ANETKA, VEGAS nie byłam w temacie nazywania części ciała, ale powiem że moja też normalnie mówi jak u ANETKI, tzn. wie, że dziewczynki mają cipki a tata i chłopcy mają jajko.
FEMME pięknie wyglądałaś.
Powodzenia w staraniu o dzidzię.
Pierwszy dzień zleciał. Ogólnie na razie przez kilka dni jestem w starym salonie z dwoma dziewczynami, okazało się że z jedną która tam pracuje do szkoły do zawodówki chodziłam, zmieniała się dziewczyna bardzo.
Nie mogę się doczekać iść do tego nowego ale to po weekendzie bo szefowa musi mi tam wszystko dokończyć bym mogła pracować tzn. kupić regał i przede wszystkim farby, kosmetyki itp. Kobitka nie spodziewała się, że tak szybko kogoś znajdzie i że tak szybko się zdecyduję na to.
W tym drugim salonie będę samo, tzn jako fryzjerka bo jest tam kosmetyczka też i mam nadzieję, że będzie dobrze bo nikt mi klientek nie będzie zabierała a i może kobitki za jednym zamachem będą chciałay robić fryzury i kosmetykę czy paznokcje.
Ogólnie w tym salonie gdzie będę sama będę tam tak jakby u siebie, będę musiała wszystko ogarniać, jak coś się będzie kończyć ja muszę o to dbać tzn. pisać co trzeba kupić i do szefowej.
Tanie macie te prywatne przedszkola.
Ale drukujecie
RENATA no ja też bym dziecka z ospą na dwór nie wypuściła.
GOSIA sorry ale nie uwierzę by 1,5 roczne dziecko takimi zdaniami walił.
LIZA słodkie dzieciaki.
ASAICZEK to kupiliście auto i nie macie go jeszcze????