reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Siostra oglądala ten film kiedyś i opowiadala. Taka kara powinna byc w sądzie :) zemsta poszkodowanego :D

Brzuch mi tak nawala ze ledwie siedze. jajo niose i co dwa tygodnie mam taki bol. bo potem przed @..;/

Jutro dzien rodzica w p-lu u Oskara. wierszyk juz umie.. i jesli jasnie kawaler nie zmieni zdania to pojdziemy z nim na sam wystep. zeby potem nie rozpaczał ze U filipa bylismy a u niego nie.

Femme tak ode mnie. :)
Kasiek i dociebie wyslalam :D i do anetki. chyba wyslalam. Matko juz nie pamietam.... jesli ktoras dostala zapr. od Trusiów to znaczy ze to ja :D

Ostatnia edycja:
reklama
Femme zdrówko..ja mam piwo jakby inaczej hihi

Ja po shoppingu kupiłam sobie w New Yorkerze dwie bluzki za 9 zł z 55 przecenione takie jak teraz w modzie ze sprzodu krótsze niz z tyłu ja w tym sklepie zawsze trafie na fajne okazje;)

Moje jeszcze nie spia ide ich ogarnąc bo lekka szajbe maja;/

SALI - ja też zawsze się tanio w NY ubiorę uwielbiam ten sklep :-p:-p zdrówko :-)

RENATA - cudnych masz synów :-) ale zupełnie inni są Filip cały tata :-)

WAMPI - już na fb pisałam ale jeszcze raz napiszę super Gabi wygląda w okularach :-)

Idę poszperać na allegro za strojem kąpielowym bo mi się w panterkę wymarzył :-D :-p

Femm ja tez na etapie szukania stroju ale ja musze jednoczesciowy zeby brzuch zakryc wrrr .juz mam dwa upatrzone licytuje ,poczekamy zobaczymy.
No ja tez uwielbiam New Yorkera maja kosmiczne ceny ale jak sa przeceny to taniej niz w lumpeksie hehe.

Femme wiem ze sa inni. ale i podobni. Jak sie dobrze przyjrzec to widac podobienstwo. Tylko karnacja i kolor oczu Filipa zmyla ludzi. Bo porownując moje zdiecia z wieku przedszkolnego to Filip do mnie podobny. A oskar to caly moj tato i ś.p. brat.

chyba ide spac. chociaz jeszcze sie nie chce.

Sali pogratulowac udanych zakupów :) Ja uwielbiam po ciuchlandach chodzić. Jak jestem w Białymstoku i nie zajde, bo coś tam to chora jestem. lumpeksy dla mnie jak tlen potrzebne do zycia.

Ostatnia edycja:
Moje kochane babki idę spać !!!!!!!
rofl.gif
dobranoc Wam ;*

Pisałam na Fb ,moja Kaja własnie wierszyk mi mówiła jak Kubus Puchatek kupe robił....a kto ja nauczył??Tymek!
PADŁAM!;DD
Najlepsze ze nie wiem kiedy ja uczył bo nigdy nie słyszałam...

hehe Sali mnie dziś Oskar zwalił z nog. Pytam go czy umie wierszyk na jutro dla taty. bo idziemy do p-la na samo przedstawienie. No i on mowi ze umie. calutki. To go prosze zeby poiwiedział. I on mowi, caly, pieknie, sie nie zacina. Ja dumna, prawie sie posikalam z radosci ze takie zdolne dZIecie mam. F oczywiscie swoj musiał powiedziec, bo on tez umie itd.. i po chwili Oskar oznajmia ze on umie jeszcze jeden. Dziadek go nauczył. pyta Filipa czy poiwiedzą go teraz mi, bo to wierszyk dla taty.. krotka rozmowa na boku i mowią..

