Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
netgirl-ja tez kiedys robilam taki internetowy test na iq ...robilam go chyba dwie godziny bo zadan bylo naprawde sporo kolo200 .staralam sie na maxa-a oni na koniec zeby zobaczy wynik kazali wyslac dwa esemessy---------no to wyslalam z mamy telefonu.....a po chwili zobaczylam ze koszt jednego esemesa to 9 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!czyli razem 18! naszczescie esy wyslalam pod zly numer...matka chybaby mnie zabila...
tak sobie czytam o tym sprzataniu Waszym...ja tezowszemnie mam sily...a drugie to to ze ja nic nie potrafie.... kiedy dziecko sie urodzi to ide na tzw. swoje a ja gotowac sprzatac nie umiem...jakby kazal mi ktos podloge umyc to nie wiedzilabym jak sie do tego zabrac...kupilam ubranka dla kornelii juz ..musze je wyprac a kompeltne nie wiem jak bo pralka i pranie to tez kosmos...
tak sobie czytam o tym sprzataniu Waszym...ja tezowszemnie mam sily...a drugie to to ze ja nic nie potrafie.... kiedy dziecko sie urodzi to ide na tzw. swoje a ja gotowac sprzatac nie umiem...jakby kazal mi ktos podloge umyc to nie wiedzilabym jak sie do tego zabrac...kupilam ubranka dla kornelii juz ..musze je wyprac a kompeltne nie wiem jak bo pralka i pranie to tez kosmos...