reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar mam nadzieje że Ci się w tej pracy ułoży:)

Renata doszło doszło:) Mam nadzieje że ból minął a Twoje chłopaki to nie źli agenci buhahaha

Wampi świetnie Gabi wygląda:)

KasiaF no właśnie jakby znowu się szarpnęło to by się nastawiło...

No ja ogarnęłam wszystko do tego lekarza mam nadzieje że dużo ludzi nie będzie w sumie tylko 2 godziny przyjmuje i 2 miesiące się czeka więc może nie dużo:) Czytałam w necie podobno świetny specjalista z niesamowitym podejściem do dzieci trzymajcie kciuki żeby nic Dominice nie wyszło bo niby byliśmy tu u takiego zwykłego ortopedy on coś widzi ale nie jest dziecięcym...
Już mi się nie chce... A mieliśmy od razu do rodziców jechać z LU ale C ma egzamin o 19.30 więc też kciuki trzymajcie i dopiero po tym wszystkim jedziemy do rodziców i wesele:)

reklama
Kasia panstwowe ok 160 z tego co sie orientuje...
Wstawila na FB zdjecia z mojej sesji ciazowo-Kajowej...nie wszystkie bo zginela mi płyta i czekam na nowa od mojej fotografki;))

Hej Lasencje. Uh, ale nadrabiania. Chyba się Wam nudzi:-D My z J. mamy chyba ciche dni. Wczoraj go wkurzyłam i mimo przeprosin on ofuczały. No ale w końcu mu minie:-p

Femme cud miód i malina jak Was widzę w tej sesji ślubnej:-)
Renata hehehe, ale masz fajne dzieci:-D
KasiaF z tej laurki grającej to się nieźle uśmiałam:-D
Ola ah te chłopyyy. Ja to cierpliwości nie mam do płci brzydkiej, masakra chodząca hyhy:-p
ViKamcia jak moja córa miała ospę to lekarka mówiła, że jeżeli nie ma gorączki to na polko może wychodzić, tyle, że nie w skupisko gdzie są dzieci:tak:
Papitka mi jak odeszły wody to się lało ze mnie cały czas. I to była po prostu woda, żadnej innej gęstej konsystencji nie było;-)

Dzień dobry wszystkim
yes2.gif
zapowiada się dziś ciekawy dzień... czekam teraz na decyzję czy to ja pojadę odebrać babcię,że szpitala bo chętnych brak ...
confused.gif
na obiad mój G zażyczył sobie naleśniki
shocked.gif
ten to ma zachcianki
eek.gif
ale cóż :p w końcu słodka dupa z niego, a nic nie widać
shocked.gif
aż mu zazdroszczę. No i w końcu pojedziemy po ten samochód bo ten już lata jak na szpilkach
shocked2.gif
no i jutro trzeba będzie go opić u kochanej "teściowej" , która coś się fochnęła o to,że G sobie kupił coś nowego ... I ja wiem chyba co ją gryzie
p.gif
straszne babsko, a już myślałam o tej jej cudownej przemianie
shocked.gif
no ale chyba zazdrość ją zżera, bo zawsze tak jest jak coś z G mamy nowego. Mieszkałam z nią kilka miesięcy i też uciekałam w popłochu bo się żyć nie dało
dry.gif
a na skwitowanie naszej wyprowadzki rzuciła tylko do G iż mu nie odda jego plazmy i uj...
shocked.gif
ale żeby opowiedzieć całą historię musiałabym chyba zapisać się na śmierć :p Buziaki
happy8se.gif

Asaiczek no wspolczuje pani "tesciowej ". Moja jest fajna. Lubie ją, ona mnie, nie wtrybia nam sie w zycie. Bo zwyczajnie czasu niema. Ma 9 dzieci, czesc znich ma swoje rodziny i gdyby ona tak miala intensywnie interesowac sie dziecmi to by jej czasu na oddychanie zabraklo.
A co najlepsze.. ona staje po mojej stronie gdy Ł opieprzam :D

L z Oskarem na ryby zwiał. Za niedlugo mają przyjsc bo trza dziecia wyszykowac i do p-la na przedstawienie.Garsonkie wyprasowalam :D paznokcie pomalowane :) i ja juz prawie gotowa :D

Witam

ale wczoraj zimno było do tego strasznie zimny wiatr wiał.

Dzisiaj juz lepiej

Renata ale super wierszyk cgłopaki znają he he

Asaiaczek wsółczuje teściowej, ja tez mam fajną

vegas pewnie szybko się pogodzicie z J , ja wczoraj myslałam ze rozwód wezme z moim:-D ale ok

Femme , Sali pokazcie jakie stroje się Wam podobają??? bo szukam ale nie mam inspiracji

Narazie tyle idę brokuła w panierce robić:-) mniam

Malwina ja musze miec jednoczesciowy z usztywnianymi miskami....póki nie schudne to brzucha nie odsłaniam,to najgrubsza czesc mojego ciała i przez to tylko tam mam celulit wiec nie ma mowy o odsłanianiu...Upatrzyłam sobie zajefajny strój u mnie na osiedlu ale kosztuje 150 zł wiec mi troche zal tym bardziej ze na razie nie palnujemy wakacji a na dzialce mam strój z zeszłego roku;)

Ten jest fajny ale nie ma usztywnianych miseczek;/ D263 Strój kąpielowy b.p.c. 40 (2357316349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak w koncu kupie to sie pochwale;)

Ostatnia edycja:
reklama
witam

Asiaczek też współczuje teściowej
moja zapowiada się być fajną. nieraz dba o mnie bardziej niż o B. rozpieszcza obiadami i owocami i słodyczami. wiem że ma ciężki charakter ale moim zdaniem jest fajna.

dziś fajna pogoda ani gorąco ani zimno. a ja 12h w pracy

no ładny ten strój ale osobiście wolę dwu częściowy

Do góry