reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ten tez super U338 BRĄZOWY JEDNOCZĘŚCIOWY STRÓJ KĄPIELOWY 40 (2368919379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ten boski

http://allegro.pl/stroj-kapielowy-sexi-monokini-czarny-l-i2371664996.html

http://allegro.pl/stroj-kapielowy-jednoczesciowy-super-modny-i2372874202.html mi za mały niestety(miseczka)

Ja mam taki z Nexta z allegro w okazyjnej cenie chcialabym nowy w tym stylu;) 284131_249423435081550_100000416862557_924714_1796646_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas mam nadzieję, że szybko mężowi przejdzie foch :-p

asaiczek współczuję teściowej :dry: co to za matka, zamiast się cieszyć, że dziecko sobie radzi i może sobie pozwolić na coś nowego to jeszcze zazdrości :sorry2:
No co Ty, tak Ci mówi? że jesteś za gruba? pff co ona ma do tego? nie jej się masz podobać, tylko jej synowi, a skoro jemu się podobasz to ona niech się odpieprzy i może popatrzy czy ona taka idealna na pewno.

Kasia a może Kacper po prostu już tak się przyzwyczaił do tego przedszkola, że chce szybko do dzieci i po prostu zapomina o tym buziaku? Bo skoro mu przypominasz i daje, to przecież się nie wstydzi, zresztą 4 latek przecież nie wstydziłby się buziaków ;-)

Tak wczoraj pisałam, żeby Zuzia mnie o 6 przypadkiem nie obudziła, to posłuchała... i obudziła o 6:10! :wściekła/y: jestem tak niewyspana, że ciągle przysypiam. Ale już wstałam, ogarnęłam się i już lepiej :tak:

Dzisiaj jedziemy do mojej mamy i wracamy jutro. Fajnie, znowu cały dzień na podwórku posiedzimy, mam nadzieję, że pogoda się nie zepsuje, chociaż teraz to trochę wiatr wieje.

sali ładny ale nie w moim stylu

Vegas facet długo nie potrafi się gniewać. złap też focha, aż bedzie miał dość. obiadku zapomnij zrobić dla niego powiedz że na miescie zjadłas lub cos. cos po prostu na złość mu zrób.

anetka ma być terach ochłodzenie ale nie duże. tempratura nadal powyżej 20 lub ok 20 ale z wiaterkiem.

witam.
Asaiczek nie zazdroszczę teściowej. ale mam do ciebie takie pytanko. czemu nigdy nie piszesz na temat tego co inni piszą tylko ciągle o sobie. ja wiem że chcesz się wyżalić, szukasz kontaktu ale gwarantuję ci że pisząc wiecznie tylko o sobie nie złapiesz go.
anetka zdjęć mam kilka ale telefonem robione i to z daleka więc nie pokażę. ale zaraz dam link do filmiku.
papitkaa może to wody się sączą. obserwuj się, ile wkładek zużywasz na dzień i jaki zapach. no a najważniejsze to zgłosić się do lekarza z tym.
blaneczka ciekawe co będzie jak dasz imię te co teraz wybrałaś, może jej tez się odmieni:-D:-p. dobrze jej powiedziałaś,
liza mikuś wygląda jak dziewczynka trochę na tym zjdęciu, ale słono go wzięło co?
pierwszy ząbek, co Hania za niego dostała o zębowej wróżki?:-D.
dorotar chyba podoba ci się w pracy :tak:.
renata jej ale wierszyk, dziadkowie to lubią wnuków uczyć akurat tego co nie powinni,:-D. a z tymi laurkami to świetny pomysł pani miała.
kasiek trzymam kciuki za wizytę.
kasiaf to normalne. a w domku jak jest, taki sam? może przypatrzył się jak inni chłopcy nie żegnają się z mamami tak jak on i stwierdził ze on też nie musi.
Sali fajny kostium.

edit no oczywiście już dwie strony kiedy ja posta pisaam.:-D.

o tu bardziej widoczny folmik z wczoraj
http://www.youtube.com/watch?v=0JNw0MNSlk4&feature=youtu.be

Ostatnia edycja:
HEJ
Olaboga ale nadrukowane;P
Starośc nie radość...:D mi sie wsio zamotało co kto pisał ;PPP trudno, sorrka;P:*

asaiczek wstaw suwaczek do sygnaturki i bedzie przy kazdym twoim poście... :)
EWI no słoneczko wzieło nas wszystkich ;-) a Hania narazie dostala od wrózki pieniążka :D a jak tylko upatrze coś bo drugi juz tez sie jej rusza to kupie jej okularki przeciwsłoneczne :) bo chce miec :D ;) da sie rade :-D

Dobra ide polozyc mlodego, bo potem musze zrobic kluski swojej roboty ;P :) do rosołku pychota :-)
Z mężem średnio, bedziemy dążyc do tego by bylo oki, komunia w niedziele ;P i mam nadzieje ze pójdziemy, bo wczesniej sam zadecydowal ze nie idziemy... wogole meksyk z tym teraz... :dry:
Milego dnia.

