reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak tez widziałam femme wyglądałas normalnie zjawiskowo:tak:
kasiek ładna kobitka z Ciebie:tak:

A ja sie pochwalę:
Moja Ami mówi do mojej mamy: babcia jedziemy? mama pyta:gdzie? a Amelka oć jedziemy bumem mama pyta ale gdzie a Moja mała: do babci teleśki:-D

reklama
femme daj anmiary na Ciebie chciałabym zobaczyć taż fotki. już się pogubiłam która to która prawie tyle zaroszeń dostałam. :-p

Maleństwo ja w domu nie nadążam a co Ty w pracy:p

Femme
noooo jak mi to opowiadał to oczy mi z orbit wypadły cały kufel na raz hhahahah i ma córkę abstynentkę:p

Liza
na pewno się dogadacie już tyle razem przeszliście będzie dobrze:) Ale ty masz się z tymi warzywami ja bym kręćka dostałą:p A po drodze bym się wściekła:p

Ewi
MAreczek przesłodki:)

Kamcia widzę że Twoja dołącza do klubu małych rozrabiar:p

Papitaka a może to jest z takimi jakby różowymi nitkami albo w ogóle na różowo zabarwione??

Blaneczka dobrze jej tak haha

Gosia dzięki ale nie przesadzaj chyba na retuszu ślubnym:p

Maleństwo a
mi wysłaś??

I już w domku :-) Nina na dworze się bawi ( mamy osiedle zamknięte super sprawa :-) ) a ja obiad robię ;-)

MALENSTWO - nie wracaj nigdy do blondu :-p w ciemnych włosach Ci o niebo lepiej :-) :yes:

Heh laski ja na warzywa nie narzekam :-) dzis swoje skonczyłam, i pomogłam mamie pół tunelu pomidorów wsadzić... ;P no a jutro zabiore sie za warzywa mamy :tak: :-) da sie rade, przynajmniej spalam sie przy tym bo sloneczko jest :-D :-)

sali hahaha swietny tekst :-D hehehe

Pokaże wam moje urwisy :-D
Pocieszam mamusie które cierpią z zabkującymi maluchami - potem te zeby wypadaja bezbolesnie i szybko a nie tak jak wychodzą ;))) i mamy pierwszą szczerbe:rofl2:

Załączniki

• Daniel.jpg
    Daniel.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC05475m.jpg
    DSC05475m.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC05469m.jpg
    DSC05469m.jpg
    90,8 KB · Wyświetleń: 22
Liza ale Hania fajnie wygląda bez ząbka :-)

asaiczek ten co pokazywałaś kupił? ;-)

Zuzia już ok. 19 poszła spać, więc mamy spokój :tak: mam nadzieję, że jutro nie obudzi mnie o 6 :-p
Cały dzień głowa mnie boli, no wytrzymać nie idzie :baffled:

reklama
anetka tak ten co pokazałam :D :tak:

Kasiek też go oglądaliśmy chyba z godzinę, ale jest wart kupna no i ta cena, prawie nic :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry