reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiaczek szybko mu poszło mój by oglądał i oglądał...

Anetka
a moja szaleje...

A ja się zrobiłam na blond:p:p Tzn. poprawiłam pasemka i jestem bardzo blond i mi się podoba:)

reklama
kasiek pokaż się :-)
Współczuję szalejącej Domki :-p Zuza w dzień nie spała to teraz na szczęście szybko zasnęła.

asaiczek i jak wrażenia? :-):-p fajny samochód?

ja niedługo znikam ale będę jutro od 9.
pewnie już dużo postów będzie o tej godzinie.
;p
zaraz kończę pracę i do domku

papa
dobranoc

anetka fajny fajny :tak: jestem w szoku,że tak zajebiście wygląda !!! :-D jutro go odbierzemy :rofl2: ciekawe czy da mi się nim kulnąc :p

No Mąż :)-p nadal nie mogę się do tego przyzwyczaić :-p ) już śpi
Nina w łóżku Króla Lwa ogląda (jej ulubiona bajka od miesiąca codziennie raz jedną raz drugą część :szok: po mamie :-D to też moja ulubiona bajka była :-p )
A ja mam wieczór dla siebie :-) zaraz sobie winka poleje i będę się lenić przed kompem :-D
Pije ktoś ze mną :-D ?:-p

Za starych dobrych czasów forumowych czyli prawie 4 lata temu pamiętam też się kiedyś ugadałyśmy na wieczór przy piwku czy winku :-D :-p

LIZA - fajna ta Twoja gromadka :-) Hania chyba Twoje oczy ma co ? ;-)

ANETKA - ale Ci szybko zasnęła Zuza mi Nina zazwyczaj po 23 zasypia :dry: za to może spać do 10-11 :-p :-p

MALEŃSTWO - faceci :-p mój też chciał żebym do blondu doszła ale jak się zrobiłam już rudawo blond wymiękłam dużo lepiej czuje się w ciemnych :-) ...a gdzie pracujesz?

KASIEK - pokaż pokaż :-) Tobie akurat jasny pasuje ;-) ja się lepiej czuje jako wredna czarnula niż słodka blond :-D:-p

femme ja bym coś wypiła, ale mam tylko wino i malibu ale nie lubię ani tego ani tego :baffled: 4 lata temu to Ty w ciąży byłaś i się na piwko czy winko umawiałaś? :-p:-p
No co Ty, tak późno? A ona jeszcze ma drzemkę po południu?
Ty to na blond się nie rób :no: W ciemnym Ci o niebo lepiej :tak:

byłam na rozmowie bylo ok . Maja zadzw. jak cos pod koniec przyszlgo tygodnia więc sie okaże czy bede robic czy nie .
smile.png

reklama
ANETKA - Dużo dziewczyn w ciąży było :-p kto mógł ten pił % a kto nie leciał z soczkiem :-D :-p ale sam fakt takiego wieczoru wspólnego jakby ;-) ... CO ty Nina już od 2 lat nie ma drzemek :dry: ona po prostu późno wstaje rano jak ja i dlatego tak późno chodzi spać ... jak ja :dry: :-p

ALEKSANDRA - no to jak poszło dobrze to tylko czekać i mieć nadzieje ;-)

Do góry