma mi na fb przesłać.

KASIEK też mam taką nadzieję:-)

KASIAF dzieci chyba maja taki okres, moja na początku w przedszkolu przy rozstaniu ze mną się przytulała, całowała a od jakiś 2 miesięcy też albo buzi wcale nie da, jak się upomnę to tylko delikatnie w policzek a jak jej skradnę ja całusa to zaraz się wyciera.

EWI no nie jest źle, nie mogę się doczekać kiedy mi kończy szykować miejsce w tym nowym salonie i będę mogła się wykazać.

ANULA1989 u mnie prawie w każdym salonie pensja jest na procent, jak nie ma klientów to nie ma kasy:no:. A wogule nie oszukujmy się ale dobre czasy na fryzjerstwo już się skończyły i nie wrócą.
Słodkiego masz malucha.

OLA Twój Bąbel też cudny.

dorota to chyba z każdym dzieckiem idąc na zakupy trzeba mieć cierpliwość nie lada. wiem jak z młodszymi braćmi szłam

Wiitam .
No ładnie piszecie dziewczyny ; ))) \
LIZA : śliczne dzieciaki ; )))

Niestety nie nadrobiłam ; // ale postaram się :-)

dorotar nie musisz nikt ci nie karze!To tylko twoja melcia jest taka uzdolniona nie? w sumie mieszkasz niedaleko mozemy sie kiedys styknac

Ktos mnie zaprosil na fb....:sorry2:KasiaF...???;-)

odpisze wieczorem bo mi sie cisnienie podnioslo a ja z tych nerwowych nie chce wszczynac wojny:dry::tak:

reklama
Helloł. niedawno od tesciow wocilismy.

KASIAF Oskar juz prawie ospy niema. zadnego swierzego wykwitu. same struppki. najpozniej we wtorek do p-la idzie. No o ile nic nowego sie nie przypałeta.

SALI.. no co ty brzuchem sie przejmujesz?? ja latem nad jeziorkiem z kilkoma rozstepami na biodrach i ciut rozciągnietą skorą na brzuchu w dwuczesciowym sie opalam. NA początku czulam sie niepewnie..ale jak sie ludzie zeszli i zobaczylam jakie kobiety przychodzą i w jakich strojach to mi kompleksy odeszły..

ANULA. Oskar w domu od poniedzialku. OSpe wypatrzylam w piątek, lub sobote. A ze wczesniej mial krosteczki.. no coz.. przyslepa jestem, a ze wyglądaly tak jak jego uczulenie na moskity to i sie pomylilam.A dziś bylismy na samym wystepie dzieciaczków z okazji dnia Rodzica.

No i OSkar tak ladnie wiwerszyk umial a nie powiedzial. Foch i juz. nawet z dziecmi nie ustał, bo stwierdził ze go nogi bolą i siedział na moich kolanach.kilkoro dzieci tez sie zbuntowało i nie powiedzialo swoich wierszyków, bo im " sie nie chcialo" jak to powiedziala jedna dziewczynka.

ASAICZEK dlaczego chcesz usunąć konto??

ALEKSANDRA< ANILA piekni ci wasi mali panowie :)

Vi , tak wyslalam. chyba.. Jesli doszlo to wyslalam. Net mi wczoraj szwankował, i coś nie mogalm go ogarnąć.

Do góry