Liza na pewno będzie dobrze.
smaka na swojskie kluski narobiłaś. w niedziele będę się lenić. jutro na egzamin z fizykoterapii (magneto-, laseroterapia i ultradzwięki) oczywiście ja ze wzg na mój stan to pod wyłączonym będę zaliczać obsługę maszyn.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam;-)
Nie bylo mnie jakis czas ale wiadomo cieplo i wolalam spedzac czas na dworze a jak juz wracalam nie chcialo sie pisac:-pale jestem na bierzaco. U nas wszytsko ok, maly chodzi przy meblach, sam wstaje bez trzymania, nawet uda mi sie zrobic kilka krokow:tak:mowi mama, tata, baba, koko i gunga gunga:-Dspi kiepsko w dzien 2 x po pol godz max po 40 min. Na noc zasypia o 20 czasami 21 a wstaje o 5 od przynajmniej 2 mies wiec ledwo zyje:wściekła/y: do tego wszedzie go pelno, wczoraj bawil sie w pokoju a ja bylam w kuchni( z pokoju wchodzi sie do kuchni)wiec mialam go na oku i nagle slysze, ze placze wioalm go a on nie przychodzi, wiec poszlam a on siezi na podlodze, palec wlzyl pod drzwi z lazienki i wyjac nie mogl. Ja prubuje nadal nic, za 3 razem sie udalo gdy lekko podnioslam drzwi. Balam sie ze paluszek zlamany ale cale szczescie tylko zdarty i czerwony:tak:Szukam pracy ale w wiekszosci mniejsc na starcie mnie skreslaja, kilka osob twierdzi ze woli kogos ze srednim wyksztalceniem:wściekła/y:juz nawet mysle czy nie przestac wpisywac w cv studiow:sorry2:
Witam nowe mamy;-)
Kasiek wiedze ze z Domki niezly lobuz;-)gdy bylam mala tez podobno wszedzie mnie bylo pelno i psocilam razem z bratem. A jak z praca? z tego co pamietam nosilas cv do UP
Kasia F moze maly patrzy co robia koledzy i jesli oni nie caluja mam, on tez nie chce albo tak podoba mu sie w przedszkolu ze zapomina?
Wampi, spora wade ma Gabi, ja mam po -0.5 i z daleka nic nie widze:confused:a wlasciwie widze ale rozmazane. Wazne ze juz okulary sa;-)
Reanta Oskar poszedl do przedszkola z ospa?
Milena chyba T pytalas o imie Karolina mi sie nie podoba ale to nie innym powinno sie podbac tylko wam;-)
Blaneczka nie przejmuj sie kuzynka takich jest pelno. Skup sie na malenstwie. Co do imienia jesli chcesz Maja nazwij tak w koncu bedziesz pierwsza;-)co do znieczulenia ja nie mialam, u nas w szpitalu brak. Jak dla mnie porod 100 razy gorszy od dentysty, pocieszeniem jest to ze gdy ma sie malenstwo zapomina sie o bolu:biggrin2:
Dorota moja siostra wklasnie konczy szkole fryzjerska, z ciekawosci przeladalam oferty dla frzyjerek i w wiekszosci salonow daja 1500 zl
Kama jak sobie radzisz bez meza?jak prawko?
ViKamcia jak noga meza?
Ewi kurcze jak ten czas leci jeszcze troche i bedziesz miala polowkowe;-)
Asaiczek
, wspolczuje tesciowej, moja jest super;-)Ewi ma racje odp tez innym;-)
Femme slicznie wygladalas;-)
Liza mam nadzieje ze maz zrozumie, niestety faceci potzrebuja czasu:sorry2:widze ze u Was ciagle komunie;-)

Moje kochane usuwam konto z BB, jeżeli chcecie macie do mnie kontakt na FB :) lub gg 988716 pozdrawiam was :*

reklama
VEGAS to nie ja pisałam o laurce, to chyba Renata, ja dzisiaj ide na dzień mamy

RENATA z ospą do przedszkola?

ASAICZEK współczuje teściowej... Moja w sumie miła ale coś mi w niej nie gra, niby zawsze stoi po mojej stronie ale coś nie gra...

Słuchajcie laski mam problem... Mój młody ostatnio zrobił się dziwny.... Zawsze w przedszkolu to musiał się natulic, dac buziaka przez okno pomachac... Od maja coś mu się poprzestawiało, któregoś dnia po ubraniu kapci wstał i idzie na sale, ja do niego "a buziak" no i wrócił, potem normalnie pomachał, na następny dzień to samo, ale już się nie upomniałam, ale pomachac przez okno pomachał, w domu mu tylko powiedziałam że jak się wstydzi to nie musi, że możemy buziaka dac sobie w domu, ale stwierdził że on się nie wstydzi i będzie dawał... Kilka dni było oki, i znowu przestał, ale teraz nawet nie macha jak mu pani mówi czy chce, to odpowiada że on mamie nie będzie machał... Rozmawiałam o tym z koleżankami w pracy i też były w szoku, jedna mówiła że ją syn zadziwił jak w 1klasie zaczął tak robic, a Kacper to przecież już wogóle, niecałe 4 lata... M twierdzi że on na maminsynka rośnie, ale kurcze ja się boje że na jakiegoś oziębłego faceta wyrośnie, nie wiem czy pomijac ten temat, czy z nim porozmawiac, czy coś mu zrobiłam, nie mam pojęcia...

Przytulaj go w domu, mów że kochasz, dawaj buziaki, poświęć u troche czasu tak tylko dla niego. to taki okres pewnie. Mój młody miał podobnie przez 2 -3 tygodnie a potem wróciło do normy. Z tym że on zostawał z teściową, mówił że woli tam mieszkać i w ogóle choć w sumie powodu nie miał, ale nie krzyczałam po prostu byłam i nagle pewnego dnia gdy myslałam, że znowu pobiegnie do zabawek i zapomni sie pożegnać on zatrzymał się w połowie drogi, wrócił się i dał ogromnego buziaka i tak teraz jest co dziennie. Moze taki bunt po prostu.

anetka:-D następnym razem bedziesz musiała precyzyjniej wygłaszać swoje życzenia:-p:-D
sali podoba mi się ten czarny:tak:, ale przy moim braku figury green peas wrzuciłoby mnie do morza gdybym sie w takim pokazała:-D

Do góry