reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MALEŃSTWO - faceci :-p mój też chciał żebym do blondu doszła ale jak się zrobiłam już rudawo blond wymiękłam dużo lepiej czuje się w ciemnych :-) ...a gdzie pracujesz?

w kawiarence internetowej. mi za pierwszym razem też rudawe wyszły 2 lu 3 podejścia robiłam i wyszedł jako taki blond. ale ciemne lepsze, lepiej się czuję i lepiej się układają. nie puszą się a ja mam bardzo gęste.

jeszcze zostaje na chwilę.
znalazłam pewien artykuł. i to że adwokat chce złożyć apelacje to dla mnie śmiechu warte.
oceńcie same
"Z zimną krwią zabił ciężarną"; będzie apelował - Wiadomości - WP.PL

reklama
Liza ojoj Hania straciła ząbka:) Super dzieciaczki:)

Femme to jutro zrobię sobie samostrzała jak się ogarnę i w świetle dziennym bo teraz to wyjdzie taki kolor że du... bada i całkiem co innego heheh będę walnięta i w poczekalni będę zdjęcia robia:)

Ola trzymam kciuki&&& a jak z mężem??

Domka do prababci pojechała chwila spokoju:)

ANETKA, VEGAS nie byłam w temacie nazywania części ciała, ale powiem że moja też normalnie mówi jak u ANETKI, tzn. wie, że dziewczynki mają cipki a tata i chłopcy mają jajko.

FEMME pięknie wyglądałaś.
Powodzenia w staraniu o dzidzię.

Pierwszy dzień zleciał. Ogólnie na razie przez kilka dni jestem w starym salonie z dwoma dziewczynami, okazało się że z jedną która tam pracuje do szkoły do zawodówki chodziłam, zmieniała się dziewczyna bardzo.
Nie mogę się doczekać iść do tego nowego ale to po weekendzie bo szefowa musi mi tam wszystko dokończyć bym mogła pracować tzn. kupić regał i przede wszystkim farby, kosmetyki itp. Kobitka nie spodziewała się, że tak szybko kogoś znajdzie i że tak szybko się zdecyduję na to.
W tym drugim salonie będę samo, tzn jako fryzjerka bo jest tam kosmetyczka też i mam nadzieję, że będzie dobrze bo nikt mi klientek nie będzie zabierała a i może kobitki za jednym zamachem będą chciałay robić fryzury i kosmetykę czy paznokcje.
Ogólnie w tym salonie gdzie będę sama będę tam tak jakby u siebie, będę musiała wszystko ogarniać, jak coś się będzie kończyć ja muszę o to dbać tzn. pisać co trzeba kupić i do szefowej.

Tanie macie te prywatne przedszkola.

Ale drukujecie:szok:

RENATA no ja też bym dziecka z ospą na dwór nie wypuściła.

GOSIA sorry ale nie uwierzę by 1,5 roczne dziecko takimi zdaniami walił.

LIZA słodkie dzieciaki.

ASAICZEK to kupiliście auto i nie macie go jeszcze????

Nie nadążam z odświeżaniem strony, bo co chwilę nowy post :-D

femme no mnie to 4 lata temu jeszcze tu nie było. We wrześniu się tu wbiłam, ale nie pisałam aż tak często :-p
Jeszcze do wyboru mam ewentualnie piwo, bo P. chce się podzielić, ale kurcze też nie lubię :baffled: drinka takiego gotowego bym sobie wypiła. Sobieski Mojito, to jest to :-) mniam!

dorotar a dzisiaj jak? dużo miałaś klientek?

MALENSTWO - ooo to lepsza praca od mojej nawet :-D

a gdzie ty robisz??
ja czasem po 12 godzin a czasem po 6. i kawiarenka w CH więc dużo ludzi bywa w niej. i wszystko od komputerów poprzez druk ksero skan przepisywanie dokumentów i faks. a tez pomoc w obsłudze komputera i inne drobne usługi komputerowe. trochę tego jest, nie idzie się nudzić. aż żal mi kończyć tu pracę, ale zająć się muszę sobą, wypocząć w wakacje, a potem zająć się dzieckiem. ale szef chcę bym wróciła potem. więc jak dobrze pójdzie mam pracę załatwioną jak będę chciała wrócić (a na pewno będę chciała)

<alenstwo przeczytalam artykuł.. zesz palant.. ja bym takiego sama podzgala, gdyby mi zagwarantowano ze do wiezienia nie pojde.

MALENSTWO - ja pracuje w wypożyczalni DVD :-) więc też spoko mam telewizor i sobie filmy oglądam ;-) tyle że nudno trochę :-p

ANETKA - jak można nie lubić malibu :-p pychota :-p

RENATA - to od Ciebie zaproszenie ?

ALEKSANDRA - tak też nie dobrze będziecie się oddalać od siebie lepsza szybka awantura wyrzyganie wszystkiego i foch na 2 dni niż takie duszenie w sobie i oddalanie się od siebie :sorry:

reklama
<alenstwo przeczytalam artykuł.. zesz palant.. ja bym takiego sama podzgala, gdyby mi zagwarantowano ze do wiezienia nie pojde.

ja też. i dodatkowo najpierw wykastrować.
albo zabawić się nim jak w filmie "dziewczyna z tatuażem"
jedną dziewczynę w tym filmie związał i zgwałcił (od tyłu) a po jakimś czasie ona go dorwała też związała i sztucznego jemu w d... włożyła i tez się znęcała.

femme fatal martini jest lepsze. kiedyś spróbowałam. ;D chociaż martini nie piłam nigdy.

Do góry