" Na podworku jest kałuża,
a z kałuzy sie wynurza
Hipoptam powiadacie,
Nie! to tata po wyplacie"

hahahahahahahahahahahahaha bez zadnego seplenienia,poplakałam sie ze smiechu.... Jezusie jedyny..zeby on jutro przy tlumie mam i tatusiów tego nie powiedział :D hahahahahahahhahahaha..

A i dosatalam dziś od Filipa laurke z grajką. uhahalam sie.. bo. W szkole robili laurki. na dzien mamy. F dal mi dziś.. bo po co ma czekac. w srodku napisał na jednej str. "dla mamy filip", na drugiej jakies literki i linijki. i mmowi ze to są nutki i jak sie laurke otwiera to ona gra. I on ją otwiera i zaczyna spiewac " kocham cie mamo, kocham najmocniej"
potem mowi masz ty sprawdz... ja biore otwieram, a Filip znowu " kocham cie mamo, kocham najmocniej " hahahahahahahahahahahaha..

Tak wogole F mi milosc slownie wyznaje od ok poł roku. wczesniej tylko sie przytulał. Ja ofkors zachwycona na maksa

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka...

No to ja dzisiaj znowu wam rozprawke napisze... Nie macie litości... 10 stron w 12h? szok...

KASIEK ja poprzedniej nocy źle spałam i wczoraj głową wogóle na boki ruszac nie mogłam... Dopiero jak do samochodu wsiadłam to wiadomo mus to mus i mi się nastawiło jak nagle szarpnęłam w prawo :sorry:. Ja też śpie jak młody wstanie, ja tak robie od niedawna, ale M to tak już od pół roku robi, że sobie kima a młody się bawi

SALI u nas (na wiosce) państwowe kosztuje ok 260zł z wyżywieniem... A w mieście koło nas godzinówka jest wyższa ale nie wiem jaką stawke za jedzenie naliczają, a prywatne to od 600zł się zaczynają... W szoku jestem że u was prywatne w takich cenach a publiczne ile?

ASAICZEK to widze że wy dośc często autka zmieniacie... My to pierwsze kupiliśmy od szwagra 20letnie, rok temu sprzedaliśmy, M bardzo nie chciał, ale ja już się bałam nim jeździc, a on chciał żebym ja je prowadziła jak prawko zdam, no i kupiliśmy nowsze i w kombi, M chce sprzedac, ale mi ono taaaak pasuje...

OLA współczuje... Ale niestety ten typ tak ma... Ja jak kiedyś kilkakrotnie słyszałam takie słowa od M to po prostu przestawałam się odzywac, i robiłam wielkie NIC wtedy on doceniał że jednak te NIC nie robienie to od cholery roboty, i się uspokoiło, później wróciłam do pracy i dopiero zrozumiał jak wiele muszę robic, mimo że pranie, prasowanie czy generalne sprzątanie go omijają... a mieszkanie... przykro mi...

PAPITKA a beczkowozów nie podstawiają wam? u nas zawsze w takich awariach to beczkowozy stoją, bo jak jakiś wieżowiec jest to już wogóle jak słabe ciśnienie jest to od 3 piętra wody nie mają... Współczuje

EWI no ja się właśnie tych łez wzruszenia boję:-D. Młodemu troche nagadałam i pójdzie jednak na przedstawienie, bo wczoraj się zbuntował i powiedział że nie pójdzie (moja wina) ale zmienił zdanie... I idę jutro na 11:-).

FEMME ślicznie wyglądaliście :tak: A Nina miała specjalną sukienusie?

U nas dzisiaj niby 23 stopnie ale gorąco było strasznie... Ja wczoraj dostałam balerinki zamówione (za tamte złe odesłali mi kase, musze jeszcze im je wysłac spowrotem) a dzisiaj leginsy mi przyszły, jeszcze jakąs tunike muszę sobie upolowac...

Mieliśmy robic w sobote grilla ale taaaaaaaaaaak mi się nie chce że masakra... i chyba to odłożymy... Jutro mam wolne, w sobote jeżdrze, no i śpiąca strasznie jestem...

Spokojnej nocki

Do góry