reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asiaczek czemu usuwasz?

anula w Polsce pracodawcy często się boją że pracownik po studiach ich wygryzie ze stołka dlatego nie przyjmuje. boi się o swój tyłek.
a i też czy osoba po zawodówce czy po studiach ma takie same problemy w zwiazku z z znalezieniem pracy. bo albo za wysokie albo za niskie kwalifikacje. i weź tu się zdecyduj na naukę wyższą jak nie wiadomo czy praca będzie.
spróbuj złożyć kilka CV bez studiów i zobacz efekty. może to być dobry pomysł tylko musisz się liczyć z tym ze ktoś odmówi Ci bo się okaże że chce po studiach kogoś a ty tego nie wpisałaś.

reklama
asaiczek a czemu usuwasz? bo zwróciłam ci uwagę? :confused:. dla mnie to dziwne.
liza mniam, ja ostatnio mam smaka na kluski na mleku. moi to by nawet nie tknęli tych domowych w zupie chyba że by wyglądały jak spaghetti lub świderki.:-D.
anula a jak on tam włożył ten palec w ogóle? zwykle jak coś da rade włożyć to i wyjąć się da.:tak:. no rozszalał ci się.
no niedługo, może w następnym tygodniu będzie usg to dowiem się co tam siedzi

Ostatnia edycja:
Ewi a przeczucia masz?ja czulam ze dziewczynka ale w 16 tyg dowiedzialam sie ze chlopiec;-)Nie mam pojecia jak wsadzil, moze gdy raczkowal bo szybko zasuwa a Ł zostawil otwarte drzwi i moze z zamachem paluszek wszedl pod drzwi:confused:oj rozszalal na lawie nic nie moze byc. Staram sie zeby w dzien nie ssal smoczka wiec polozylam na lozku tak podchodzil i dosiegnac nie mogl ale spala mu poduszka wiec stanal na nia i myslal ze wejdzie. A ostanio zapomialam zabrac tel z lawy oczywiszcie podszedl wstal i wzial sobie mowie z kuchni zostaw, a on co? rzucil o podloge z calej sily:wściekła/y:
A to moj lobuz;-)
Zdjęcie0710.jpg

mi ginekolog powiedziała ostatnio ze chyba chłopiec i takie mam przeczucie. mój B myśli że jednak dziewczynka. ale chciałby chłopca.

6 czerwca się okaże...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale się obzarłam :szok:

Anula witaj , sliczny ten twój łobuz

Ewi ślicznie Justynka mówiła wierszyk i jak się cieszyła jak skączyła

Asaiczek ja tez nie rozumiem dlaczego usuwasz konto???

Liza mam nadzieje ze jakoś wybrniecie z problemów

Hejka

Już po imprezie...

Powiem wam że on strasznie chciał iśc do przedszkola jeszcze pół roku przed rozpoczęciem... Gładko poszło mu przystosowanie, potem miał chwilowy bunt...
Jego koledzy normalnie mamą dają buziaki na dowidzenia, przytulają się...
W domu, hmmm, kiedyś był bardziej wylewny, częściej powiedział że kocha, przytulił, teraz nawet jak się w nocy przebudzi, to przyjdzie, zaciągnie mnie do siebie, pozwoli położyc się obok, ale broń boże przytulic...

UMI ja jak mam wolne to popołudnie spędzamy razem zawsze, często tylko we dwójke, dni kiedy pracuje to niestety ale czas jest tylko na zaprowadzenie do przedszkola i przygotowanie do niego, a wieczorem jak wracam to już śpi, ale jak się obudzi to zawsze chwile pogadamy u niego w pokoju i zasypia dalej...

Dzisiaj na dniu mamy przyniusł karteczke dał buziaka też dał, ale potem zapomnij żeby koło mnie posiedział, oki jest ruchliwy, ale jakiś czas temu powiedział mi że mogę mu dawac tylko 3 buziaki dziennie, a tata jeden... Bo jak stwierdził, chłopaków się nie całuje, i jak on ma ochote mi dac buziaka to daje- w ręke albo w czoło... Ale to jest rzadkośc...

ASAICZEK nie ma co się denerwowac, ja też zagadnęłam Cię 2 razy, ale nie odpisałas, my chcemy cię poznac więc zadajemy pytania a ty odpisujesz tak jak byś czytała ostatniego posta :sorry2: Ale na spokojnie i się wkręcisz w nasze towarzystwo;-).

OKI uciekam zaraz trzeba obiad robic, a chciałam się troche na słońce wystawic, ale czy jest sens, jest tylko 20st... hmmm

Da sie rade, mąż przyjechal i na komunie sie pojedzie, rodzice tez ze mna gadali, siostra a chrzestna jednej z bliźniaczke nie chce przyjsc, ale ją to chyba słonce przygrzalo za mocno :dry: niewiem brak mi słów do jej zachowania... ;P
EWI no moje zjadly ze smakiem kluski, jeszcze pomagaly w robieniu:D pyszne wyszly :tak: :-)
asiaiczek czemu usuwasz? :eek:
malenstwo20 proste są do zrobienia wiec musisz spróbowac ;))) ja mam jeszcze rosołek ze swojej kury to pychottttka ;-)

Miki spi ale zaraz powinien wstac;P ehhh
Hania wróciła ze szkoly i kazała mi sie odwracac bo musi schowac cos co jutro mi dopiero da :-D wiec tak zrobilam i ona poleciała na góre :DDD ciekawe, jeszcze ponoc ma wierszyk mi mówic ;-) skubanica moja :tak:

Blaneczka sliczny kostiumik
malenstwo moj chcial dziewuszke a jest chlopaszek cudny :)
asiaczek nie obrazaj sie , czytaj nas i będzie ok :) musisz sie wdrozyc trochę .

Cos jeszce mialam pisac ale zapomniałam (skleroza nie boli)

My p ospacerku bylam u takiej pani (daleka cicoia podobno ) i wzielam Kapeigo i nawet nie plakal a ona ma najprawdopodobniej z nim zostawac .Teraz kwestia dostania sie do roboty i mieszkanko i bede szcesliwa!!bn n n bn.jpg i mój urwis

reklama
liza
musisz się przepisem podzielić i wstawić w wątku na BB
https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2012-f448/przepisy-na-rozne-pysznosci-57389/

a ja do 21 dziś w pracy od 9. dobrze że mam wiatrak. bo kawiarenka jest w CH pod świetlikami i czuć jakby sie było w szklarni jak nie ma wiatraka.
oczywiście wata w uchu żeby nie przewiać.

Blaneczka ten mi się podoba. ;D

aleksandra mój mowi że dziewczynka bedzie bo mówi że duzo słodkiego jem a ja mam zachcianki małe i raczej mieszanie. dla mnie najważniejsze by maleństwo się urodziło zdrowe.

wierzycie w sennik - tłumaczenie snów.
mi się czesto śni dziecko lub poród, narodziny (że ja rodzę). a ostatnio że byłam na czyimś ślubie i zaczęłam rodzić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry