Witam;-)
Nie bylo mnie jakis czas ale wiadomo cieplo i wolalam spedzac czas na dworze a jak juz wracalam nie chcialo sie pisac
ale jestem na bierzaco. U nas wszytsko ok, maly chodzi przy meblach, sam wstaje bez trzymania, nawet uda mi sie zrobic kilka krokow
mowi mama, tata, baba, koko i gunga gunga
spi kiepsko w dzien 2 x po pol godz max po 40 min. Na noc zasypia o 20 czasami 21 a wstaje o 5 od przynajmniej 2 mies wiec ledwo zyje
do tego wszedzie go pelno, wczoraj bawil sie w pokoju a ja bylam w kuchni( z pokoju wchodzi sie do kuchni)wiec mialam go na oku i nagle slysze, ze placze wioalm go a on nie przychodzi, wiec poszlam a on siezi na podlodze, palec wlzyl pod drzwi z lazienki i wyjac nie mogl. Ja prubuje nadal nic, za 3 razem sie udalo gdy lekko podnioslam drzwi. Balam sie ze paluszek zlamany ale cale szczescie tylko zdarty i czerwony
Szukam pracy ale w wiekszosci mniejsc na starcie mnie skreslaja, kilka osob twierdzi ze woli kogos ze srednim wyksztalceniem
juz nawet mysle czy nie przestac wpisywac w cv studiow
Witam
nowe mamy;-)
Kasiek wiedze ze z Domki niezly lobuz;-)gdy bylam mala tez podobno wszedzie mnie bylo pelno i psocilam razem z bratem. A jak z praca? z tego co pamietam nosilas cv do UP
Kasia F moze maly patrzy co robia koledzy i jesli oni nie caluja mam, on tez nie chce albo tak podoba mu sie w przedszkolu ze zapomina?
Wampi, spora wade ma Gabi, ja mam po -0.5 i z daleka nic nie widze
a wlasciwie widze ale rozmazane. Wazne ze juz okulary sa;-)
Reanta Oskar poszedl do przedszkola z ospa?
Milena chyba T pytalas o imie Karolina mi sie nie podoba ale to nie innym powinno sie podbac tylko wam;-)
Blaneczka nie przejmuj sie kuzynka takich jest pelno. Skup sie na malenstwie. Co do imienia jesli chcesz Maja nazwij tak w koncu bedziesz pierwsza;-)co do znieczulenia ja nie mialam, u nas w szpitalu brak. Jak dla mnie porod 100 razy gorszy od dentysty, pocieszeniem jest to ze gdy ma sie malenstwo zapomina sie o bolu
Dorota moja siostra wklasnie konczy szkole fryzjerska, z ciekawosci przeladalam oferty dla frzyjerek i w wiekszosci salonow daja 1500 zl
Kama jak sobie radzisz bez meza?jak prawko?
ViKamcia jak noga meza?
Ewi kurcze jak ten czas leci jeszcze troche i bedziesz miala polowkowe;-)
Asaiczek, wspolczuje tesciowej, moja jest super;-)Ewi ma racje odp tez innym;-)
Femme slicznie wygladalas;-)
Liza mam nadzieje ze maz zrozumie, niestety faceci potzrebuja czasu
widze ze u Was ciagle komunie;-)